Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IsabellSwanCullen
    Před chvílí jsem se vrátila z kina a........... nemám co říct:D Nádhera nebo úžasný a dokonalý fakt nevim:) škoda že neni víc peněz že bych šla ještě jednou:D
    Rob sladkej jako vždycky...(hlavně na líbánkách:) *14*
    Kristen překrásná... *3*
    Musim uznat že i Taylor:D *1*
    Spoustu vtipů:D... *1*
    Doufám že to bude brzo někde na netu ke stáhnutí
    Tak AŽ ZA ROK druhá část:( :D *13* *9* *14*
  • terri1234

čtu

já to tet čtu a je to fakt bomba ja to miluju je to božííííííííí *14* *14*
  • lucy36

super

Já se na to taky hrozně těším *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • natáčení odloženo

Vzhledem k tsunami, bylo filmování The Twilight Saga: Breaking Dawn odloženo. Všechny obsazení a osádka byli evakuováni do filmové produkce kde je základní tábor...
    ...text kopiruji z fanouškovské stránky na FB... *10*
    • your-darling

Re: natáčení odloženo

ono se natáčelo v Japonsku nebo co.??:-)
      to ani nevim..a už je to v poho??:-)
      • thenilly96

Re: Re: natáčení odloženo

prave ze Tsunami ohrozuje cely pobrezi Ticheho oceanu, takze i Vancouver
      • vrtulka

Re: Re: natáčení odloženo

Mám pocit, že se natáčelo ve Vancouvru. Asi se báli, že se tam vlna tsunami může dostat, tak to radši přerušili. Už se ale opět pokračuje *3*
    • Re: natáčení odloženo

taky si myslíš že je edward naprosto sladouckej? *14* *14*
    • Re: natáčení odloženo

Už se zase pokračuje *3*
      • Re: Re: natáčení odloženo

taky si myslíš že je edward naprosto sladouckej? *14* *14*
        • your-darling

Re: Re: Re: natáčení odloženo

jasně že je....Jaktože se přerušilo natáčení??
        • Re: Re: Re: natáčení odloženo

jo no tak nadhernej,sladouckej *14* *14* *14*
  • rapidash
    Tak toto rozhodně je nádhera, stají za to si to poslechnout,škoda že se to v rozbřesku neobjeví.
    http://team-twilight.com/20111004/fan-art-feature-robert-peeters/ *4*
    • Zuzzanka.k
      Je to nádhera *5*
  • bella123

miluju twilight saga

ahoj muzetemi poradit koli tak asi stojo rozbresk knizka. dik *14*
    • ivig

Re: miluju twilight saga

kupovala jsem jí cca za 360,- ale dá se sehnat na netu i za 290,-
    • Re: miluju twilight saga

Rozbřesk stojí asi 399 Kč *3*
      • bella123

Re: Re: miluju twilight saga

diky
        • smelu

Re: Re: Re: miluju twilight saga

já jsem jí kupovala za 500Kč *5*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: miluju twilight saga

tak to si docela prodělala...
  • ane.tt

...

už se na něj moooc těším *3*
    • nessie97

Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)

Já se taky mooooooocinky těším na film, knížku jsem přečetla asik milionkrát, miluju to vše mooooooc *14* . Jsem blázen do všeho co se týká Twilight a upírů. Tak kdyžtak pište mě podobní na můj mail : Nessieivanecka@seznam.cz
      • baffy.4

Re: Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)

neboj nejsi jedinej cvok...ja jsem tomu taky total propadla!!!! je to moje droga!! xD
        • nessie97

Re: Re: Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)

Nessie(kdo jiný když jde o Rožbřesk) je moje kozo NEOPIČ SE spíš opice že ?? *15*
          • Re: Re: Re: Nessie (kdo jiný když jde o Rozbřesk)

Když klikneš na "odpovědět na příspěvek", samo se ti tam objeví ten titulek na který odpovídáš :D takže se po tobě nikdo neopičí :D *13*
  • mě se stašně líbilo jak se na konci začala přeměňovat !!!! jak vynula ten hrudnik .... vlasy, pleť ..... Můžu se na to koukat pořád dokola a dokola !!!! *14* *14* *14*
    • ten hrudník byl drsnej... ale moc strašidelnej *8* ale ty vlasy to se mi taky líbilo... *4* ale jen by mě zajímalo proč se začala měnit a otevřela oči až po takové době *13* že by byla nějak omámená tim morfiem *8* ???
      • Podle mě to určitě bylo tím morfinem. V knížce to aspoň tak bylo. Dali jí ho hodně, aby při proměně (která trvá 3 dny) tolik netrpěla. Samozřejmě vnitřně trpěla jak prase, ale jak byla oblblá, tak navenek vypadala klidně.
        • já myslela,že ji to morfium dávali skrz císařský řez že ji dělali.... já teda tu knihu necetla... chystám se na to,ale v knihkupectví je vyprodáno :-( právě mě mrzí že tam do filmu nedali víc detajlů... mě přišlo že jak se měnila tak vnitřně že to bylo takové všeljaké že to vypadalo že trpí a pak že se jí promítaj krásné chvilky... ani sem nevěděla že to trvá tři dny sem z jedničky (stmívání jak ju kousl) myselela že to trvá cca 5 pěnit... zjišťuju drsný nedostatky,ale možná tím že sem to nečetla :-(
          • Určitě stojí za to si knížky přečíst. Samozřejmě je v nich spousty detailů, které z filmů nepochopíš, ale hlavně mě přijdou romantičtější a ta láska mezi Edwardem a Bellou je tam úžasně a líp napsaná *3*
            Já si právě myslím (teda nejsem si jistá), že Bella přesvědčila Carslisla, že když jí tenkrát James kousl v prvním díle do ruky a on jí dal morfium, že ten žár a bolest z kousnutí tolik nevnímala. Proto jí teď dali toho morfinu hodně, aby jí úplně otupily a ona tolik netrpěla. I když (jak jsem psala předtím) vnitřně trpěla jak prase.
  • fanynka twilight

miluji všechny co tam hrají hlavně edwarda a jacoba *14* *14* *14* *14*
  • your-darling

...

nevim jak vy, ale mě se přestalo líbit, že celou ságu předběhlo i Vampire diaries...mic proti tomu seriálu nemám, ale preferuju twilight, takže honem sem někdo něco dejte..:-)
    *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit