-
Ahojte, prosím vás nemůžete mi někdo doporučit Rozbřesk v nějaké přijatelné kvalitě ke stáhnutí pokud možno na uloz.to? Nevím, co stáhnout, tak se ptám jestli někdo už nemá nějaké ty zkušenosti.. *3*
-
Jestli chceš radu tak na uloz.to je předčítaná kniha-právě ta Breaking dawn ,ale mě se nelíbí jak to ta paní či slečna čte...
-
mno právě čekat... *15* s tou knihou je to složitější... vyprodáno... zrovna rozbřesk... a na čtení nemám čas *9* dítko mě nenechá... *15* to ych četla roky.... roky... *15* a musíme přeci o něčem diskutovat *3*
-
Jen si počkej na další díl :D sama se dozvíš....Nebo si přečti knihy.
-
takže i když se narodila je napůl upírka a bude taktéž lovit?
-
Protože Nessi je stále napůl upírka a pouze jídlo jí nestačilo a navíc ho i špatně snášela.Proto ta krev.
-
nevíte někdo proč když renesme byla v bell (v děloze) tak proč toužila po krvi... když (jak edward říkal) že je nevinná jak bell... je možný že je to víc rozebráno v knize... já ji boužel nečetla a asi ještě dlouho boužel číst nebudu *13* proto se ptám *3* děkuji *4* *4*
-
Určitě stojí za to si knížky přečíst. Samozřejmě je v nich spousty detailů, které z filmů nepochopíš, ale hlavně mě přijdou romantičtější a ta láska mezi Edwardem a Bellou je tam úžasně a líp napsaná *3*
Já si právě myslím (teda nejsem si jistá), že Bella přesvědčila Carslisla, že když jí tenkrát James kousl v prvním díle do ruky a on jí dal morfium, že ten žár a bolest z kousnutí tolik nevnímala. Proto jí teď dali toho morfinu hodně, aby jí úplně otupily a ona tolik netrpěla. I když (jak jsem psala předtím) vnitřně trpěla jak prase. -
od toho diskuze jsou *15* ale na druhou stranu mně příjde taky , že se tu řeší blbost (občas) ale když by si to každý přečet a veděl vše.. tak by diskuze vůbec nemusela být což je škoda.... takže já jsem pro že né všici to četli a koukali jen na filmíky... né každý má ten čas číst.... já ho třeba nemám... sice teď se chystám na knihy,že si je koupím (až budou v knih kupectví) ale jestli je budu mít čas přečíst netušim... *15* a jak jinak než zjistit věci kter nebyli v filmu,než v diskuzi *3*
-
tady nejde o to že se vám líbí.. ale o to že je to tu napsaný jak pro debili A MIMOCHODEM... každýho je věc kdo se mu líbí a nevyjadřuje to slovy a mimochodem... jako by se všem měl líbit ten jeden a tentýž herec,proto vám to nikdo nebere,že se vám líbí.Odemně to byla ironie,že nebýt tebe tak nevíme skutečný věk herce *1* od toho jsou osobnosti kde se to dá s větší pravděpodobnosti zjistit *15*
-
já myslela,že ji to morfium dávali skrz císařský řez že ji dělali.... já teda tu knihu necetla... chystám se na to,ale v knihkupectví je vyprodáno :-( právě mě mrzí že tam do filmu nedali víc detajlů... mě přišlo že jak se měnila tak vnitřně že to bylo takové všeljaké že to vypadalo že trpí a pak že se jí promítaj krásné chvilky... ani sem nevěděla že to trvá tři dny sem z jedničky (stmívání jak ju kousl) myselela že to trvá cca 5 pěnit... zjišťuju drsný nedostatky,ale možná tím že sem to nečetla :-(
-
Héj lidi, tohle to diskuze k hrozně úžasnýmu filmu a vy se tady hádáte kvůli takovejm kravinám?????!!!!!
A jinak, ty lidi, který viděli jenom filmy a hádají se tu i s těma, který si to přečetli, o knižních "detailech",jako že nás přesvědčujete o věcech, který jste možná pochopili z filmu, to není normální *3*
takže doporučuju si ty knížky sakra už přečíst:) -
jn.. *3*
-
me to jedno je,co tady rikate!!! ale stojim si za svym tim,ze tady rikate nesmysly,jako,ze ho tu spinime. A vubec vam nedoslo,ze ho tu spinite u vy *10* takze tu nas obvinovat nemusite!!
-
souhlas *3*
-
nikdo ti nerika,ze tu nemuzes psat co chces a taky ti nikdo nerika,at si za svym nazorem nestojis. Nam je to celkem jedno a tobe by to mohlo byt taky jedno,ze tu piseme,ze je sexy atd. to je nase vec!! Ty si klidne mysli,ze je takovy atd.ale my si zase myslime ze je to. Sak my ho taky mame radi kvuli tomu,jaky je,co vydrzi atd. Tak nwm o co vam porad jde!! *16*
-
Ano ale já jsem napsala oboje. Ty si myslíš že to byla ironie ? Ostatní to tu neřeší jenom ty a každý má právo napsat co si o tom myslí jenomže ty mu tu radost pokazíš já jsem tu například napsala že se mi líbí Jacob a ty si hned začala že nám to nikdo nebere a že kdyby byl s Bellou tak není Remeese atd a nemusely by být jen 2 knihy ale ty 4 jinak napsané a film jinak natočený ale to ty snad víš tak si to pořádně urovnej a uvědom si že nám kazíš radost vyjádřit pocit z toho filmu snad jsem ti to řekla dost jasně *1*
-
Podle mě to určitě bylo tím morfinem. V knížce to aspoň tak bylo. Dali jí ho hodně, aby při proměně (která trvá 3 dny) tolik netrpěla. Samozřejmě vnitřně trpěla jak prase, ale jak byla oblblá, tak navenek vypadala klidně.
-
ten hrudník byl drsnej... ale moc strašidelnej *8* ale ty vlasy to se mi taky líbilo... *4* ale jen by mě zajímalo proč se začala měnit a otevřela oči až po takové době *13* že by byla nějak omámená tim morfiem *8* ???
-
souhlasím.... já ho beru taky jako bezva herce.... a néé že bych po něm slintala *15* pěknej to jeee... ale na mě moc maldej.... takže né všici tu jsou děti *3*