-
Dneska jsem bzla na poremiéře *14* bylo to skvělé prostě bomba!!! Moc se mi to líbílo a stáhnu si to !!
-
Nevíte někdo, od kolikati roků to bude přístupné? Je mi 12 a knížku jsem si četla. Nic "hroznýho" tam nebylo, ale film prý nebude tak úplně podle knižní předlohy, tak nevím. Děkuji za odpověď. *2*
-
-
od 12 *14*
-
-
muže mi nekdo poradit
mam dotaz kterejsem vubec nepatři ale snat mi nekdo odpovi. Kdiš si založim vlastni blog a dam si tam obrazek nebo članek nebo neco v tom stilu s jiniho blogu na webu jeto porušeni autorskich prav nebo ne prosim otpoveste nekdo *8* *8* -
-
Re: muže mi nekdo poradit
myslím, že ne, každopádně jako slušný webař, bys měla poprosit o souhlas majtele webu, jehož styl si chceš vzít a třeba ho i vyměnit nebo tak... a i kdyby,... nebudem si lhát, dneska to dělaj absolutně všichni ;)
-
-
Otisky??
wow..film už je v top ten ... *14* Chtěla jsem se zeptat nevíte jak je to s tema otiskama?? samozrejmne vim ze Jake se otiskl do Ness a Sam do Emily ale co ostatní ???? ..vim že to bylo v zatmění ale už si nevzpomínam.. *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Otisky??
jo tak to fakt nevim..Jenom,že Jared myslím se otiskl taky do nějaký malý holky,ale jinak fakt nwm...
S tím top ten..je to supr..je sice teprve desátý, ale to se časem zpraví,až o filmu začnou víc psát tak to bude good.. *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Otisky??
jj..myslim si že za chvíli bude tak pátý a potom samozřejmně první...stejne jako to bylo U Zatmění *14* *1* -
-
Re: Re: Re: Otisky??
no jo..to bude super..ale zase si myslim,že totálně upadne stmívání nebo nový měsíc...už teď se propadly..ale uvidíme.. *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Otisky??
Tky si myslim..ae podle mně Zatmění ještě bude v top ten...jupí už je osmej *1* už jsem to vykoumala s těma otiskama(kámoška mi konečně vrátila tu knížku *4* ) Takže: Sam do Emily( divný *15* ) ,Jake do Ness ,Jared do Kim (jeho spolužačka ve škole), Quil do Clair (dvouletá holčička příbuzná s Emily ale už nevím jak *15* )...ostatní se neotiskly (myslim)..takže kdyby to někoho zajímalo (jako mně) tak tady to je *3* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otisky??
To je u vlkodlaků..to znamená že se zamilujou do nějaký osoby(ale musí ji první vidět)...ale prostě se hodně zamilujou...už je pro toho vlkodlaka jedině ONA...Sakris neumim to tak dobre vysvetlit tak doufam zes to pochopila.. *4* ... -
prosím at nejsem jediný debil tu, vysvětli mi co to znamená že se otiskl? dík -
super..takže už máme přehled...:-)
Když takhle hezky budeme pojračovat dál..tak bude breaking down ještě výš... *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
-
Jde někdo do Ostravy? *4* *15*
-
-
Jasnačka, Jsem z Ostravy a už se nemůžu dočkat. *5* *5* *5*
-
to je dáááleko... :)
do Českých Budějovic někdo nejde?? :))
-
-
včera jsem na tom byla v kině a strašně se těšim na druhou část škoda že je až příští rok :(
-
půlnoční světlo
a co půlnoční světlo?? *7* -
-
Re: půlnoční světlo
půlnoční slunce a to ještě nevyšlo..je jenom 12 kapitol a není jistý jestli ho Steph dopíše..:-( *9* -
-
Re: Re: půlnoční světlo
někde jsem četla interview a tm řikala že ji nedopíše...teda aspon se k tomu nechystá...že už ji nebaví psát o upírech..a že až ji to znovu chytne že to dopíše..doufám že je to kec *9* protože chci aby to dopsala..četla jsem těch 12 kapitol a byly úžasný..a skončilo to zrovna před loukou *9* a na tu sem se těšila nejvíd,sakra *1* *3* *1* -
-
Re: Re: Re: půlnoční světlo
taky jsem to četla a je to bomba, akorád sem byla naštvaná že to nemá konec no...člověk pad vymýšlí a domýšlí a prd *3* -
a kde jsi cetla tech dvanact kapitol ja sem projela nat krizem krazem a nic *9* *9* *9* *9* *9* *4* -
Já jsem zase četla že Steph nechce Midnight Sun dopsat protože ještě než jej dopsala tak prej bylo zveřejňeno na internetu a že z toho byla znechucená natolik že už ani nemá náladu ho dopisovat. Jinak ohledně toho že jí upíří témata už nebaví je celkem blbost proč by pak jinak psala Krátký druhý život Bree Tannerové kdyby jí upíři nebavily? *4* *3* -
-
bela
milujju to ted ctu rozbresk nejvetí šok bela je těhotná a to vní chce krev a rosalie ji chrání před ostatníma aby nezabily miminko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
mužeš sem dat adresu toho bloku kdes to četla -
-
Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo
Jestli myslíš to kde četla ty knížky, tak dobrá stránka je tahle..www.twilightinfo.pise.cz
ale myslím, že to najdeš na mnoha jiných stránkách na netu...Stačí když do vyhledávače dáš název knihy a pak kniha online a ono ti to najde..:-) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo
no není vůbec za co...Ale vadí mi že ta dvanáctá kapitola zkončila, když se to všechno konečně začalo rozjíždět... *4* -
moc dik uš se mnašla 12kapitol
-ale přetim sem našla jen utržky- tak ješte jednou moc dik *4* *4*
-
-
-
bude to film nebo je rozbřesk poslední?? -
-
Re: Re: Re: Re: půlnoční světlo
jo taky sem to četla...Je to škoda, ale snad jí to někdy zase chytne...
A Rozbřesk je poslední, protože Midnight Sun je stejný jako Twilight, takže by asi nenatočili stejný film, ale bylo by to good. *4* *4* *4* *4* -
-
tj...:)
-
-
-
-
-
-
ahoj po dlouhé odmlce jsem zase dýl u mamči na netu a nejen na skok:D A TAKY SE MUSÍM PŘIPOJIT- JÁ BYLA NA ROZBŘESKU VE STŘEDU O PULNOCI NO A PROSTĚ BEST OF THE YEAR ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ VÝKONY JAKO VŽDY akorát ted zase rok čekání , ovšem v dubnu bude nejvyšší kvalita stahnutí takže juhů žhavit compa
NO A JAK JSME SI VŠICHNI MYSLELI - ROZBŘESK VTRHNUL DO KIN A JDOU NAHORU V ŽEBŘÍČKU -
-
Vůbec se nedivím, že je navrcholu žebříčku.. Já na tom byla ve čtvrtek 17.11 a tyjo.. chci to vidět znovu.. Chci už 2. část.. :D Bylo to prostě užasny.. :) Miluju ten Film.. *14*
-
-
Může se někdo otisknout klidne dvakrat, trikrat? no vlastne poprve byla bella a ted je ta.. a muze se teda otisknou i po treti?
-
-
otisknout se může asi vícekrát co jsem pochopila když to řešil jackob s leah... ale otiskl se jen jednou do renesme.. do belly se neotiskl...
-
-
Otisknout se může pouze a jen jednou *3*
-
-
-
myslim ti rozbřesk part 2,co Jacob a Nessi to mě zajímá nejvic