-
Je to vážně skvělý film
I když na konci hodně smutný -
-
Je velmi smutny, Ked vidim kolko zeleza sa topi *14*
-
-
Vcera jsrm byla na titaniku ve 3D BOZI Z Kamoskou A Zase A Opet JsemBRECELA DOMA U NEJ SEDIM FUR NIKDY ME NEOMRZHI *9* *9* *3* *3* *3* *3* A DU ZNOVA DO 3D A Vezmu SI Vic Nez 2 Baliky Kapesniku *3*
-
Re:Leonardo
No tak to idem hned do Prahy,nevie niekto kedy presne tam bude,dík. *4* *3* -
Titanic
Titanic je môj najlepší film u mňa na 1.mieste jednoznačne.Mám ho aj na DVD originál s českým dabingom dve CD je tam vela bonusov ako sa Titanic natáčal rozhovory s Leom a Kate aj klip Celine Dion My Heart Will Go On,vždy si to rád pozriem. *4* *3* *14* *14* -
mmm
Titanic.. Bóóže takovej paradní a smutnej film proste nejlepší na konci sem fakt bečala!!!.. -
-
:-DDD bečala?? já jednou napsala že jssem na konci titaniku BEČELA! :-D
-
-
Byla jsem v kině, viděla jsem ho úplně poprvé..brečela jsem jako želva *13* *4*
-
Včera jsem byla na 3D to bylo super prostě je to krásný film *14* *14* a zase jsem brečela prostě je to nádherný film *14* *14* *5* *5* *4* *14*
-
ten kdo che vidět titanic na živo může si jako velki pučit ponorku a plout do atlantiku a úplně na dno atlantiku tam ude *5*
-
Když vidim tenhle úžasnej bulim.Prostě bulim kvůli Jackovi....Jacku!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
Když jsem se na něho dívala brečela jsem jak malá. Bylo to tak smutné.Ale i strašně romantické.
Výborně natočené.Děkuji *9*