Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bylo to užasnýý,šla bych na to klidně 100krát *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
  • až bude jacob s esme. tak on nestarne?
  • já jsem měla lístky ale dostala jsem zaracha. takže na 1.část šla máma místo mě a nechce mi nic říct co tam bylo. mohli byste mi říct o čem to bylo a jestli bella zemře? děkuju
  • Ahojky, ví někdo, kdy určitě bude díl ke stáhnutí na netu? jakákoliv kvalita
  • lenkaschs
    ahoj po dlouhé odmlce jsem zase dýl u mamči na netu a nejen na skok:D A TAKY SE MUSÍM PŘIPOJIT- JÁ BYLA NA ROZBŘESKU VE STŘEDU O PULNOCI NO A PROSTĚ BEST OF THE YEAR ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ VÝKONY JAKO VŽDY akorát ted zase rok čekání , ovšem v dubnu bude nejvyšší kvalita stahnutí takže juhů žhavit compa
    NO A JAK JSME SI VŠICHNI MYSLELI - ROZBŘESK VTRHNUL DO KIN A JDOU NAHORU V ŽEBŘÍČKU
  • včera jsem na tom byla v kině a strašně se těšim na druhou část škoda že je až příští rok :(
  • Dneska jsem na tom byla v kině, opravdu nádhera a hlavně Taylor Lautner *14* Celkem jsem se i zasmála... Prostě super!
  • rapidash
    Tak sem dejte pak odkaz at si to mužu také stáhnout, za chvilku jdu tak se nemužu dočkat *14* *14* *14*
  • vrtulka
    Lidi já nemám slov. Právě jsem se vrátila z kina a to bylo tak naprosto, naprosto úžasný *14* *14* *14* Celou dobu jsem se přitrouble usmívala a měla i slzy v očích. Ten konec, jak se Belle promítá život s Edwardem, nádherný *14* Ten celý rok na druhý díl asi nevydržím. To se zbohním *9* Určitě na to půjdu ještě jednou *3*
  • Včera jsem byl na tom v kině a jediný, co teda můžu říct je to, že
    Jsem se celou dobu nudil, film o ničem, žádná akce a děsně trapnej
    scénář. Vážně mně ten film zklamal, čekal jsem od něj víc.
    Knížku jsem nečetl ale určitě je lepší
  • Byla jsem na tom včera v kině a bylo to nádherné. Fakt se jim to moc povedlo. A ta část, kdy se Jacob otiskne do Renesme, je moc hezká. Prostě úžasný film. Jen taky nevím, jak vydržím čekat rok na 2.část :D
  • Ahojky vím příští týden to bude na netu i s titulkama :o)
  • Dneska jsem na tom byla v kině........ úplně jsem se do toho filmu zamilovala :) moje ségra nemá ráda Twilight ságu, ale já jsem ji přemluvila, aby šla se mnou a říkala, že to byl úplně krásnej film......... šla bych na to ještě milionkrát...... jenom je škoda, že druhá část bude až za rok... nwm jak to vydržim :) :) :***--
  • your-darling
    jsem teď zoufalej člověk, nevíte někdo kdy nejdřív je to možný stáhnout??
    I kdyby bez titulků i v hrozný kvalitě, je to jedno... hlavně nějak *13* *13*
  • your-darling
    a já nemůžu ani na jednu :(
  • IsabellSwanCullen
    Hrozně otevřenej konec.... jak to mám vydržet než bude 2. část???!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • rapidash
    Ježiši holky, vy mi dáváte!!! já ještě dnes noční a zítra jdu taky, koukám že to bude stát za to!!! Uplně vám závidím že už jste to viděli *15*
  • Skončí to tím že ona porodí to dítě a za ona chvíly zemře.Oni jí píchnou Edwardův jed ale ten bohužel nepomůže,ale on jí pak začne kousat po celém těle.Po nějaké dobé se tam bude ukazovat jak tam ten jed po celém těle roztéka a obnovuje všechno co v ní je.A nakonec otevře oči a tak to skončí.
  • Dneska jsem bzla na poremiéře *14* bylo to skvělé prostě bomba!!! Moc se mi to líbílo a stáhnu si to !!
  • to je na tom to nejhezčí, že slyšíš, jak Edward říka.. I Edward Cullen, take you Bella Swan... Fakt je to uplně něco jinyho, než když je to s dubingem.. dodá to tomu filmu to správny kouzlo.. to se prostě nedá vubec srovnávat.. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit