Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Irina: Maggie Grace
    Kate: Casey LaBow
    Tanya: MyAnna Buring

Snad jsem je nepopletla *3*
  • ahojte nevíte náhodou kdo hraje irinu,kate a tanyu nikde to nemůžu najít předem děkuju
  • Tereza: No vidíš ještě ke všemu jen 16 *15* *15* *15*
  • Nezlob se, ale opravdu nedá. Všechny ty videa jsou jen fanmade. Musím ale říct, že jsou opravdu hodně dobře udělané, jen bohužel né oficiální *3* Myslím, že Summit si bude materiál hodně dobře hlídat a až bude něco chtít vypustit do světa, tak se to dozvíš, ale opravdu ještě nikde žádný oficiální videa ze druhé části nenajdeš, je mi líto *3*
  • Souhlas *3*
  • Je mu jen 16 a stárne ,ale velmi pomalu...Přečtěte si knihu znova *15*
  • Sice fan made ,ale dobře udělaný!Scény s Bellou a Edwardem jsou z předchozích filmů a s Renesmee nejspíše z nějakého úplně jiného filmu.
  • jo..na me je zase o neco starsi.. Proto mi tak trochu vadi,ze se zamiluje do renesmee,ale je to jenom film :)
  • Otisknout se může jenom jednou a on je právě do toho mimča, proto ho to táhne k Belle, ale po narození, už ho k Belle nic netáhne a už se věnuje jenom svojí životní lásce.. Škoda, že nečtete i knížky, v těch to všechno je a musím říct, že je to v knížkách mnohem lepší než ve filmu :)
  • já teda nechci dělat nějaký fám.. určitě je to poskládané z různých filmů,ale možná něco na tom bude http://www.youtube.com/watch?v=pN2JOviWYl0&feature=related takže souhlasím že se dá nějaká ta ukázka sehnat sice malinká... ale třeba dá
  • já naprosto souhlasím.. každý ať se vyjádří jak chce.. je to jeho názor... škoda že je na mě tak mladej *15* já jsem jen fanda že se mi to líbí a je to něco jiného než klasické romantické filmy... právě já jsem pro ať se do ni zamiluje... když nemoh mít bellu tak jak jinak než její dceru *14*
  • to je divný,že se sekne na 17letech,ale u vlků je asi vše možné *15* já mám furt za to že v zatmění to jackob vysvětluje že se leah otisknula na sama... *4* ale je možný že sem to tak jen pochopila... *15*
  • Promiň ale opravdu jsi nemohla vidět ofiko videa, jelikož ještě nic nevypustili. Takže jsi mohla vidět jen fanmade videa vytvořená lidmi *3*
  • Přesně jak píše Tereza, Leah je do Sama jen zamilovaná né otisknutá, proto tak touží po otisknutí *3*
    Jo jo, Jacob by měl nadále zůstat 17tiletý, počká si na Renesme a pak budou spolu až navěky *2*
  • Tak si to přečtěte. a máte to vyřešený, i film dost ukazuje co se děje....
  • V teamu Jacoba. Proc to nevim,mozna proto,ze je sladkej a moc se mi libi *3*
  • Nevim co tady meles ty Jano. Proste,kazdy ma pravo se tady vyjadrit. A jestli se ti to nelibi,tak si jdi. Podivej kazda ma svůj vkuz. napřiklad me se taky hodne libi jacob a dokonce nektere podle toho jak to tady z ni,tak je i miluji a oni za to nemuzou,jo uznavam,ze je sladkej a taky bych ho chtela a chtela bych,aby to s renesmee nemyslel vazne,ale co uz..je to jenom film. Je to sice pro nektere nechutne,kdyz vidi v tom filmu,ze se (mozna) zamiluje do renesmee. Já taky někde četla,že jacob to nechtel,ale musi podle pravidel..nic s tim nenadela. Ale renesmee ho bude milovat driv a ona ho k tomu primeje. Ale popravde je to jenom film..Holky tedka je ve zkutecnosti Taylor ( jacob) volny..tak nebudte smutne *3*
  • To jsou nějaké fan made trailery!(tz. ukázky poskládáné ze stmívání,nový měsíc, a zatmění)
  • čau ...jste v teamu Jacob nebo Edward???A proč?
  • Vzpamatu se!!!Je to jen film (kniha) a Jacob je (bohužel)jen fiktivní postava.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit