-
<33
Miluju tenhle film... at se kazdy reziser znazi jakkoliv,TITANIC NIKDO neprekona... <333 Miluju HO!! Kdykoliv ho vidim,brecim... ten reziiser je BUH... -
Samara Morgan
Jo celkem hezký...ale nejvíc se mi tam líbí Jack Dawson(Leonardo DiCaprio)tak papapapapapapa *15* *3* ale vždycky blečíííím!!! *8* *8* *8* *8* *8* *14* -
tak tak
taky ho moc zbožˇˇnuju je moc hezkej *14* -
3D !!!
Již před premiérou Avatara se James Cameron svěřil svým fanouškům, že by svůj (na počet ocenění) největší triumf rád převedl do 3D. To se teď stalo oficiální, Titanic skutečně bude 3D. A dokonce známe přesné datum premiéry. bude to 14. dubna 2012. Ne, Cameron nás nechce vytrestat dlouhým čekáním, obnovená premiéra je totiž stanovena přesně 100 let od potopení slavné lodi jako pocta a připomenutí. *14* *14* *14* -
-
Re: 3D !!!
Zajímavé, takový návrat.*14* Asi bych to ráda viděla.... Ale zatím mi stačí 2D, t.j. ten normální ke štěstí. *8*
-
-
Titanic je bezva film, Leonardo DiCaprio a Kate Winslet tady nemají chybu
-
film titanic žeru zrovna dneska se na něj koukam na počitači kdo ho chce vidět cely tak dejte na ulož to titanic cz.avi a trvá to jednu hodku tak a ten film trvá 3 hod a 6 min tak si to užijte papa
-
Je to mocinky moc krásný film *14* *14* *3* *3* a jako pokaždé když ho vidím samozřejmě brečím *4* *4* *4* *4*
-
-
Hele když takhle urážíš tak běz radši jinam!!!Takhle si ukázal že si ubožák!!! On se jen slušně zeptal! kdyby řek třeba: Hej vy idioti jak se menuje máma Rose? nebo něco takovýho tak chápu ale jako když ti nic neudělal tak ty nic nedělej jemu ! *16* *16* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10*
-
-
A proc to pises me?????
-
-
-
Strááááášně hezkej film!!! *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *5* *5* *5* ,myyslela jsem že je to kravina ale když jsem to viděla.....Je to jeden z nejhezčích filmů!!!
-
TITANIC
Titanic je mocmoc nádherný film.Můžu nato pořád koukat a jeto skvělí.
Dnes je 15.dubna 1912.Před několika minutami bylo(14.4.)23:11hod.=před 100 lety potkal Titanic osudný ledovec a 2:20hod(15.4.)se potopil.
Jeto už 100 let!!!! a lidé se o Titanic pořád a pořád zajímaj.
Hold jeto třída a skvělej film!! -
-
Titanic narazil ve 23:40 *3* *3* *3* ale jinak peknej komentář
-
-
Já vim, jsem se sekla.
-
-
-
Skvělý DiCaprio, skvělá Winslet, skvělé vizuání efekty, skvělý děj, skvělý Cameron a skvělý nápad za velký prachy zato s jedenácti Oscary