-
Leah není do Sama otisknutá ,ale jen zamilovaná...proto se chce otisknou ať na něj zapomene!!!
-
a proč teda Leah Clearwater která se otiskla do Sama a ten se otiskl do Emili,tak říkala něco ve stylu , že čeká až někoho potká a otiskne se... z toho sem já usoudila , že můžou vícekrát... pokud potkaj toho pravého,pravou... takže jackob zůstane stále 17tiletý a počká na renesme až ji bude 18? jinak jsem pro atˇ jackob má svou milou... a jan jinak než dceru od belly *15*
-
Tak se klidne div,ale ja ukazky videla..teda aspon kousek..
-
Ano máme to podle knížek a věř mi, že to tak bude. A že to nechce? To on už teď neovlivní. Otiskl se do ní, tím se všechno mění. Stala se najednou jedinou na celém světě, on už se nikdy do nikoho jiného nezamiluje. A na základě kterých ukázek to tvrdíš? Ty už jsi viděla nějaké ukázky? To bych se divila. Máš pravdu v tom, že teď ji bude ochranovat, jelikož je miminko, ale až vyroste, zamilují se a budou spolu *3*
-
Lidi nezlobte se, ale co to tady některé z Vás melete?
1) Jacob se může otisknout pouze a jen jednou, nikoliv víckrát
2) Ta dotyčná se pro něj stane celým světem. Žije jen pro ni, nikdo jiný ho nezajímá, ochraňuje ji, je pro ni přítelem.
3) Renesmé je sice miminko, ale vyroste do věku 18 let, pak se její růst zastaví a budou spolu s Jacobem víc jak přátelé - milenci, manželé
4) A co, že je Renesmé miminko. Dyť Quil (nebo který z nich) se taky otiskl do malé holčičky (na její jméno si teď opravdu nevzpomenu)
Takže se s tím prostě smiřte. Jacob se otiskl do Nessie, i když je to miminko. Ona je pro něj jediná na světě, bude ji chránit, budou spolu a budou se milovat *3* -
Otisknout se může pouze a jen jednou *3*
-
ej jak muzete vedet,ze se jacob do nesee za miluje..To máte podle knižek? on to stejne nechce. A navic podle ukazej ji bude jenom chranit a nikde tam neni,ze ji miluje. A navic stejne knizky jsou jine..
-
já to teda nečetla jen rozbřesk,ale jen tak matně a to spíš až co by mohlo být v druhé části... ale je to divné že se otiskl na tak malé mimčo *7* možná aby ji hlavně chránil tekžko říct....
-
ej,ale ja jsem cetla a on to i rikal jacob,ze se do ni nechtel otisknou a ze to nechce,ale musi to udelat,protoze maji svoje pravidla. Ale stejne je to zvlastní,protoze jak se muze do ni zamilovat,kdyz je jeste mala a herecku tam maji jen tu jednu,ktere je pry 10 nebo 11,tak se do ni,ale zamilovat nemuze a dalsi dily uz nepokracuji,tak bude porad mala,tak se do ni zamilovat nemuze...On stejne nechce..
-
už by mohli dát ukázky na 2část :-)
-
otisknout se může asi vícekrát co jsem pochopila když to řešil jackob s leah... ale otiskl se jen jednou do renesme.. do belly se neotiskl...
-
Jacob se nesmi do renesmee zamilovat. Protoze me se strasne moc libi a ja to neunesu jestli se do ni zamiluje. Nesmi,proste nesmi. Uz tak jsem smutna z toho,ze se do ni otisknul..ne to ne,to vsechno pokazi..nesmi se do ni zamilovat ona klidne,ale on ji bude jenom chranit..nesmi se proste do ni zamilovat
-
Může se někdo otisknout klidne dvakrat, trikrat? no vlastne poprve byla bella a ted je ta.. a muze se teda otisknou i po treti?
-
ahojky chtěla jsem se zeptat,jak se muze jacob zamilovat do renesmee,kdyz je jeste mala a navic herečku maji jenom jednu na ni a te je 10,tak to myslim,ze je to divne,že se do ni zamiluje...
-
Kuju ;)
-
jojo, to je ona =) děkuju moc! :)
-
Našla jsem jí :D http://www.youtube.com/watch?v=r7qEwT5L_zY
-
ne to fakt nevím vím jen tu jak jdou potom po těch schodech ale ta tam hraje jenom chvilku zkus si najít seznam soundacu tam to určitě bude *1*
-
A ještě nevíš jak se jmenuje ta písnička u tý svatby jak začne hrát při tom polibku ?
-
Dík no tak zase jen náký keci :)