Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj prosím vás nevíte někdo jak se jmenuje ta písnička u tý svatby Dík :P
    • Prosíím♥
  • Ahojte lidi..
    zde můj nový blog pro filmové fandy.. *3* Mrkněte a popř. můžete okomentovat daný filmík.. budu ráda za vaše názory *2*
    • tady : http://film.eblog.cz/
  • baffy.4
    zitra to vypukne!!!! hura!!!! uz at je zitrejsi pulnoc!!! *14* *14* *14*
  • Ahoj chci se zeptat říká se že bude i 5 Tak jestli je to pravda ? :)
    Dík za odpověd zatím.
    • A ještě nevíš jak se jmenuje ta písnička u tý svatby jak začne hrát při tom polibku ?
      • ne to fakt nevím vím jen tu jak jdou potom po těch schodech ale ta tam hraje jenom chvilku zkus si najít seznam soundacu tam to určitě bude *1*
        • Našla jsem jí :D http://www.youtube.com/watch?v=r7qEwT5L_zY
    • Dík no tak zase jen náký keci :)
    • pokud máš namysi druhou čast čtverky tak ta bude ale ta je poslední teda aspon v kižní podobě
  • kdy to bude v kine s cz dabingem? nemuzu se dockat az to uvidim cesky *1* *15* *14*
    • lucik188p
      to nevimale na dvd v češtine to ma bit začatkem ledna
  • Já jdu už 17.11. do CineStaru do pardubic skoukla jsem snad všechny trilery a mocinky se těším *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
  • vrtulka

Breaking dawn

Tak já přidám něco k řešení. Moc se vám to asi líbit nebude.
    Filmová společnost Film Europe - je to dřívější SPI International, který distribuoval předešlé tři filmy Twilight ságy oznámil, že poslední díl Breaking Dawn nezakoupí k distribuci.
    Nový distributor zatím znám není a teď jde o to, zda vůbec někdo práva k tomuto filmu zakoupí.
    Bojím se, abychom tento film v ČR vůbec viděli *9*
    • your-darling

Re: Breaking dawn

takže jestli to dobře chápu... SPI Internation už není a nikdo ten film nechce odkoupit...:-)
      nevim...jsem v tom nějaká zamotaná...každopádně taky naštvaná... :-)
      • vrtulka

Re: Re: Breaking dawn

Ano SPI International už není, teď je to Film Europe. A ano, zatím ten film nechce nikdo odkoupit (prý je to moc drahé), takže je dost možné, že ho tady u nás v kinech ani neuvidíme. O následném vydání na DVD ani nemluvím.
        Ale tak, snad se někdo umoudří a ty práva koupí, jinak si nedovedu představit, co by fanoušci tady u nás způsobili :o))
        • your-darling

Re: Re: Re: Breaking dawn

Ale nemůže to být drahý, aby se jim ty peníze nevrátili... vždyť po tom lidi šílejí, tak to nemůžou nechat jen tak odplavat ne...
          By sme byli jedinej stát na zemi, který by to neviděl...
          podle mě se to ještě nějak vyčaruje do růžova.. :-)
        • Re: Re: Re: Breaking dawn

počkej, počkej, to chceš jako říct, že pokud ty práva někdo (teda nějaká ta distributorská firma) nekoupí, tak Rozbřesk nebude u nás v kinech? to nemůžou myslet vážně né? to bych asi nepřežila kdyby to u nás nebylo
  • sarda

OMG

OMG, teď jsem si přečetla názory k Zatmění na kfilmu.net ti lidi jsou fakt úpe hnusní, co si furt myslí, pořád jen odsuzovat, jaká je to hovadina pi****** (pardon za sprostá slova, to se fakt nedá *16* ) a podobné věci. Ti lidi nechápou obdiv nás do Zatmění tak ať OMG nic nepíšou *8* Šílený....
    • Re: OMG

jj presne nechapu co maj proti filmum ktery se nam libi.....at se k tomu nevyjadrujou kdyz se jem nelibi *10* *16*
    • your-darling

Re: OMG

to byla recenze,ne..taky sem to četla a je to fakt hrozný, at si komentují něco jinýho... *16*
      • sarda

Re: Re: OMG

jo, recenze taky, ale ty názory taky...
    • lucik188p

Re: OMG

to stebou souhlasim kdiš se jimto nelibi tak at nato nečumi
      • sarda

Re: Re: OMG

přesně tak a když už tak slušně ne?! no a navíc hlavně dělat nejchytřejší na světě.... Talpvý lidi fakt miluju *15* Nakopat je a poslat do Háje, kam patří *1* *5*
  • vrtulka

Breaking dawn

Tak lidičky můžeme se radovat.

Společnost Bontonfilm bude onou distribuční firmou, která zakoupila práva na Breaking dawn 1 a 2 a filmy uvede v kinech. Takže v listopadu huráááá do kina :o)))
    • your-darling

Re: Breaking dawn

supéér... :-) já už sem se začínala bát.. :-)
      už aby to bylo...
  • granger.hermiona

:)

http://www.youtube.com/watch?v=sIpe Bi6SG4A&feature=related
    • Re: :)

pecka.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit