-
16.listopadu 2012 bude 2. část
mooooc dlouho pro mě *13* -
nevite nekdo kdi přesne ma jit do kin Twilight sága: Rozbřesk - 2. část videla jsem prvni čast bila skvela co skvela bila neskutečna tak moc že nedokažu ani popsat jak mmmmmoc je to skveli vim že to ma bit nekdi v roce 2012 ale nevim měesic ale promne je i leden moc dlouho
-
No je pravda, že tam byla spousta scének na zasmání.. Prej na líbánkách, hned jak přijeli.. Prej dej mi pár minut na zlidštění.. DObře, ale ať vám to netrvá moc dlouho Mrs. Cullenová.. :D A začala si čistit zuby, holit nohy.. :D Moc toto... Nebo jak si prohlížela to oblečení co jí nabalila Alice.. :D Jak samy ty košilky a ona..(bella) nebuď srab.. :D :D a jak pak po tom až kousek dál přišla v černé košilce a Edward se zahrabal do peřiny! :D Jo.. to bylo.. Nebo prej .. Můžou upíři utrpět šok?? :D Taky dobry.. :D *1* *14*
-
Vůbec se nedivím, že je navrcholu žebříčku.. Já na tom byla ve čtvrtek 17.11 a tyjo.. chci to vidět znovu.. Chci už 2. část.. :D Bylo to prostě užasny.. :) Miluju ten Film.. *14*
-
Nee.. Vždycky .. všechny filmy bývají týden po produkci filmu v kině na netu.. :)) Máme se na co těšit.. :)
-
Taky jsem na tom byla v kině a musím s tebou souhlasit.. užasnej film.. Ale škoda, že bude další až zarok no.. Mezitím si to budu poušet na PC.. :D musíme hold počkat no.. :)) Ale překrásny.. :))
-
jj, dík
ještě by mě zajímalo, jak přesně ten film začíná?
v knize jede Bella v tom novém autě a nějací chlapi si ho chtějí vyfotit, a pak tam je s Edwardem když ho chtějí odvést na rozlučku se svobodou *3* -
Příští týden???!!! *15* To je super. já jsem myslela, že tak za měsíc se to objeví na netu *1* *1* *1*
-
děkuju za odpově´d. dobré to vědět *3*
-
jj je to po porodu:D
Vlci přišli zabít Nessie, ale pak tam přijde Jacob a oni zjistí, že se do ní otiskl, takže jí nesmí ublížit:D -
tak brzo? *8* tak to je supéééér! *14* *3* *15* *1* *5* *4* já sem do kina bohužel nemohla *9* *13* *10* tak se šíleně těšim až to uvidim! a každej den koukám na youtube na videa a už jsem na tom závislá připadám si jak fe´tačka ! *3* *15*
-
http://www.youtube.com/watch?v=Dda5Wb0rrTc
tady je klip jak bojují s vlky, to je po porodu, nebo před porodem? protože se mi zdá, že Edward má krvavý triko -
no jasně *3*
-
http://www.youtube.com/user/LenkaTalaskova?feature=mhsn
zkus zadat tohle v mých oblíbených videích jsou najdeš i scénky např. Bellu jak zjistuje ze je tehotna atd no jestli zemře když se Renesmee narodí tak jeste zije ale pak ji Edward zacina ztraácet tak ji vrazi jed do srdce a zacne ji masirovat srdce a lizat jazykem rány a ona se uvnitř začína měnit v upira s jeji srdce pak freneticky buší, takze si myslim zeuplne nezemre nebo jen na chvili oni ji pak nahodili s -jacobem masazi jinak by ji uz neslo promenit , jo a konci to tim ze Bella otevira cervene oci -
neboj pamatuješ:)))))
-
mě tam taky něco chybělo a něco zkrátily ale stejně to bylo to best
-
příští týden :))) *3*
-
přežije bella ten porod?
-
Pokud si dobře vzpomínám, když se přemněňují na vlka, nestárnou. Když by se ale přestal přeměňovat, tak zestárne. *4* Jen doufám, že si to pamatuji dobře. *3*
-
Byla jsem včera v kině a jediné co mohu říct je NÁDHERA !!! *14* Vážně se film povedl. Pár věcí mě tam chybělo, ale i tak je to prostě super *4* Jen škoda, že další díl bude až za rok *13*