Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucik188p

pulnočni slunce

mohlibistemi prosim nekdo napsat jestli uš višlo pulnočni slunce prodavačka name v knihach koukala jako na blazna moc dik za odpovedi
    • Re: pulnočni slunce

Četla jsem ,že to zatím dala k ledu,protože to někdo okopčil a dal to na net.A že jestli bude pokračovat,tak minimálně za dva roky.Má to být celé z pohledu Edwarda,tak si to dost dobře nedovedu představit,o čem to vlastně bude.
    • your-darling

Re: pulnočni slunce

nene..ještě ani není dopsané a je hodně nejistý jestli někdy bude,ale snad jo...To by nám Steph nemohla udělat... *4* *4* *4*
  • Hlasy jsou sice šílený. Ale jinak......... miluju Twilight ságu... Nemůžu se dočkat posledního dílu... ikdyž lituju, že je poslední.

Knížky čtu pořád dokola. Není to jen postavama (kdo je hraje), ale ten děj... *14*
  • Zuzzanka.k
    Lidičky 17 listopad se blíží - těšíte se???? Já hrozně *5*
  • lucik188p

Robert Pattinson

videli ste ten novej film Nezapomeň na mě Robert Pattinson je krasnej ale nakonci zemře *9* skoro sem si vibrečela oči ale robertovi to tam sluši *14*
    • your-darling

Re: Robert Pattinson

Neplakala si sama...Já taky řvala jak želva...Remember me je jeden z mála jeho filmů, kde vypadá normálně...:-) *14* *14* *14* *14* fakt mu to tam sluší... *15*
  • your-darling

Novinky

Ahojky..tohle sem dneska přečetla a je to docela zajímavý tak čtěte taky *4* *4*

http://www.stmivani.eu/12-film/jak-by-mohl-vypadat-konec-1-casti-rozbresku/
    *4* *4*
    • sarda

Re: Novinky

velmi zajímavé vyjádření, já to vidím tak nějak podobně. Teď už se možná ani tak nebojím, jak to bude vypadat :)) Myslím, že to bude super :)
      • your-darling

Re: Re: Novinky

Jo začíná to vypadat dobře..Bála sem se že to bude hrůza, ale ted už to není tak hrozný..Jenom mám děsnou hrůzu z toho čekání...Rok je moc *9*
        • sarda

Re: Re: Re: Novinky

přesně tak, čekat se mi vážně nechce :(
        • Re: Re: Re: Novinky

Ty jo..když to bude takhle tak to bude skvělí..nejvíc se mi líbil ten prolog na konci a taky Bella otevře červené oči a BUM!..Skončí to dobře i špatně...Dobře že to dobře ukončej a špatně že se z toho čekání asi pominu.. *4*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Novinky

moje slova... *9* *9* ..Zblázním se..:-) *14* *14* *14* *7* *14* *14* *14*
  • http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
    děkuji mockrát :) *2* *3*
  • díly ságy Stmívání

Mohli byste mi prosím napsat,kolik bude dílů této ságy a kolik jich už vyšlo??Mockrát děkuji.. *4*
    • smelu

Re: díly ságy Stmívání

první díl je stmívání,druhý je nový měsíc ,třetí zatmění a poslední čtvrtý je rozbřesk *1*
      • Re: Re: díly ságy Stmívání

děkuji.. *14*
  • Já jsem byla na předpremiéře a není co dodat prostě nejlepší je to jak droga *14* *14* *14* *14* *14* už se těším až bude druhá část teda jestli vydržím tak dlouho čeka t to se nedá *10* *16* *16* *16*
  • smelu

rozbřesk

mám rozbřesk knížku .....HURÁ!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • smelu

Re: rozbřesk

jo já jí mám taky tak si budem ve škole o přestávkách povídat,a schválně kdo jí bude mít dřív přečtenou!!! *1* *1*
  • Renesmé

ahoj...možná už našli Renesmé : http://www.wambie.com/tuttifrutti_u s/news/MACKENZIE_FOY_COULD_BE_RENES MEE-new_en-3444.html

??? *7*
    • Re: Renesmé

kdyby to někomu nešlo tak at si tam dá jenom www.wambie.com a tam to uvidíte..
      • sarda

Re: Re: Renesmé

moc roztomilá holčička ;) :))
        • your-darling

Re: Re: Re: Renesmé

no já nevim..Mě se moc nelíbí...Nessie sem si představovala jinak, ale to je věc názoru...
          • libikkk

Re: Re: Re: Re: Renesmé

To jsme dvě já si Renesme předstravovala taky jinak. Tahle holčna se mi nelíbí :D
          • lucik188p

Re: Re: Re: Re: Renesmé

jo bila bi to krasna renesmee ale jestli že rozbřesk daj na dva dili tak ona bude hrat aš vti druhi časti a ta se bude natačet aš tak za rok možna i dil tak si řikam jestli nato nebude moc stara protože resmee na konci knihi ji je zhruba 5let a to ji bude uš asi jedenact tak nevim
            • sarda

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

lucik188p: jenže když si vezmeš, že bylio i spekulace o tom, že ji bude hrát Bella Thorne, té by bylo v tý době skoro 14!!!!!! Takže to už je lepší tato ;)
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

Tý jo, tak nad tím jsem ani nepřemýšlela...Ale máš pravdu...Na to, že má být malinká tak newm mno...
              Já se těšila jak bude Rob s Kristen a všichni ostatní chovat malinkatou roztomilou holčičku, ale asi mám smůlu mno..:-)
        • smelu

Re: Re: Re: Renesmé

jo je moc roztomilá!!!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší