Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 6. dubna premiera Titanicu ve 3D, kdo pujde?:D ja urcite i s tunou kapesniku:D
    • a kde ta premiéra je??? *4*
  • Titanic je nejlepší film, který jsem kdy viděla a to jsem jich vidêla hodně. Ten kdo si dovolí říct, že je Titanic špatnej nebo i hůř, ten je asi pacient a evidentně ho nikdy neviděl, protože James Cameron (režisér Titaniku) by ho asi špatně natočit nemohl a poctu musí samozřejmě sklidit i všichni herci hlavně Kate a Leo, kteří byli vynikající a samozřejmě dalsí lidi kteří na filmu spolupracovali beznichž by film nevznikl, ale nechci protahovat, prostě HUSTEJ A VYJÍMEČNEJ FILM na který se nikdy nezapomene a když se řekne Titanic každý normální si hned uvědomí a představí co to je...
  • Je to nádhera.

Ten film je krásný.Je to prostě nádhera.Když jsem byla malá pamatuju si ,že jsem na knci strašně brečela.Bylo mi asi pět nebo snad i míň.Máma mě uklidňovala.Tenkrát jsem vůbec nechápala proč umřel a jak vůbec mohl umřít.O pár let později jsem se na to koukla znovu.Sice jsem taky brečela ,ale dokázala jsem víc chápat ten film.A taky jsem nebyla tak histerická jako v těch pěti.Moc filmů mě nerozbrečí tohle je ale jeden z těch,kteří mě rozbrečí
  • ivca.1988

TITANIC...

...je můj nejoblíbenějšííí filmík :o) *14* *14*
  • avril007

Best!

Titanic je super!Co?! Super!!!Boží!!Ten James Cameron si dal na tom filmu opravdu záležet!!! *3*
  • sophiekarblova

Plakáty

Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3*
  • lusynka-dc-i-love-you

Slzy

Titanic je opravdu jediný film který mě dokáže rozbrečet opravdu pokaždé :( *3*
    • sophiekarblova

Re: Slzy

Přesně :-) *14*
      • ec

Re: Re: Slzy

Tak to říct nemůžu, páč brečim snad při každym filmu...ale při Titanicu nejvíc...mocinky krásný filmík *14* *14*
  • Titanic

Titanic je najlepší film na svete stále sa dá pozerať,jednoducho úžasný a som rád,že to James Cameron natočil a dal tam takého výborného herca ako je Leo DiCaprio a perfektná herečka takisto Kate Winslet.Keby tu hral niekto iný než Kate a Leo tak by to nebolo také dobré.Mám Titanic aj na DVD. *4* *3*
    • cilla

Re: Titanic

To ano, místo Lea tam měl hrát ten Culkin ze sám doma, to ne... to bych asi nevudržela!
    • sophiekarblova

Re: Titanic

Jojo! :-D *14*
  • Titanic

Titanic je proste nej Kate a Leo bez komentára bol by z nich aj pekný pár,keby spolu chodili ´v skutočnosti,ale sú velmi dobrý kamaráti už 11 rokov od natáčania Titanicu,Kate o Leovi tiež povedala,že je jeho spríznenou duší,moc si spolu rozumejú tiež v súkromí som rád,že sú priatelia. *4* *3*
  • Titanic

Pardon vlastne sú kamaráti už 13 rokov nie 11. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit