Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se na konci Bella přeměňovala v upíra, tak jeětě jak ležela na tom lehátku a byla jak mrtvola(vyhublá) tak ležela na vlasech, ale jak se jí přeměňovaly ty vlasy, tak je měla položené na ramenech ....
    • IsabellSwanCullen
      Protože jí ty vlasy Rose česala *3*
      • Ale jak ji je Rosalie učesala, ležela Bella na těch vlasech, ale neměla je na ramenech. V dalším záběru, ale je na ramenech měla. Docela mi to vrtá hlavou. *15* *15*
  • ahojte nevíte někdo kde se to dá sehnat v dobré kvalitě(ne z kina) s titulkama??? díky
    • No koukala jsem a na DVD a Blue ray by to mělo jít v americe 11.2 ,takže asi nějak touto dobou to bude dostupné v kvalitě ,ale asi jen anglicky.
  • smelu

rozbřesk

už se moc těším až to bude v kinech *1*
  • Jde někdo do Ostravy? *3*
  • ej,ale ja jsem cetla a on to i rikal jacob,ze se do ni nechtel otisknou a ze to nechce,ale musi to udelat,protoze maji svoje pravidla. Ale stejne je to zvlastní,protoze jak se muze do ni zamilovat,kdyz je jeste mala a herecku tam maji jen tu jednu,ktere je pry 10 nebo 11,tak se do ni,ale zamilovat nemuze a dalsi dily uz nepokracuji,tak bude porad mala,tak se do ni zamilovat nemuze...On stejne nechce..
    • já to teda nečetla jen rozbřesk,ale jen tak matně a to spíš až co by mohlo být v druhé části... ale je to divné že se otiskl na tak malé mimčo *7* možná aby ji hlavně chránil tekžko říct....
      • Lidi nezlobte se, ale co to tady některé z Vás melete?
        1) Jacob se může otisknout pouze a jen jednou, nikoliv víckrát
        2) Ta dotyčná se pro něj stane celým světem. Žije jen pro ni, nikdo jiný ho nezajímá, ochraňuje ji, je pro ni přítelem.
        3) Renesmé je sice miminko, ale vyroste do věku 18 let, pak se její růst zastaví a budou spolu s Jacobem víc jak přátelé - milenci, manželé
        4) A co, že je Renesmé miminko. Dyť Quil (nebo který z nich) se taky otiskl do malé holčičky (na její jméno si teď opravdu nevzpomenu)

Takže se s tím prostě smiřte. Jacob se otiskl do Nessie, i když je to miminko. Ona je pro něj jediná na světě, bude ji chránit, budou spolu a budou se milovat *3*
        • a proč teda Leah Clearwater která se otiskla do Sama a ten se otiskl do Emili,tak říkala něco ve stylu , že čeká až někoho potká a otiskne se... z toho sem já usoudila , že můžou vícekrát... pokud potkaj toho pravého,pravou... takže jackob zůstane stále 17tiletý a počká na renesme až ji bude 18? jinak jsem pro atˇ jackob má svou milou... a jan jinak než dceru od belly *15*
          • Přesně jak píše Tereza, Leah je do Sama jen zamilovaná né otisknutá, proto tak touží po otisknutí *3*
            Jo jo, Jacob by měl nadále zůstat 17tiletý, počká si na Renesme a pak budou spolu až navěky *2*
            • Tereza: No vidíš ještě ke všemu jen 16 *15* *15* *15*
            • Je mu jen 16 a stárne ,ale velmi pomalu...Přečtěte si knihu znova *15*
            • to je divný,že se sekne na 17letech,ale u vlků je asi vše možné *15* já mám furt za to že v zatmění to jackob vysvětluje že se leah otisknula na sama... *4* ale je možný že sem to tak jen pochopila... *15*
          • Tak si to přečtěte. a máte to vyřešený, i film dost ukazuje co se děje....
          • Leah není do Sama otisknutá ,ale jen zamilovaná...proto se chce otisknou ať na něj zapomene!!!
  • lenkaschs

Comic Con Breaking Dawn

ahoj lidi prosím vás je už někde na netu možnost se podívat na !celý! comic con? 2011 - zatím mám jen fotky
    Děkuji za odpověď.
  • your-darling

top10

všimli jste si taky, že na top10 dilmech už jsou jen dva filmy a ne všechny čtyři... :)
    to jako končí éra Stmívání?? :D :D :D :D :D
    • lenkaschs

Re: top10

No přesně co to má být vždyť twilight je super a má tam mít zastopení všech čtyřech filmů navíc vždyť je to stále aktuální
      • your-darling

Re: Re: top10

no popravdě (i když twilight miluju) jsou i lepší filmy o kterých lidi třeba vůbec neví... :D
        ale i přes to by měl být na to prštěnym žebříčku... :D
  • mnohem lepší jsou upíří deníky
  • Ahojky chci se zeptat ohledne Twilight ságy: Rozbřesk 2 část ... Ta Renesme bude hodná že jo ? a že se jacob do ní otiskl ? A Bella jak bude upírka že nebude zlá ? sem četla k knize že první člověka co uvidí po promněne bude její otec a ona na nej prej nezautočí ostatní se prej budou hrozdě divit že to zvládne pač prvorozenci mají nesnesitelnou chut po lidské krvi a Bella ji mit nebude prej bude lovit zvířata jako normalní upír a né jako prvorozenec ? je to pravda já tu knížku nedočela celou takže nevím =DD
    • Ano, Renesmé bude hodná, Bella bude jako upírka taky hodná a na to, že je novorozená se bude moc dobře ovládat. V knížce se divili, že se jako novorozená vůbec nechová, že je jak kdyby už byla v upířím světě několik let a "novorozeneckou" část úplně přeskočila. Svého otce také uvidí, nezaútočí na něj a bude si s ním normálně povídat a zvládne to *3* A ještě jedno "ano", Jacob se do Nessie otiskl *3*
  • A kdy bude v kině i druhá část?(nebo nevíte někdo kde bych mohla stáhnout i 2 část?)
    • mohla bys to stáhnout na ulož to .cz tam to stáhneš jo a jinak je to užasný díl
    • no premiéra je 15.11.
    • Kronoss1
      Snad nikdy.
    • Druhá část Rozbřesku je do kin naplánovaná na 16.11.2012, musíš si počkat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit