Přejít na výpis diskuzí

Titanic

FILM 4.3.2007 
214 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re:Titanic

Lukáši máš pravdu. *4*
  • Leonardo

*3* hele, lidi Leo bude teď někdy v praze?? *4*
    • sophiekarblova

Re: Leonardo

Fakt??? *4* *14* *14* *14* *1*
  • ja titanic 2 videl je o tom ze ho smete vlna od kusi ledovce a začne se naklánět na bok ale jedna je o hodně leší *16* *16* *16*
  • Titanic aj Avatar

Avatar som už videl nie je to podla mna až také zlé,páčilo sa mi to.Mám rád Titanic aj Avatar obidva sú výborné filmy. *4* *3*
  • Titanic jsem viděla letos poprvé a to mi je 11 let. Před měsícem jsem si ho pustila podruhé a dnes po třetí. A dnes jsem se rozplakala. Ten konec je moc smutný a je mi líto, že všichni vyčítají, že na tom kusu se mohli zachránit oba. Možná ano, ale to by bylo zase né tak dojemné, kdyby přežili oba dva. Titanic je VŠEOBECNĚ NEJLEPŠÍ
  • titanic

Nevíte někdo kde by se dal stáhnout Titanic s alternativním koncem,je to jen na originálním dvd,chtěla bych vědět jak to tam končí jestli nakonec Jack umře nebo ne....jinak Titanic se dá stáhnout na uložto.cz
    • sophiekarblova

Re: titanic

Můžeš na to kouknout na youtube.com, ale asi tě zklamu, alternativní konec nemá nic společného s Jakem, ale spíše se starou Rose. Dej do vyhledávače "titanic alternate ending" a něco se ti najde. Ale nic moc kvalita a je to anglicky. Takže doporučuju to DVD, já už si na něj taky brousím peněženku ;-)
  • zoe že jo
    mě kamos rika ze je harry potter 8,9,10 jak vzdit zabil voldemorta *10*
  • jacicek

Fakt super filmeček

Fakt super filmeček *1*
  • 99

99 tak nám příští rok oslaví 100 škoda no :(
    • Přesně! :-) hele ale já si porád myslím že se mohlo zachránit mnohem více lidí! :-( je mi fakt dost líto že jich tolik umřelo :-( umřelo asi 1500 nebo kolik... (už si to mc nepamatuju) :-(
  • já no tedy ten film je mov krásny až na ten konec proč musel jack zemřit ?
    ja bych nemohla žit jako na jejim mistě vzdycky kdyz nekdo hraje v nejakem filmu tak k sobe patri a sluší jim to..tak páá *14* *3* *15* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit