Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marci132

néé

nééééééé to si děláte srandu ?? jaktože až v listopadu 2011 ?? já myslela že to bude už dřív :// to néé to mě zabije *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* *9* *9*
    • your-darling

Re: néé

jůůů to si nevěděla??
      tak to upřímnou soustrast...protože když sem já tohle slyšela, myslela sem, že mi klepne...:-)
      a to víš, že druhá část bude až podzim 2012??.:-)
      *9* *9* *9*
      • Re: Re: néé

néé *9* *9* to nevydržim *9*
      • Re: Re: néé

tak ted tu asi budu za blbce ....ale ..... oni sou dvě části toho posledního dílu ?? *4*
        • your-darling

Re: Re: Re: néé

ne nebudeš za blbce..:-) jo tak před emm...několika měsícema to nebylo jistý, ale ted je to 100%
          tim horší bude to čekání..:-D
          • Re: Re: Re: Re: néé

takhle se mi líbíte :)
  • vrtulka

BD

psala jsem to už na diskuzi k Zatmění, ale napíši to i sem *3*

společností Summit bylo oficiálně potvrzeno, že Breaking dawn bude uveden do kin 18. listopadu 2011
    tady je odkaz:

http://team-twilight.com/20100505/save-date-breaking-dawn-hit-theaters-nov-18-2011/
    • lucinka.mich

Re: BD

A to do Česka?? *7* *14* *14*
    • your-darling

Re: BD

to je hrozně moc dlouho...natáčení by prej mělo začít už na podzim tohoto roku,tak snad přijdou nějaký videjka a ukojí naší "nemožnou" zvědavost... *4* *4* *4* *4* *4*
      • lucinka.mich

Re: Re: BD

to jo
      • vrtulka

Re: Re: BD

je to za hrozně dlouho dobu *9* ale zase to jede podle "harmonogramu", který je, jeden film každý rok. Stmívání - v kinech listopad 2008, New moon - listopad 2009, Eclipse - tady je změna (a to podle mě ještě z důvodu toho, že na podzim budou dávat Harryho Pottera, tak aby se jim to nekrylo. kdyby nebyl Harry tak si myslím, že Eclipse by šel taky až na podzim a né v létě) červenec 2010 a Rozbřesk - listopad 2011. jde to po sobě po roce *3* takže se s tím dalo zase počítat. ale i tak, dlouhá doba.
    • Re: BD

Cože??Až????To čekání nepřežiju :'( *9*
  • No

Tak ja bych to z tim cekanim aspon na ten prvni dil nevidela tak horce. Nevim co je na tom pravdy ale jestli je to tak a premiera v USA bude uz v breznu pak nebude problem to stahnout z netu urco to tam nikdo da sice anglicky ale to snad nebude takovy problem ze? :D *15*
    • Re: No

Tak jestli sis ráčila všimnout.. napsala jsem k mému příspěvku, že nevím co je na tom pravdy jen by to bylo dobre kdyby to tak bylo. *5* *15*
      • vrtulka

Re: Re: No

Jasně že všimla *3* Reagovala jsi na ten příspěvek níže *3* Myslela jsem to tak nějak všeobecně, že nechápu kde lidi takovýhle nesmyslný informace berou. Nevím, asi jsem prostě taková, ale mě dokáže nakrknout, když se lidé snaží být chytří a dokázat, že o filmu vědí všechno nejvíc a pak tu píší takový blbosti. Kdyby aspoň malinko sledovali nějaké ofiko weby, tak by třeba věděli, že natáčení končí v polovině dubna, tudíž nemůže být premiéra v březnu v Americe *15* Aspoň malinko to sledovat. Samozřejmě, že by bylo fajn, kdyby to bylo takhle brzy, ale bohužel, budeme si muset počkat do listopadu *9*
    • vrtulka

Re: No

V březnu? To asi těžko. V březnu se totiž bude ještě natáčet, takže nechápu, kde berete takovýhle bludy *15* Natáčení končí oficiálně v polovině dubna a premiéra první dílu bude v Americe v listopadu 2011 a druhého dílu v listopadu 2012. Je to z oficiálních zdrojů a stránek, takže jestli někdo čeká premiéru už v březnu tak se opravdu načeká a nedočká se *15*
  • ashley0077

18.11.2011 v USA

Pane bože to ste spadly vsichni z visne nebo s marsu ze sem pisete taky kraviny ...uz je tu nekolikrat napsano ze remiera v Americe je 18.11. prvni casti Rozbresku u nas to pujde tak o cca 5 dni po ni s titulkama do kin ...a prestan te si vsichni vymejslet ze mate v Americe kamosku a ze to videla (mohla jedine videt trailer kterej je stejnak sestrihanej z minulech dilu!!
    • Re: 18.11.2011 v USA

A jeste z jinech filmu kde hral Robert atd... *1*
    • 543

Re: 18.11.2011 v USA

To víte některý lidičky jsou vážně na palici.
      • ashley0077

Re: Re: 18.11.2011 v USA

Dekuju ze se mnou souhlasite!! =D *4* *1*
        • Re: Re: Re: 18.11.2011 v USA

na můj vkus přehnaný, jsou lidi, co maj na práci jiný věci, než celej den shánět info o twilight. já jsem se o to taky vůbec nezajímala, i když ságu miluju a taky se na ni neskutečně těšim. takže jsem počítala s tim, že sem zaskočim a od Vás magorů se to dozvim (za což Vám děkuju). nic ve zlim, ale jsou lidi, co po tom nešílej, přestože to maj rádi a lidi jako vy- hladovějící po všem co s tim souvisí. a nikdo by neměl nikoho urážet. ani my Vás, ani Vy nás

Naprosto s tebou souhlasím! *3* právě jsem chtěla napsat úplně to samé! *1*

jj to je pravda v americe to vychazí 18 nebo 17 ja nevym 11
    • vrtulka

Re: 18.11.2011 v USA

Děkuju, konečně někdo normální *3*
      • your-darling

Re: Re: 18.11.2011 v USA

jo vid...:-)
  • lucik188p

rozbřesk ma dve časti

tak semse dočetla že rozbřesk bude mit dve časti a prej jeto oficalni podivejse na tudle stranku ---- http://reducto.blog.cz/1006/twiligh t-saga-rozbresk-oficialni-oznameni- dvou-filmovych-casti#comment7930551 1 *9* *3* *9* *9* *9* *9*
  • weu

trailer

ahojky....na ten film se moc těšíím a nevíte někdo kdy bude official trailer ?? *4*
    • lenkaschs

Re: trailer

při udílení cen MTV movie awards 2011 bude odtajněn stačí si na netu najít datum přenosu těchto cen
      • Re: Re: trailer

To se ještě neví. Zatím to nikdo na 100% nepotvrdil, že trailer bude na těchto cenách, takže bych s tím zase tak moc nepočítala. Jen se o tom spekulovalo, ale jak jsem napsala, nikdo o tom zatím ofiko neinformoval. A hlavně by mě to přišlo na uvedení traileru brzy, takže pokud se tam něco zveřejní, tak spíš jen takovej menší teaser, menší video ukázka, ale trailer ještě ne. Ten bych čekala buď o prázdninách anebo po prázdninách. Jinak ceny jsou 5. června *3*
        • Re: Re: Re: trailer

mel by byt za tyden 5.6.na mtv awards tak doufam zejo :DDDDD
          • Re: Re: Re: Re: trailer

jo jo, taky jsem to četla a je to super :o)) těším se jak malá holka :o))
  • Všichni se ptáte na takový debilní otázky přitom by stačilo si přešíst knížku. Nebo lépe všechny. Filmy jsou oproti knížkám slabota.
    • your-darling
      to je fakt. i když někdo nemusí být takový fanda do čtení... ještě před dvěma rokama bych se asi taky ptala... :)
      • lenkaschs
        přesně já se do twilight zakousla až v roce 2010 viděla jsem stmívání a měsíc na to knížky takže jsem pak četla a pak se podívala na další díly , dnes bych neměnila
      • jakmile dočtu knížku, kterů čtu tak spěchám do knihovny si půjčit rozbřesk :D
    • knížky jsou vždycky nejlepší *3* *3* *3* je pravda, že se filmy nevyrovnaj knížkám *4* *4* *4* *4*
  • sarda

Zatmění...???

hale lidi, chtěla jsem se juknout na osobnostech na Zatměníjako jen na profil filmu no a ono tu není!!!! Nevíte o tom někdo něco??? *7*
    • your-darling

Re: Zatmění...???

že jo..je tam nějaký film z roku 1936 nebo tak něco...
      Já na zatmění chodím přes můj profil...mám to v oblíbených filmech,nebo to zkus přes filmografii některého z herců,ale jinak nwm... *9*
      • sarda

Re: Re: Zatmění...???

jo, ja už tam sem, ale vážně nevím, o co go... *7* Každopadně dík Někdy to tak bývá, já chtěla udělat nový profil na osobnostech, protože nikde nebyl, jenže jak jsem to dělala, tak se mi ukázalo, že to nakonec existuje, ale nemůžu najet přímo na tu stránku....
        • your-darling

Re: Re: Re: Zatmění...???

počkej..já myslela tvůj profil...a v oblíbených filmech,aby si klikla na odkaz k zatmění...to by mělo jít ne...
          nebo už to fakt nechápu...
          • sarda

Re: Re: Re: Re: Zatmění...???

jojo, v pohodě, už mi to de *4* Štěstí jediný, že to mám v oblíbených filmech *4*
          • sarda

Re: Re: Re: Re: Zatmění...???

jojo, v pohodě, to jsem udělala...
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Zatmění...???

no tak to je uplně nejlepčí... *14*
              ted si připadám jako de*il... *4*
            • lucik188p

brominte ja semto zblbla na zatmeni se dodtaneš nejlip tak že kliknež na osobnostech na filmi a zaztmeni je hnet jako prvni nej film snat to tentokrat bude dobre *8*
            • lucik188p

musi te zadat do vihledavače celi nazev a pak to bude fungovat *3* (The Twilight Saga: Zatmění)tak snat vam to pujde *3*
            • your-darling

jo to já taky ne,ale ted se zatmění objevilo v nejnovějších filmech,což tuplem nechápu... *7* .takže,až se někdo dozví něco pořádnýho at napíše.. *4*
            • sarda

jen jsem nechápala (a stále nechápu), proč se na to nedá dojít normálně a proč je tam najendou nějakej film z roku 19xx....
  • chci se jenom zeptat. co znamena to otisknutí? ze se jacob do renesmee zamiluje a bude ji i chranit a nebo bude porad milovat bellu a bude chranit jenom renesmee?
    • AHOJ otisknout znamená že se doní zamiluje a vživotě nebude chtít nkoho jinýho a dokud nebude větší tak ji bude ochranovat pokud jsi nevida předchozí díli tak v zatmění je to vysvětlen
  • Ppeetula
    Tak tady to je v DVD kvalitě: http://uloz.to/12959518/the-twilight-saga-breaking-dawn-cz-titulky-by-hannah-montana-twilight-cz-avi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší