-
Song
Hele nevíte jak se menuje ta písen jak je na konci jak se tam tracy toci a pak rve *7* -
HELP!
Ahojky,newíte někdo kde bych se na ten film mohla kouknout??Nikde to nemůžu najít.Byla bych wám moc wděčná *4* *4* mooc prosím,jestli to někdo wí a napsal mi tu stránku -
-
Re: HELP!
film Třináctka najdeš na www.pozeraj.eu v drama na 6.stránce *3* *3* -
Re: HELP!
http://checkuj.org/view.php?cislocl anku=2009020052 Tady to máš...
-
-
...
Tento film je fakt super!!!Hlavně vanessa a nikki reed!!Nikki reed dokonce napsala celý scénář a to ve dvanácti a podle vlastní zkušenosti. -
Třináctka
Tento film je mazec jako...Trochu zvláštní ae lííbíí Nikki je super *3* -
-
Re: Třináctka
jj přesně...suprovej film
-
-
prosím o třináctku
Ahoj já už jednou film Třináctka vidělahraje tam Nikky Reed která hraje Rose ve Stmívání:-D A chci vás poprosit jestli někdo nemá tento film a jestli by mi ho mohla poslat třeba přes icq jestli ho máte tak mi napiš na e mail anca.trhla.anca@seznam.cz
diky domluvíme se:-D *3* -
Thirteen <3
Prostě úžasný film... Ale že ta Nikki hraje všude mrchu xD Nakonci to bylo od ní teda fakt hnusný... -
-
jak jako všude? Kde jinde hrála ještě mrchu?
-
-
super
skvělej film!!!nejvíc mazec!! *14* -
Josh Harnett
ahojky nevite koho tam hral josh v hercich je ale koho hral ve filmu jinak film je bezvadnej mrte good *3* *14* -
Kde se to hraje?
Ahojky muzu se zeptat jestli nekdo newite kde se to hraje?Plosim ozvete se mi plsky co nejrychleji na emaul:hronova@seznam.cz
Dekuji... *15* -
11.1.09
hele dyt zejtra 11.1. to dávaj ve 22:10 v telce tak jukněte!!!a zarucim vám ze to bude česky!! *1* *3* *5*