Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mno pokud já vím tak se řešil věk jackoba... a nééé pravý věk herce *3*
  • to byla ironie kolik mu je let... to by napadlo každého se na to kouknout od toho osobnosti jsou *1*
  • Ty zdřejmě nachápeš vůbec o co mi jde!!!Všechny tu píšete jak je sexy a jak má krásnou postavu atd....já vám to neberu ,protože je to samozřejmě pravda ,ale nikdo nenapíše jak je vytrvalý ,jak bojuje za to co opravdu chce a jak Bellu dokáže opravdu ochránit a nijak ji nikdy neohrozil.
    Mimochodej proč vy by jste si tu mohly psát co chcete a já ne???Já si za svojim názorem budu stát!!! *16*
  • Není to pravda ? a tobě by zas mohlo být jedno co říkame my Káťo !
  • mě se stašně líbilo jak se na konci začala přeměňovat !!!! jak vynula ten hrudnik .... vlasy, pleť ..... Můžu se na to koukat pořád dokola a dokola !!!! *14* *14* *14*
  • IsabellSwanCullen
    Ano to máme z knížek *3* když se někdo otiskne, tak se stane tím, koho ta daná osoba nejvíc potřebuje a jestliže se do něj Nessie zamiluje, jakože zamiluje :D, tak se stane jejím klukem *3*, když to řeknu takhle *4*
  • IsabellSwanCullen
    Team Edward forever:DDDD Ale víc než Edwarda mám radši Roba:D podle mě je vtipnej, krásnej a na tu roli se perfektně hodí stejně tak jako ke Kristen. Nepopírám, že Taylor není krásnej, ale mě se víc líbí Rob asi proto, že už to není takový ten puberťák:DD navíc jsem děsnej blázen do upírů *1*
  • a ty ho snad ocenit umis? No nemyslim si *10*
  • jzs..co to tady zase melete! To vam muze byt jedn,co tady riame ne? a nemusite tady rikat,ze ho spinime,coz vubec neni pravda!! *16* *16*
  • Samozřejmě ve vítězném teamu EDWARD !!! *1* *1* *1* Proč? Protože s Bellou se k sobě hodí mnohem mnohem víc (mají mezi sebou opravdu unikátně zajímavou chemii) a protože upíry miuju a Rob je ve své roli extra k sežrání!!! Co na tom, že nepřekypuje svalama, jeho osobní kouzlo je prostě *14* *14* *14* *3*
  • No nedokážete ho opravdu ocenit...No jo ,když jste skoro všechny děti.
  • Ano přesně tak špíní ho tu !!! nechápu je *16*
  • Nevím ja vy ,ale já mám Jacoba ráda hlavně ,kvůli jeho osobnosti a povaze a nejen kvůli jeho vzhledu!!!Docela mě štvě že tu na něj všichni pějete ody ,jen kvůli tomu jak vypadá ! *16*
  • A vím, že nejste trubky a umíte číst
  • Vejinko nezlob se na mě ae ja jenom, že se tady pořád dohadujete kolik mu je a není let tak sem vám to tady napsala *1* ať jste v klidu nic proti *15*
  • Jo to je fakt,ze by byly jenom dve. Sak my nerikame,ze nam ho nekdo bere.. *3* a kdyz se treba podivas na neho tady na osobnostech,tak zjistis kolik je mu let. *3*
  • A MIMOCHODEM však vám to nikdo nebere,že je k sežrání... a když by mu to s Bell vyšlo tak by nebyla Renesme *3* a místo čtyř knih by byli třeba jen dvě *9* a děkujem bez tebe by sme vážně nevěděli kolik mu je ve skutečnosti *15*
  • Jo souhlasim,že Jacob je k sežrání a nejhezčí,nejsladší herec,jakeho jsem kdy videla *14* *15*
  • děkuju moc
  • Jacob(Taylor Lautner)má ve filmu 16 ale doopravdy má 19 a nemaj jen jednu herečku v 1.části rozbřesku je to malá holka ale v 2.části je už dospělá a podle knihy se do Remeese zamiluje a ve filmu se to dozvíme až za nějakou dobu *4* .... a mimochodem Jacob je k sežrání je to nejhezčí herec, kterého jsem kdy viděla a všechny 3 díly jsem viděla asi tak 10krát a pořád mě to baví a mrzí mě že mu to s Bellou nevišlo *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší