-
Čím skončí ta první část? Nečetla jsem knihu, ale musím to vědět . Díky
-
sakra až za rok to se zatim ukoušu ale 1 čast byla nej
*14* *14* -
bylo by super kdyby byla 2. část už v červnu
ten otevřenej konec:D zabít!!!:))) -
Před chvílí jsem se vrátila z kina a........... nemám co říct:D Nádhera nebo úžasný a dokonalý fakt nevim:) škoda že neni víc peněz že bych šla ještě jednou:D
Rob sladkej jako vždycky...(hlavně na líbánkách:) *14*
Kristen překrásná... *3*
Musim uznat že i Taylor:D *1*
Spoustu vtipů:D... *1*
Doufám že to bude brzo někde na netu ke stáhnutí
Tak AŽ ZA ROK druhá část:( :D *13* *9* *14* -
Newíte kdy to bude na netu? :D
-
nekde jsem cetla ze v cervnu ;).....jinak tendle dil byl naprosto uzasnej!!! a to zakonceni nemelo chybu!!! uz aby byla 2 cast!!! ♥♥♥
-
já přišla taky nadšená *14* kdy má být premiera dojky?Až za rok?
-
Právě jsme se vrátila z kina a musím říct, nemá to chybu je to megální, úplně super a ukončneí stálo za to, nemůžu se dočkat dokončení..:-)
-
Omg Supeeer zítra aaa jaka to doba těšila sem se na to už od letních prázdnin a ještě dyl a zítra se konečně dočkáám áááá miluju twilight sagu♥♥♥♥♥♥
-
zitra to vypukne!!!! hura!!!! uz at je zitrejsi pulnoc!!! *14* *14* *14*
-
Kdo se těší na Rozbřesk jako jáá... *14* *4* *4* *15* *15*
-
Kdy je světová premiéra? *4*
-
štvemě to du na tto ale je to z titulkama *16*
-
Já jdu už 17.11. do CineStaru do pardubic skoukla jsem snad všechny trilery a mocinky se těším *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
-
kde??? nerikej ze v tom stefan fakt hraje???
-
od 12 *14*
-
joo ... jdu na Rozbřesk 18.11. tešííím se ako sviněě ....konečně...=)) a není to od 18 let ale od 12 ...=DD A hraje tam Taylor Lautner *14* *14* jaaj to bude moc =) *14* *14*
-
ahoj. půjdete někdo do frýdku-místku v kině vlast? jestli jo tak napište. děkujííí *14*
-
Jasnačka, Jsem z Ostravy a už se nemůžu dočkat. *5* *5* *5*
-
Lidičky 17 listopad se blíží - těšíte se???? Já hrozně *5*