Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veru
    suprrrrrrr Film Cute -fajn
    wondertuk nadherně
    -- *14* *14* *14* *14* *14*
  • je to uzasny film i kdyz ma smutny konec *3* *14* *14*
  • vanessa-baby-v

Titanic

Titanic is good the movie *5*
  • dianna114

super

Toto je nej S-U-P-E-R romantický film na světě.
    • kordelie

titanic

je to ten nejkrásnější nejromantičtější a zároveň i ten nejsmutnejší. Musela jsem brečet když se titanic potápěl a taky kvůli tomu že se jack a rose zamilovali do sebe jen na pár dnů je to hrozně smutný skoro nic na tom není veselýho škoda že je už titanic na dně oceánu
  • elinor

Titanic

Oni si to dneska ani lidi neuvědomujou... ale když já si představim že sem na tý lodi když se to hroutí tak je to strašná představa!V první třídě cestovalo 324 lidí,ve druhé 285 a třetí 708... a s toho přežila ani né polovina! je to hrozný a lepší je na to nemyslet. Dneska je Titanic na dně oceánu a nikdo to co se stalo nezmění. Prostě to byla katastrofa
  • irma116

TITANIC

Titanic vážně báječný film. Má velice kvalitní herecké obsazení!! To, co mně na něm fascinuje je fakt, že "hlavní" hrdinka Rose se cca. 2hodiny máčí v bůhví jak ledové vodě jen v TENOUČKÝCH ŠATECH. Ale nevadí. Titanic je prostě nej!!!!!!!!!!!! *14* *4* *1* *14*
    • Re: TITANIC

Nemáčí se ve vodě, má pod sebou kus nějakýho dřeva.
      • sophiekarblova

Re: Re: TITANIC

Pravda, a to se ještě dá zvládnout ;-) (ovšem já bych to asi nevydržela :D) *4*
  • Nejlepší film!

Titanic to je úžasnej film..Brečela jsem už v půlce filmu, protože jsem věděla co bude..Na Titanic nemá žádný film..Prostě každý o tom máme svůj názor, ale myslím, že většině z nás se ten film určitě moc líbil...Miluju tenhle film a asi vždycky budu *4*
  • Milujuu

Tenhle film zbožňuju! Jak ho dávali v sobotu..Vždycky brečím i když jsem to viděla fakt hodněkrát..Je to takovej "doják", no. Co více říct..Kam se hrabou ostatní filmu..Titanic mi přirostl k srdci a vám nejspíš také..Vsadím se, že Titanic budou milovat další a další generace..
  • Je to pěkný film,ale na konci je to vážně smutný a ji jsem u toho brečela *13* *13*
  • sophiekarblova

adresa

Online video na : http://www.megavideo.com/?v=IPNCAOM K *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší