Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dívám se na něj úplně pořád a nikdy me neomrzí. Nikdy............... *4*
  • 101. let kdy Titanic viděl ranní světlo
  • intoska

titanic

ach ta romantika......
  • jako to je fakt

jako mala jsem si ten film poustela treba 7 za sebou.bylo mi asi 6 a to jsem sedela jen u videa a brecela.je to neco neuveritelneho ale ve skutecnosti to muselo byt hrozny.je to fakt spicka. *3*
    • kikines

Re: jako to je fakt

já taky
  • Prosím nevíte jak se jmenuje hudba nebo písnička jak hrajou na konci na lodi na hudební nástroje jak se potápí ze se mi moc líbí.
    • Myslim, ze pisnicka, kterou myslis, se jmenuje Nearer my God to thee:)
      http://www.youtube.com/watch?v=r4LyoUGxVd8
    • Taky se mi libi a zajimalo by me, jak se jmenuje. Teda pokud myslis, jak tam hrajou na ty housle, violoncello a tak:D
    • no je to od celine dion a jmenuje se titanic ;D my heart will go on ;) jono ten film upe miluju a hlavně dicapria <3 a tu kate tam s ním upe krásný pár :)) taky sem vždycky u toho filmu vždycky brečím :DDD ... <3
  • kata12

Ahojky

film je upe uzasnej na konci se asi este 30 min brecela je hrozne dojemnej vsem ho doporucuju *3*
    • Re: Ahojky

Naše pocity z filmu byly opravdu velmi dojemné a smutné. hned jak Titanic skončil jsem hledala, kde je kapesník.
      • Re: Re: Ahojky

ale jinak moc hezký film. vzdávám poctu Jamesi Cameronu.
  • já vím kolik lidí zmizelo hloboko v atlantiku 1500 lidí zemřelo *13*
  • já bich na tenhle film tak smutný konec necekal protože co se říká tragické románki mají mít vždicki štastné konce *13* chudák Jack
    • máš poloviční pravdu
  • ten film *14* *14* bil moc heski ale leonardo dicaprio haral dobře a taki Kate Winsle heski hrala nakonec sem brečela jeto moc smutne ja ten film miluju
    • bože tobě nejde čeština vid?
  • Já jsem zatím viděla Titanic z roku 1996 a tenhle Titanic z roku 1997 ale mě se líbí oba dva. PROSTĚ SKVĚLÍ FILM! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší