-
Protože jí ty vlasy Rose česala *3*
-
Když se na konci Bella přeměňovala v upíra, tak jeětě jak ležela na tom lehátku a byla jak mrtvola(vyhublá) tak ležela na vlasech, ale jak se jí přeměňovaly ty vlasy, tak je měla položené na ramenech ....
-
ahoj jak jste mohly natocit jak je bella vyhubla a ta premena na upira a ze jacob se taky premeni na vlka
-
Řekla bych, že dabing bude na DVD a to bude v lednu 2012. Alespoň takhle si to myslím. Uvidíme :-)
-
ale i když to bude s českým dabingem tak se na to ti co nemají rádi český dabing dívat nemusí :-) takže podle mě je jedno jestli to bude s českým dabingem nebo ne :-)
-
Ahoj te chci se zeptat kdy asi tak přibližně to bude v českém dabinkgu? *14* Je to lepší když je to v Českém dabingu Už bych to chtěla vydět v českém dabinkgu ale vyděla jsme i knížku a je to fakt boommbbaa taky se těším až bude hotová i 2.pokračování je to fakt bezva doporučuji každému si třeba přečíst knížku. *1* *1* *1*
-
Ty jsi nějaká slavná režisérka??? Že dokážeš tohle napsat o člověku, který alespoň něco dokázal? NECHÁPU!!!
A navíc, jak může být v BD celý film nějaká akce, když to Stephenie napsala tak, že hlavními hrdinami jsou Edward a Bella(popřípadně Jacob) a tento díl je o jejich svatbě a líbánkách-Nessie???? Prostě je to romantická knížka, kam čistě teoreticky patří romantika a ne nějaký boje a akce.
Nesnášim lidi, který si myslí, že jsou něco víc, když dokážou akorát něco kritizovat!!! -
ahoj, taky by mě to dost zajímalo, možná není náš dabing úplně nejlepší ale já jsem poprvé viděla stmívání, nový měsíc i zatmění česky a už jsem si na to zvykla a na titulky už rozbřesku si prostě nezvyknu, přijde mi to jako jiný film (nemyslím to doslova) ale prostě jako že to není pokračování nevím proč.. *7* takže bych uvítala cz dabing.. *3* *2*
-
Souhlas ,náš dabing je hrozný a dnešní mládež si potřebuje procvičit anglinu :D..
-
Já doufám, že s dabingem nikdy *15*
-
A co už vůbec nechápu je ,proč se koukají na všechny díly i když jsou odpůrci sagy!!!To je naprosto na hlavu uhozené!!!
-
*15* tak proč si tu knihu kupujete... a nebo proč vůbec chodíte do kin na to... když je to takový propadák pro vás údajně.... nechápu tu vaši inteligenci... *15* to je jen k smíchu... nic jinýho se na to nedá pisnout *15*
-
nenasere.. jde vidět nulová inteligence... *15* at si pisou co chteji... jsou to možná jen závistiví lidé... co maj problém najit si kluka či slečnu... a vybijí si to tímhle.... takže já se temu jen zasmála... jinak souhlas.... když nejsem fanda nějakého filmu či herce,herečky atd. tak tam nelezu *3*
-
Já sice chápu tvůj názor ,ale nechápu proč jsi to tady psala?Taky nechodím na stránky Justina a nepíšu tak ,že je tohle nebo támhle to co psovi upadlo od zadku!!!Tady tím lidi jen možná tak nasereš jestli ti jde o tohle ,tak potom vřele blahopřeji ,protože se pravděpodobně podařilo! *16*
-
ahoj lidi, nevíte někdo kdy to bude s cz dabingem na internetu ke stažení? Díkas *14*
-
Když se u nás tahle „nádhera“ začala prodávat na papíře, v jakémsi knižním letáku lákali na ukázku. Nezvládla jsem ani odstavec, páč lady Meyer vyrábí příšerný dialogy. Jenže když jsou upíři a vlkodlaci pohromadě, jde se do kina. Jako zázrakem první díl na plátně fungoval - sice hlavně přes cinkrlátka, ale cosi se i dělo. U třetího dílu začalo skřípání zubů. Každopádně že bude číslo 4 znamenat 100 minut čirýho zoufalství, to by mě ani ve snu nenapadlo. 100 minut domácího videa ze svatby a posvatby – a raději jsem počítala zrnka popkornu. Rozjet akci 10 minut před koncem, tomu říkám slušnej podraz. Po přečtení jména režiséra mě polil pot. Vážně, Condone, vážně? Čtvrt hvězdy za vizuál, čtvrt hvězdy za pár hlášek, čtvrt hvězdy za Volvo, čtvrt hvězdy za hudbu. Condone, jestli i z druhýho dílu vyrobíš stejnej paskvil, tak jsme spolu skončili
-
Nic horšího jsem dlouho neviděla a to podotýkám,že jsem byla na Noci žraloka 3D...... Jednička budiž jako oddychovka aka teenage romance, avšak díly následující?co díl,to propad!tímhle to vše akorát tak vygradovalo.. první polovina= kýč, klišé ,děs a parodie..,druhá = soft hadr p*rno ,které vyústí v nepochopitelný splácaný nevkusný fekál.... podotýkám,že nejsem skalní hater ságy a i vzhledem k tomu ,že jsem poměrně benevolentní a chápu ,že od toho nemůžete čekat dekadentní filmový zážitek vzhledem k tak špatné - kostrbatě psané knižní předloze. I sebevětší režijní génius s použitím nejnovější bezchybné filmové technologie či obstojného vizuálního zpracování je nakonec přes veškerou snahu lapen v pasti,protože veškerá paráda je ve výsledku zastíněna opět výše zmiňovanou stupiditou předlohy,která na sebe strhává veškerou pozornost ..)myslím si ,že pokud má porota a lid soudnost,tak zlatá malina letos Edu skutečně nemine..! Mayerová a tvůrci museli být na cracku,jinak si to nedokážu racionálně vysvětlit. Skutečně odrodil Edward ruku v ruce s Jacobem Bellino sprátě,nebo se mi to zdálo..?!
-
Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D -
aaaa ja tak jacoba miluju!!! ja jsem z neho uplne pryc...:DDD Je lepsi jacob nez nejaký Edward!!!
-
na isohunt.com ,ale je to přez torrent a v angličtině