-
tak to by jsme se tam mohly sejít, pujdem určo do první řady :D
-
to bysme si rozumněly... skoro celá moje třída ho má ráda (myslím Jacoba) a je to fakt děs ... :D :D
-
17.listopadu
-
Ahoj! Neví někdo z vás náhodou, kdy má být 1. část Rozbřesk v kině? Děkuji předem za odpověď. *4*
-
Kdo miluje Jacoba tak moc jako já? Protože já ho nenávidím! *16* TEAM EDWARD! *5*
-
Nevíte někdo, od kolikati roků to bude přístupné? Je mi 12 a knížku jsem si četla. Nic "hroznýho" tam nebylo, ale film prý nebude tak úplně podle knižní předlohy, tak nevím. Děkuji za odpověď. *2*
-
jo no a mám pocit, že pro normální lidi by měla někdy v budoucnu být spíš jako další adoptovaná dcera Cullenových, ale teď nevím jestli sem to četla ve fanouškovské tvorbě nebo v normálních zdrojích :))
-
on je tam Stefan, nebo to byl jen překlep?? :)
-
to je dáááleko... :)
do Českých Budějovic někdo nejde?? :)) -
Jde někdo do Ostravy? *4* *15*
-
Jde někdo do Ostravy? *3*
-
já asi jo *3*
-
Tak jsem se podívala na trailer a musím říct wow *15*.Bellu udělali fakt moc dobře fakt vypadá jako by to dítě z ní tu krev pilo až jsem tomu normálně uvěřila *15* už se na to nemůžu dočkat nemůžu uvěřit že to je už necelý měsíc :))jenom nevím jestli budu moct jét do kina :/ nemám skym moje kamarádky na tohle zrovna nejsou :D *1* ale fakt čumim s otevřenou pusou :D jo ale nelíbilo se mi jak Stefan byl úplně bílu na tý svatbě to asi trochu přehnali s makeupem nebo co mu to dali na obličej :D jinam mě ten trailer zaujal :D a moc se na to tešim zase mě to vychtlo víc než TVD :D
-
čusík lidi, pojedete někdo na tento díl do Cinestar Hradec Králové? *3*
-
AHojky já Stmívání Nový Měsíc Zatmění a ROzbřesk je moje všechno miluju Edwarda Bellu ale hlavně Jacoba *14* *14*
-
no ja to chapu tak že stim nic nedelali ona proste dospjeje richle do 17let pak přestane starnout a uš bude na vjeki veku 17cti leta
-
prosím vás...jak se to vlastně vyřeší s tím,že RENESMÉ tak rychle roste? *4*
-
holky ,našla sem dlouhý video z části Rozbřesku... na fcb napište STMÍVÁNÍ a tam někde na zdi je 2. scéna z Rozbřesku nebo tak... je to sice španělky, ale stojí to za to...
záběry z ostrova Esmé... :D bomba... *14* *14* -
Youu supéér---> náš Rob už je na 7.místě... *1* *14* *1* *15* *5* ...vsadím se, že až bude BD v kině dostane se ještě výš... *14* *14* *14*
-
mluwíš mi z duše *14* *14* *14*