-
dívám se na něj úplně pořád a nikdy me neomrzí. Nikdy............... *4*
-
101. let kdy Titanic viděl ranní světlo
-
titanic
ach ta romantika...... -
jako to je fakt
jako mala jsem si ten film poustela treba 7 za sebou.bylo mi asi 6 a to jsem sedela jen u videa a brecela.je to neco neuveritelneho ale ve skutecnosti to muselo byt hrozny.je to fakt spicka. *3* -
-
Re: jako to je fakt
já taky
-
-
Prosím nevíte jak se jmenuje hudba nebo písnička jak hrajou na konci na lodi na hudební nástroje jak se potápí ze se mi moc líbí.
-
-
Myslim, ze pisnicka, kterou myslis, se jmenuje Nearer my God to thee:)
http://www.youtube.com/watch?v=r4LyoUGxVd8 -
Taky se mi libi a zajimalo by me, jak se jmenuje. Teda pokud myslis, jak tam hrajou na ty housle, violoncello a tak:D
-
no je to od celine dion a jmenuje se titanic ;D my heart will go on ;) jono ten film upe miluju a hlavně dicapria <3 a tu kate tam s ním upe krásný pár :)) taky sem vždycky u toho filmu vždycky brečím :DDD ... <3
-
-
Ahojky
film je upe uzasnej na konci se asi este 30 min brecela je hrozne dojemnej vsem ho doporucuju *3* -
-
Re: Ahojky
Naše pocity z filmu byly opravdu velmi dojemné a smutné. hned jak Titanic skončil jsem hledala, kde je kapesník. -
-
Re: Re: Ahojky
ale jinak moc hezký film. vzdávám poctu Jamesi Cameronu.
-
-
-
já vím kolik lidí zmizelo hloboko v atlantiku 1500 lidí zemřelo *13*
-
já bich na tenhle film tak smutný konec necekal protože co se říká tragické románki mají mít vždicki štastné konce *13* chudák Jack
-
-
máš poloviční pravdu
-
-
ten film *14* *14* bil moc heski ale leonardo dicaprio haral dobře a taki Kate Winsle heski hrala nakonec sem brečela jeto moc smutne ja ten film miluju
-
-
bože tobě nejde čeština vid?
-
-
Já jsem zatím viděla Titanic z roku 1996 a tenhle Titanic z roku 1997 ale mě se líbí oba dva. PROSTĚ SKVĚLÍ FILM! *14* *14* *14*