Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling
    Hradec mám dost daleko... :D já jdu do Budějek... :D
    ale podle mě je dobře, že to rozdělili, protože v jednom dílu by to stálo za prd... :D
    ale prodlužovat to nemuseli... :D *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zuzzanka.k
    Je to nádhera *5*
  • rapidash
    Tak toto rozhodně je nádhera, stají za to si to poslechnout,škoda že se to v rozbřesku neobjeví.
    http://team-twilight.com/20111004/fan-art-feature-robert-peeters/ *4*
  • rapidash
    Kde Kde kde??? *14*
  • rapidash
    To nejsi sama, uplně zuřím, však to mají už pul roku natočené ne? Nevím co tim docílí, chtěj přijít o fandy nebo co, natahujou to a jestli to nebude stát za to že to rozdělili na dva díly tak se jim na to lidi vyprdnou! Jinak nepojedete někdo na to do CineStar v Hradci Králové? 6e by jsme udělaly tlupu *3*
  • your-darling
    já nechápu proč se na ten film čeká tak dlouho... u těch předchozích to bylo maximální třičtvrtě roku a tady je to rok a půl a na další film další rok... :(
    je to docela trapný... *16* *16*
    ze začátku sem to brala jako čas na natáčení, ale už to mají natočený dávno a mě to čekání začíná vytáčet... *15*
  • marcelililinka
    taky si myslim, že to bylo kvůli Jamesovi...a btw neni v knížce napsaný, že Emett s Jasperem se museli rychle ztratit? Nebo možná ne, já nevim, četla sem to jen dvakrát. *4*
  • marcelililinka
    Taky už nevydržíte čekat až to bude v kině...já jenom pořád koukam na trailery a brečim kvůli tomu, že to ještě nebylo ani v kine v USA. Fakt už z toho čekání asi umřu :( ! Miluju Stmívání nade všecko!!
  • Tak nějak to mám taky. *1* Nejvíc se mi líbí stmívání knížka *4* už jsem jí četla asi víckrát než 15x a znám je taky všechny nazpaměť,ale stejně je čtu pořád, jako by to bylo poprvý *1* *1* Táta si ze mě kvůli tomu dělá furt pr*** *1* *1* . Hlavně "no jo zase netopýr Éda" a to bejvaj i horší *1* *1* *1*
  • delinda
    Ahoj kdy a kde bude Breaking turné??? *4*
  • your-darling
    našla jsem nějaký "nový" fotky... jsou vytažený z traileru, ale hodně mě vyndalo, jak Kristen namalovali... :) Vypadá vážně "hrozně"... *2*
  • your-darling
    taky sem to hledala, ale asi ne moc dobře... :D
  • lenkaschs
    prosím vás nevíte někdo kde bych mohla stahnout teen choice awards 2011 ? Na ulož to to už není. předem díky za odpověď *5*
  • your-darling
    tak to ty lidi taky nemusejí číst celý, když vidí o čem to je... a popravdě, neznám nikoho, kdo vydržel čekat... *4*
  • your-darling
    když mi o něm kámoška řekla, tak sem k ní na pokoj běžela tak rychle jako nikdy... :D je to skvělej trailer a nechápu jak sem mohla vydržel čekat do ted, natož ještě do listopadu... :D *14* *14* *14* *14*
  • http://www.youtube.com/watch?v=95mS3ov0b6M&feature=topvideos_entertainment
    nový trailer!!!!! To mi připomnělo, jak hrozně se na film těším *14*
  • tak ať si počkaj na film, jsou tu i lidi, co se chtějí nechat překvapit, ale různý názory je zajímají. A to že si tu omylem přečtou celý děj, tak už nemusí ani do kina. V dnešní době interntu se dá najít nějakej výtah děje, kterej je přečtenej za dvě minuty. Pokud ale někdo neumí číst, tak to se pak nedivim, že se musí ptát *1*
  • your-darling
    já myslím, že neni nic špatnýho na tom, když se někdo zeptá... třeba to nechce číst... tak proč se nezeptat?? :)
  • no existujou takový budovy, kde se knížky pujčujou - myslim, že se jim říká knihovna. Taky je nemam.
  • Fakt nádhera jak knížky tak i filmy, ale já osobně myslim, že knížky jsou lepší, protože je to v nich líp udělaný.Už je čtu po několikátý a pořád jsem v nich začtená i když je znam prakticky nazpaměť:D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit