Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Právě jsem viděla Rozbřesk v českém znění a je to hrůza. Nejen že je to hrozně dabovaný, ale až na tři hlavní postavy B,E,J jsou hlasy úplně jiné než v předšlých dílech. Nejhůře zní Rosalie a Alice. Jasper je taky otřes. Můj názor je, že to úplně zkazily, takže kdo jste to ještě neviděl, tak se koukněte rozhodně v původním znění je to o dost lepší.
    • Souhlasím...!! Je to děsný. Nechápu proč to takhle udělali. Raději se koukám na originál s titulkama.
    • Je to fakt hrůza.. chvílemi jsem se musela smát.. otřesný.Na to, že ten film vydělává miliardy to pěkně posr*li
    • Kde mohu vidět prosím Rozbřesk v českém znění..... na netu jsem ho zatím nenašla... *13* Děkuji za odpověď *4*
      • No já všechny filmy stahuji ze stránky movie library. Ale jak říkám je to hrozné. Pouze tři hlavní postavy mají stejný hlas jako v předešlých dílech.
  • your-darling

herci

už jste viděli ten výběr herců pro ostatní upíry, kteří budou na straně Cullenů??
    Je to podle mě docela ok, jen někteří mi moc nesedí..:-) *4* *4*
    • lucik188p

Re: herci

NE A KDE HO NAJHU *4*
      • Re: Re: herci

Na stmivani.eu zkus to tam ve starších novinkách...
      • vampire-kathness

Re: Re: herci

mno ja sem to našla tady : http://www.wambie.com/tuttifrutti_us/photos/BREAKING_DAWN__COVENS_AND_NOMADS-photo_en-1032.html

*3* některý mi tam sice neseděj ale tak třeba v tom filmu budou dobrý...uvidíme *4*
  • tak kdo?

uz sem cetla ze by to mela byt mackezie foy a nebo bella thorne a uprimne bnella thorne mi sedi vic... *1*
    • adush96

Re: tak kdo?

mě se víc líbí Mackenzie Foy
    • sarda

Mně se teda více líbí ta Mackenzie Foy, a myslím si, že ji vybrali kvůli tomu, že Belle Thorne je 13 a jí 9, protože na Belle je poznat, že už je starčí, kdežto na Mackenzie pořád vypadá, jak kdyby jí bylo 6... Takže se podle mě na roli hodí víc. Popravdě jsem si ji tak i představovala :))
      • emiizcek

Re: Re: tak kdo?

jn já jsem si ji taky představovala takhle, ale uvidíme, jak bude vypadat ve filmu, každopádně je mooc pěkná!
        • your-darling

Re: Re: Re: tak kdo?

jo pěkná je, ale podle mě měli prostě vybrat někoho mnohem mladšího, alespon na začátek...
          Nevim mě Mackenzie přijde spíš starší než mladší..:-)

*9* *9*
          • rapidash

Re: Re: Re: Re: tak kdo?

Ahojky, na začátek mají malilinkatou Nessí, však si určo něco oběvila, jestli ne tak tu sou nádherné fotečky- http://www.breakingdawnmovie.org/category/breaking-dawn-trailer/
            projed si to celé stojí to za to. Páčko *14* *14*
    • vrtulka

Na Renesmé byla oficiálně potvrzena Mackenzie Foy. Potvrdili to samotní tvůrci i spisovatelka Stephenie Meyer *3*
      • your-darling

Re: Re: tak kdo?

jo už jsem to taky četla, ale je to docela škoda..Ona je celkem hezká nebo roztomilá, to je fuk, ale je taková umělá..Nwm mno..:-( *7* *7*
    • Re: tak kdo?

jo viď...mě se taky líbí víc...
  • Dneska jsem na tom byla v kině, opravdu nádhera a hlavně Taylor Lautner *14* Celkem jsem se i zasmála... Prostě super!
    • No je pravda, že tam byla spousta scének na zasmání.. Prej na líbánkách, hned jak přijeli.. Prej dej mi pár minut na zlidštění.. DObře, ale ať vám to netrvá moc dlouho Mrs. Cullenová.. :D A začala si čistit zuby, holit nohy.. :D Moc toto... Nebo jak si prohlížela to oblečení co jí nabalila Alice.. :D Jak samy ty košilky a ona..(bella) nebuď srab.. :D :D a jak pak po tom až kousek dál přišla v černé košilce a Edward se zahrabal do peřiny! :D Jo.. to bylo.. Nebo prej .. Můžou upíři utrpět šok?? :D Taky dobry.. :D *1* *14*
  • smelu

kino

ahoj holky,teď jsem četla,že rozbřesk možná bude v kině přístupný až od 18 let....jak to vydíte vy?já jako katastrofu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • vrtulka

Re: kino

že je mi to jedno, je mi 27 *1*
      • your-darling

Re: Re: kino

tak to jako neni fér..to bych se musela těšit o dva roky dýl..to fakt ne...
        Ale podle mě je to blbost, tak snad nenatočej celosvětově očekávanej film od 18, ne...to by bylo docela trapný a podpásovka...
        *9* *9* *9* ...no prostě snad ne mno... *3*
        • Re: Re: Re: kino

kaslete na to proste to stahnete na ulozto.cz *3* *3* *3* *3*
          • ajinka140

Re: Re: Re: Re: kino

mužu se prosím jenom zeptat kdy to už vyjde ??? jsem nedočkavá a hlavně vím málo co se tam odehrává jen že budou mít holčičku renesmí vezmou se bella bude upír to dítě jí prokopne páteř mno a víc nevím rposím dyžtak mi to napište na icq :581-457.088 díky moooc *3*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: kino

film bude až příští rok, ale poked chceš podrobný popis jukni sem..
              http://cs.wikipedia.org/wiki /Stm%C3%ADv%C3%A1n%C3%AD_(s%C3%A1ga )#Rozb.C5.99esk

a nebo na netu máš na hodně stránkách celou knížku napsanou, tak to můžeš přečíst tam..:-)
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: kino

hejky to je taky fakt, tak se stáhne všechno a bez omezení...Vůbec nebudu nic řešit..jenom by mě to nasralo..:-D
    • Re: kino

Já doufám že to tak nebude. Na rozbřesk už se hrozně těším a dost by mě to naštvalo.
  • Byla jsem na tom včera v kině a bylo to nádherné. Fakt se jim to moc povedlo. A ta část, kdy se Jacob otiskne do Renesme, je moc hezká. Prostě úžasný film. Jen taky nevím, jak vydržím čekat rok na 2.část :D
  • bylo to užasnýý,šla bych na to klidně 100krát *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1*
  • Byla jsem včera v kině a jediné co mohu říct je NÁDHERA !!! *14* Vážně se film povedl. Pár věcí mě tam chybělo, ale i tak je to prostě super *4* Jen škoda, že další díl bude až za rok *13*
    • Taky jsem na tom byla v kině a musím s tebou souhlasit.. užasnej film.. Ale škoda, že bude další až zarok no.. Mezitím si to budu poušet na PC.. :D musíme hold počkat no.. :)) Ale překrásny.. :))
    • lenkaschs
      mě tam taky něco chybělo a něco zkrátily ale stejně to bylo to best
  • Ahoj , prosim nevi nekdo jak se jmenuje ta melodie kdyz jel Edward s Bellou na líbánky tím autem? prosim kdo vi o odpoved..dekuju
    • Hele tak jsem pátrala a název by možná mohl být "A NOVA VIDA" od Cartera Burwella *3* Teda doufám, že je to ta, kterou myslíš *3* Jinak score soundtrack by měl vyjít 13.12. *3*
      • jojo, to je ona =) děkuju moc! :)
    • Vím, kterou myslíš, ale název teď nevím. Určitě ale bude na "score soundtracku", takže počítám, že je od Cartera Burwella *3*
  • rapidash
    ahoj lidi, nevíte někdo kdy to bude s cz dabingem na internetu ke stažení? Díkas *14*
    • ahoj, taky by mě to dost zajímalo, možná není náš dabing úplně nejlepší ale já jsem poprvé viděla stmívání, nový měsíc i zatmění česky a už jsem si na to zvykla a na titulky už rozbřesku si prostě nezvyknu, přijde mi to jako jiný film (nemyslím to doslova) ale prostě jako že to není pokračování nevím proč.. *7* takže bych uvítala cz dabing.. *3* *2*
    • Já doufám, že s dabingem nikdy *15*
      • Souhlas ,náš dabing je hrozný a dnešní mládež si potřebuje procvičit anglinu :D..
        • ale i když to bude s českým dabingem tak se na to ti co nemají rádi český dabing dívat nemusí :-) takže podle mě je jedno jestli to bude s českým dabingem nebo ne :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší