Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejkrásnější film na světě!! děkuju celému producentskému i hereckému týmu...:)
  • Titanic

Ten film je vážně zaslouženej na 11 oscaru! Opravdu skvělý. Strašný na tom je to že se to opravdu stalo a v tý době kdy se potopil to musela být témat a lidi na ulicích se o tom museli bavit
  • titanic

Moc krásnej film, ale ta představa, že takhle to bylo i ve skutečnosti je velmi krutá!
  • super film.

tenhle fim je total... doják je úžasnej *3* *3* *4* *4*
  • vejula

titanic je nejlepsi

Titanic je ten nejkrasnejsi film co sem kdy videla *14* nekdo muze rikat ze je to kravina na kterou uz by se nepodival ale pro me je to ten nejlepsi film a keci ze uz je ohranej nesnasim *8* titanic me proste nikdy neomrzi *14* a navic skveli herci co dodat.... *14*
  • avrillavigneisik

titanic :-*

Hezké ale Moocinky smutné :) *1* brecela sem sem u nej
    • Re: titanic :-*

U Titanicu brečíím uplně pokaždé .. je to ten nejužasnější film .. videla jsem ho asi 100krat ... koukam na něj už od mala, už v první třídě jsem byla zamilovaná do Leonarda DiCapria ... *14*
  • raziel88

TITANIC best loď a My Heart Will Go On nej písnička.

Já mám strašně rád Loď TITANIC i když už je na dně Atlantiku celých 96let a každou chvílí se rozpadá to mě vhání slzy do očí A Céline Dion k tomu filmu nazpívala překrásnou písničku My Heart Will Go On *14* a vokální podbarvení děje .Céline má užasnej hlas.TITANIC má krásný leč tragický a smutný příběh.Dva lidi se setkají a jejich životy se propeltou do sebe.I když je každý z nich z jiné společenské vrstvy v lásce na tom nesejde.James Cameron odvedl kus práce když se kvůli tomu musel potápět ke skutečnému Titaniku.TITANIC byla nádherná loď .Vyjímečná jak svou velikostí(na tehdejší dobu) tak luxusem a designem. *3*
    • Re: TITANIC best loď a My Heart Will Go On nej písnička.

ano,máš pravdu je to překrásná loď A i ta písnička............ *3* ale velmi smutný příběh já bych nepřežila dívat se na zmrzlé tělo svého přítele.......... *9* *9*
  • Lowuju..!!

Včéra jak ho dávali.. Krásnej pocit ho zase vidět.. Po dlouhý době. *3* Ale tentokrát sem brečela jak pominutá a nešlo to vůbec zastavit. Brečela sem jak u pádu Titanicu tak i u závěrečných titulků. =( Nwm, tenhle příběh lásky s velkou porcí katastrofy mě neskutečně dojímá a rozhodně nejsem sama, že..? *9* *14* *7*
    • Re: Lowuju..!!

ne nejseš ten film je boží
    • Re: Lowuju..!!

Jo nejsi sama ... brečela jsem taky jako pominutá a hlavně že sem si slíbila, že se na něj nebudu koukat ... *13* Už když se lámal tk mi začaly vlhnout oči a pak když to dovyprávěla a usínala, zdál se jí ten sen jak je znovu na Titanicu a kolem ní jsou všichni ti lidé co umřeli a nahoře na schodech stál Jack, moje sebeovládání mě opustilo a řvala jsem jako tur *9*
  • fairytale12

xD

Titanic prostě vede!! *14* Miluju! *14* *14*
  • Titanic

Titanic je fakt pekný film a jednoznačne najlepší,naozaj filmy ako Stmívaní na neho nemajú súhlasím.Titanic skutočne vede. *4* *3* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší