Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo se těší na Rozbřesk jako jáá... *14* *4* *4* *15* *15*
  • lucik188p
    nevite nekdo kdi přesne ma jit do kin Twilight sága: Rozbřesk - 2. část videla jsem prvni čast bila skvela co skvela bila neskutečna tak moc že nedokažu ani popsat jak mmmmmoc je to skveli vim že to ma bit nekdi v roce 2012 ale nevim měesic ale promne je i leden moc dlouho
    • lenkaschs
      16.listopadu 2012 bude 2. část
      mooooc dlouho pro mě *13*
      • lucik188p
        to je fak dlouho *10* *13* ale moc dik za odpovet
  • annezka

Datum natáčeni (1.) části

Oficiální zpráva zní : natáčení začne 1.listopadu 2010 a skončí 15.března 2011.

ale myslím jen 1. části.. *3*
    • Re: Datum natáčeni (1.) části

ne ne, obě části se natáčí najednou *3* Rob, Kristen a Mackanzie už natáčeli spolu vánoční scénu a mám takový pocit, že se již natáčí závěrečná scéna s Volturiovými *3*
      • your-darling

Re: Re: Datum natáčeni (1.) části

jojo...někde se, to taky četla..:-)
        ale natáčí to určo najednou...:-)
  • Fotka

http://www.wambie.com/tuttifrutti_u s/news/FIRST_BREAKING_DAWN_FACE_PHO TOS_OF_EDWARD_AND_BELLA__-new_en-41 33.html

První fotka ze svatební noci *3*
    • Re: Fotka

kdyz to nepujde tak proste jenom wambie.com *1*
  • Proti upířim deníkům to nemášanci.Upíři nejsou žárovka !!!
    Takže to hodnotím tak *10*
    • *14* já mám ráda obojí ale upíří deniky jsou dost dobrý a napínavější *1* *2* *5*
  • :-)

takže mi to nedalo a koukla sem se na oficiální stránky a můžu vám řict jedno - uz se nenecham ovlivnovat nakym prispevkem *15* *15* *15* *15* Uz muzu najisto rict ze premiera v Americe prvniho dilu bude 18.11.2011 a druheho dilu 16.11. 2012 tak a je to! *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: :-)

nechci nic řikat ale v Americe už dávno rozbřesk je..!!!! mam tam kamarádku a ona to už viděla ........
      • Re: Re: :-)

Ta tvoje kamarádka asi nebude taková kamarádka když ti lže *15* *15* *15*
        A nebo se jí zeptej z jakého budoucího století přišla když píšeš, že už to dáááávno viděla *1* *1*
        Jestli ty si to náhodou nepletes s 1, 2, nebo 3 dílem :D
      • Re: Re: :-)

A já mám kamarádku na Antarktidě a tam už to dávají taky *15* *15* *15*
        • kiss-terqa

Re: Re: Re: :-)

TAk na tohle ti opravdu nikdo neskočí!!! Jediní obyvatéle Antarktidy jsou vědci kteří tam pracujou na výzkumných projektech a když už lžeš tak si to ještě promysli co napíšeš ! OMG opravdu IQ tykve *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: :-)

Já teda nevím, ale já jsem to pochopila, že si uživatelka "Vendy" z toho dělá srandu *7* I díky těm smajlíkům na konci. Spíš jsem teď brečela smíchy u tvého příspěvku, jak nám hezky vysvětluješ, kdo žije na Antarktidě a že tam film dávat nemůžou *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: :-)

Bože, říká ti něco slovo "ironie" nebo třeba "ironická sranda"? Asi ne co? No co bych taky mohla čekat od 13-ti leté slepice, že jo? *15* *15* *15* Samozřejmě, že jsem si dělala jen srandu, ale koukám, že spíš tvoje IQ to nepochopilo *15* *15* *15*
      • vrtulka

Re: Re: :-)

To si vážně tak blbá? Já už si tady vážně přijdu jak u blbejch na dvorečku. Viděla to asi těžko má milá, jelikož Breaking dawn alias Rozbřesk se stále a pořád natáčí. Umíš číst? Stále se natáčí, takže to tvoje kamarádka asi těžko mohla vidět. Natáčení končí v polovině dubna a píšu to tu naposledy, světová premiéra prvního dílu je 18.11.2011 *16* A jestli tu někdo napíše ohledně premiéry, která už je napevno dána a píše se to všude na ofiko webech něco jiného tak narovinu říkám, že tu ruším účet, pže přesně tyhle kecy mě totálně vytáčí a už nemám zapotřebí to tu číst *16*
        • kris.sl

Re: Re: Re: :-)

Hele klid nestojí za to si kvuli takovým pitomcum zrušit učet :).......
        • Re: Re: Re: :-)

tak to nečti :D *5*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: :-)

co jako mohla vidět...já mám v Americe x příbuznej, možná z levýho kolene, ale stejně tam nikdo o filmu neslyšel...Mohla vidět možná fotky...
    • vrtulka

Re: :-)

*3* *15* já to říkám pořád *15*
  • Dneska jsem na tom byla v kině........ úplně jsem se do toho filmu zamilovala :) moje ségra nemá ráda Twilight ságu, ale já jsem ji přemluvila, aby šla se mnou a říkala, že to byl úplně krásnej film......... šla bych na to ještě milionkrát...... jenom je škoda, že druhá část bude až za rok... nwm jak to vydržim :) :) :***--
  • Právě jsme se vrátila z kina a musím říct, nemá to chybu je to megální, úplně super a ukončneí stálo za to, nemůžu se dočkat dokončení..:-)
    • latyka
      já přišla taky nadšená *14* kdy má být premiera dojky?Až za rok?
      • Newíte kdy to bude na netu? :D
      • baffy.4
        nekde jsem cetla ze v cervnu ;).....jinak tendle dil byl naprosto uzasnej!!! a to zakonceni nemelo chybu!!! uz aby byla 2 cast!!! ♥♥♥
        • IsabellSwanCullen
          bylo by super kdyby byla 2. část už v červnu
          ten otevřenej konec:D zabít!!!:)))
  • rapidash
    čusík lidi, pojedete někdo na tento díl do Cinestar Hradec Králové? *3*
    • marci132
      já asi jo *3*
      • rapidash
        tak to by jsme se tam mohly sejít, pujdem určo do první řady :D
  • trailer

podívejte se na youtube, je tam oficiální trailer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: