Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt nádhera jak knížky tak i filmy, ale já osobně myslim, že knížky jsou lepší, protože je to v nich líp udělaný.Už je čtu po několikátý a pořád jsem v nich začtená i když je znam prakticky nazpaměť:D :D
    • Tak nějak to mám taky. *1* Nejvíc se mi líbí stmívání knížka *4* už jsem jí četla asi víckrát než 15x a znám je taky všechny nazpaměť,ale stejně je čtu pořád, jako by to bylo poprvý *1* *1* Táta si ze mě kvůli tomu dělá furt pr*** *1* *1* . Hlavně "no jo zase netopýr Éda" a to bejvaj i horší *1* *1* *1*
  • marcelililinka
    Taky už nevydržíte čekat až to bude v kině...já jenom pořád koukam na trailery a brečim kvůli tomu, že to ještě nebylo ani v kine v USA. Fakt už z toho čekání asi umřu :( ! Miluju Stmívání nade všecko!!
    • lenkaschs
      mluwíš mi z duše *14* *14* *14*
    • your-darling
      já nechápu proč se na ten film čeká tak dlouho... u těch předchozích to bylo maximální třičtvrtě roku a tady je to rok a půl a na další film další rok... :(
      je to docela trapný... *16* *16*
      ze začátku sem to brala jako čas na natáčení, ale už to mají natočený dávno a mě to čekání začíná vytáčet... *15*
      • rapidash
        To nejsi sama, uplně zuřím, však to mají už pul roku natočené ne? Nevím co tim docílí, chtěj přijít o fandy nebo co, natahujou to a jestli to nebude stát za to že to rozdělili na dva díly tak se jim na to lidi vyprdnou! Jinak nepojedete někdo na to do CineStar v Hradci Králové? 6e by jsme udělaly tlupu *3*
        • your-darling
          Hradec mám dost daleko... :D já jdu do Budějek... :D
          ale podle mě je dobře, že to rozdělili, protože v jednom dílu by to stálo za prd... :D
          ale prodlužovat to nemuseli... :D *14* *14* *14* *14* *14*
  • Bella

Ahoj, na internetu jsem se dočetla že v Rozbřesku má Bella při porodu zemřít... Je to pravda ??... Děkuju za odpověď
    • your-darling

Re: Bella

jo tak na půl... je to všechno popsaný v knížce, ale tu si asi nečetla... ona zemře, ale neboj bude zas v pohodě... :D
      • Re: Re: Bella

Tak to je dobře :)
  • IsabellSwanCullen
    Héj lidi, tohle to diskuze k hrozně úžasnýmu filmu a vy se tady hádáte kvůli takovejm kravinám?????!!!!!
    A jinak, ty lidi, který viděli jenom filmy a hádají se tu i s těma, který si to přečetli, o knižních "detailech",jako že nás přesvědčujete o věcech, který jste možná pochopili z filmu, to není normální *3*
    takže doporučuju si ty knížky sakra už přečíst:)
    • od toho diskuze jsou *15* ale na druhou stranu mně příjde taky , že se tu řeší blbost (občas) ale když by si to každý přečet a veděl vše.. tak by diskuze vůbec nemusela být což je škoda.... takže já jsem pro že né všici to četli a koukali jen na filmíky... né každý má ten čas číst.... já ho třeba nemám... sice teď se chystám na knihy,že si je koupím (až budou v knih kupectví) ale jestli je budu mít čas přečíst netušim... *15* a jak jinak než zjistit věci kter nebyli v filmu,než v diskuzi *3*
  • Nevím:)

Hele nemohl by mi někdo říct/napsat co bude v Rozbřesku prosím? *7* Vím, zním ,jak dement, ře to nevím, ale Stmívání mě chytlo nedávno..Díky *4*
    • your-darling

Re: Nevím:)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Stm%C3 %ADv%C3%A1n%C3%AD_(s%C3%A1ga)#Rozb. C5.99esk

Když si sjedeš na téhle stránce níž, tak tam máš ten nejpodrobnější popis jakej sem kdy četla.. *4*
      • rapidash

Re: Re: Nevím:)

ahoj, prosímtě to tam není, nebo nevím, zkopčim odkaz a najede mi to na nějakou hovadinu wikipedie a tam to nenajdu, mohla bys napsat co s tím? díkas
    • lucik188p

snat to nezblbnu

začneto pohatkovou svatbou Belli a Edwarda potom odjedou na libanky kde se poprvi milujou Bella budemit od Edvarda na ruce modřinu a on prohlasi o sobje že je stvura a odmitne se sni znovu milovat dokut bude človek Belle se ho pak podaři svest a tentokrat se milovani obrjde brz modřin *4* Belle pak bude zle a zjistej že je thotna Edward chce abi šla napotrat protože ji to dite zabiji ona se však odmita vzdat atak ji Rosalije pomaka Jacob se Setem a leou odejdou ze smečky abi ocranili Bellu . ksiš se jim marodi Renesme tak Edward musi promenit belu v upira *4* jinak bi umřela Bella svoje upirstvi zvlada velmi dobře a tak dokaže bit s Renesme ikdiš je napul človek a po par dnech i s charlim kterej si malou velmi oblibi Jacobova smečka se da zase dohromadi ale Volturiovi se dozvi že maj upiři dite čehoš se boji atak chtej malou Renesme zabit Calenovi svolaj všechni svi přatele (svetky)abi dosvečili že je mala važne moc hodna *4* ale k ničemu bito nebilo kdibi Alice a jespr nenašli Huilena kteri bil temeř stejni jako Renesme a tak kdiš jim ho přectavili usoudili že je asi važne neškodna *4* skonči to tak že Bella a Edwars sou u nich v domku a bela mu ukazuje jeji spominky ma takovou schopnast že se i ostatni umi ochranit clonou (jo a mala Rnesme umi dotikem ukatzat mišlenku čispominku *4* )(jakop se doni otiskl a sou velci přatele zatim) (jo a ješte steašne richle roste za 5let bude dospele 17leta)a naodilase asi po 2-3mesicich snat sem nanic nezapomela kup si knižku jeto nadhera
      • Re: snat to nezblbnu

Jéé děkuju, si se nějak rozepsala :D DĚKUJU MOC! *3* *14*
        • lucik188p

NENI ZACO

NAMAŽ ZAČ KDIŠ SE DO TOHO DAM NEVIM KDI PŘESTAT *15* *15* JA Twilight Sagu miluju *14* *14* *4* JEŠTE NIKDI SEM NEBILA DO NIČEHO TAK ZBLBLA *9* *4* *4* *4*
          • Re: NENI ZACO

Jojo, to znám *1* Já byla takhle zblblá do HP *1* *3*
  • lucik188p

Rozbřesk

nevite kdi přesne se začne natačet Rozbřesk ja to vedela ale zapomela *7* moc dik *4*
  • už se strašně těším až to uvidím česky *14*
  • rapidash
    je to bomba, hlavně otisk Jakoba na Nessi, Bella bude opravdu nádherná, jen mě trochu mrzí že když už to rozdělily na dva filmy tak tam mohlo být více detailů, je to škoda, hodně podstatného vynechaly, jsem zvědavá jak to bude ve druhé části *14*
    • your-darling
      celý film byl skvělý, jenom mi tam chybělo to jak se Rose s Jacobem provokovali, na to sem se těšila skoro nejvíc :)) jinak suprový :D
  • Byla jsem na tom včera v kině a bylo to neskutečné, těm, co čekají na česky dabing tak radim, ať se na to ani nedívají, česky to zní nejen hrozně ale hlavně dost upravujou slova a hlášky, co tam padnou a už to není ono.. jak se Jake otiskl do Renesme, byla jsem hotova.. nadherny film ale myslim, že do června a druhe časti to prostě nevydržím!! :D
    • IsabellSwanCullen
      Přesně, v originálním jazyku(s titulkama) jsou filmy vždycky hezčí.
      A ty lidi, co chtějí hned dabing a jsou líný si přečíst několik vět, tak ať na ten film radši ani nechodí:DDD
      • souhlas *3* ...na twilight jsem se dívala jenom s titulkama a když jsem pak viděla s dabingem..tak to nebylo ono
    • Do června? Jenže druhá část půjde až za rok 15.11.2012 *9* Ale teda narovinu říkám, že to asi taky nevydržím
  • dobik

kjgf

Viděli jste Vampire suck?Je to parodie na stmivani a nový měsic a je to jako film je to děsná prča hlavně když Jacob (jako člověk)běží na vodítku :D.
    Jestli jste to neviděli stahněte si to na uloz.to je to fakt hustý!!
    • Re: kjgf

a je to v češtině nbo v angličtině??
    • rapidash

Re: kjgf

No tak mě tam vyběhlo Péčko!!! *9*
    • ellisqa

jn..:D nejlepší..:D
      • smelu

Re: Re: kjgf

a je to s českýma titulkama?
        • your-darling

Re: Re: Re: kjgf

jo-o.... *3*
    • your-darling

jo vid...jacob je tam celej nějakej vtipnej...lámala sem se smíchy...luxusní parodie.. *14* *14* *14*
      • vampire-kathness

Re: Re: kjgf

to jo no..prej čivava *1* *1* *1* nebo Zolturiovi
        • your-darling

Re: Re: Re: kjgf

jo a Sullen...Jak byl u Beccy večer, jak byla náměsíčná, to byla upa nejvíc pr*el... *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit