Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • opravdu skvělej film!!
  • Youu supéér---> náš Rob už je na 7.místě... *1* *14* *1* *15* *5* ...vsadím se, že až bude BD v kině dostane se ještě výš... *14* *14* *14*
  • renesmeecullen123

Renesmee a Jacob

Muzu se zeptat kolik bude Renesmee az se do no Jacob zamiluje?
    • your-darling

Re: Renesmee a Jacob

on se do ní zamiluje skoro hned po narození...A ona ho jako malinká bere za kamaráda a až vyroste, tak to bude vééélká láska.... *14*
  • dabing je katastrofa .ti dabéři se snat zbláznily.nedá se to poslochat .nejlepší je se dívat na americký filmy i seriali v originále
    • A nevíš kdo daboval Ara??
    • nauč se českou gramatiku
  • Omg Supeeer zítra aaa jaka to doba těšila sem se na to už od letních prázdnin a ještě dyl a zítra se konečně dočkáám áááá miluju twilight sagu♥♥♥♥♥♥
  • vrtulka
    Zachvíli razím zase do kina *15* těším se jak malá holka
  • marci132
    Tak jsem se podívala na trailer a musím říct wow *15*.Bellu udělali fakt moc dobře fakt vypadá jako by to dítě z ní tu krev pilo až jsem tomu normálně uvěřila *15* už se na to nemůžu dočkat nemůžu uvěřit že to je už necelý měsíc :))jenom nevím jestli budu moct jét do kina :/ nemám skym moje kamarádky na tohle zrovna nejsou :D *1* ale fakt čumim s otevřenou pusou :D jo ale nelíbilo se mi jak Stefan byl úplně bílu na tý svatbě to asi trochu přehnali s makeupem nebo co mu to dali na obličej :D jinam mě ten trailer zaujal :D a moc se na to tešim zase mě to vychtlo víc než TVD :D
    • your-darling
      on je tam Stefan, nebo to byl jen překlep?? :)
      • baffy.4
        kde??? nerikej ze v tom stefan fakt hraje???
  • your-darling

šílenství...

miluju to..četla sem to sice jen jednou,ale to bohatě stačí,aby vás to čekání na film dohnalo k totálnímu šílenství..takže pro nezasvědcené...
    POZOR...JE TO FAKT NÁVYKOVÉ... *14* *1*
    • lucinka.mich

Re: šílenství...

Jo to už znám jenom někdo něco řekne o twilight saga a už mám slziv očích
    • Re: šílenství...

Přesně tak...já o čtu pořád dokola a ždycky nvý měsc pak zatmění pak rozbřest, nový měsíc pak zatmění pak rozbřesk, .... Jsem úplně blázen do čtení..stejné to bylo s harrym potterem
  • ???

Ahojky nevíte někdo kdy se začne natáčet breaking down? Dík moc za odpověď *3*
    • Re: ???

Už se natáčí. Začalo se v březnu.
      • vrtulka

Re: Re: ???

nezačalo *13* není vybraný režisér, není dopsaný scénář, tak jak by se mohlo už natáčet *3*
  • klawdi21895

renesmé

ahojky ej nevíte někdo kdo bude hrát tu Renesmé??
    • nessy02

Re: renesmé

Prej Renesmee bude hrát Mackenzie Foy tak nwm..?
    • Re: renesmé

Říká se, že v trochu pokročilejšm věku, by to měla být Bella Thorne.
      • lucik188p

Re: Re: renesmé

no nevim *3* jestli bi ji mohla hrat Bella Thorne vipada jako 13leta holka a Renesmé je i nakonci knihi zhruba 5aš6let stara (teda jak se to vezne sou ji asi 4mesice ale ma tak vipadat na 5aš6let)takže bi to bilo zvlaštni ale asi tak nejak bi mohla vipadat je to rostomila cacorka *3* tak se budeme muset nechat překvapit snat to uteče a konečne se to dozvime *3* ja uš ten film miluju tet *14* *14* *14* *14* *14* no všechni 4filmi *14* *14*
        • lucinka.mich

Re: Re: Re: renesmé

Nápodobně!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4*
      • klawdi21895

Re: Re: renesmé

díky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit