Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zozo

natáčí se rozbřesk nebo už je natočený??
    • Re: zozo

vyjde v r.2011 myslim ze v 1čtvrtletí školy
    • your-darling

Re: zozo

Ted jsem objevila na netu článek že už je hotových alespon 80% scénáře..Tak až budou další zprávy, tak ti můžu písnout, když budeš chtít... *4*
      • rapidash

Re: Re: zozo

mě taky písni, díkkkk *3*
      • Re: Re: zozo

jj.budu moc ráda... *4* *14*
    • Re: zozo

natáčet by se mělo začít někdy na přelomu října a listopadu. co jsem četla tak scénář ještě není dokončený, Melissa Rosenberg má napsáno zhruba tak 80% *3*
    • lucik188p

Re: zozo

nevim jestli se uš začal natačet ale rozhodne ješte neni natočemej *9* (ale doufam že se brzi začne natačet) už se nemužu dočkat *4* *14*
  • aaaa ja tak jacoba miluju!!! ja jsem z neho uplne pryc...:DDD Je lepsi jacob nez nejaký Edward!!!
  • tak jsem se musela zase podívat na rozbřesk a strašně se mi líbila scénka jak edward spadl do šoku nebo to teda bella říkala... takovej zamrazenej výraz *14*
  • *14* *14* *14*
  • čau ...jste v teamu Jacob nebo Edward???A proč?
    • Edward. ♥
      Proč? Skvělá postava, kterou hraje ještě lepší herec a jek sežrání, naprosto nádhernej! *14*
    • IsabellSwanCullen
      Team Edward forever:DDDD Ale víc než Edwarda mám radši Roba:D podle mě je vtipnej, krásnej a na tu roli se perfektně hodí stejně tak jako ke Kristen. Nepopírám, že Taylor není krásnej, ale mě se víc líbí Rob asi proto, že už to není takový ten puberťák:DD navíc jsem děsnej blázen do upírů *1*
    • Samozřejmě ve vítězném teamu EDWARD !!! *1* *1* *1* Proč? Protože s Bellou se k sobě hodí mnohem mnohem víc (mají mezi sebou opravdu unikátně zajímavou chemii) a protože upíry miuju a Rob je ve své roli extra k sežrání!!! Co na tom, že nepřekypuje svalama, jeho osobní kouzlo je prostě *14* *14* *14* *3*
    • V teamu Jacoba. Proc to nevim,mozna proto,ze je sladkej a moc se mi libi *3*
  • smelu

fotky

ahoj Holky prosím poradíte mi jak můžu sem přidávat fotky asi před měsícem jsem sem přidala fotku a ještě furt tady neni a tak jsem dneska taky přidala fotku ještě a taky tady ještě neni......prosím odpovězte mi *9*
    • your-darling

Re: fotky

hele sama nevím...Taky jsem to zkoušela a nic...
      ALe jsou nějaká pravidla..jako o velikosti fotek a jiný, když to najdu pošlu ti to na profil..jestli budeš chtít...:-)
      • smelu

Re: Re: fotky

dobře.Díky *4*
  • Miluju.. *14* *14* *14* Nejúžasnější nejdokonalejší no prostě bombááá filmeček než bude 2 část tak to asi umřu *1* *1* *9* *9* *13* *13* *14* *14* *14*
  • lucik188p

.

JA SEM SEM TAKI DAVALA DVJE FOTKI A NIC . ALE ASI PŘET 8MESICI SEM DAVALA FOTKI NA SERIAL ZAMILOVANA A OBJEVILI SE TAM AŠ NEDAVNO TAK NEVIM ASI JIMTO PROSTE TRVA DIL *9* NEŠTO SCHVALEJ *9*
  • lidi prosím řekněte mi stručně jak to bude pokračovat
    • v druhé části pue o život renesmé protože voturiovi si budou myslet že je to upíří dítě a to jepřísně zakázáno culenovi budou shánět svědky kteří by e přesvědčil o tom co je renesé zač ale možu tě ujistit že to dobře dopadne zkus přešíst knížku já ji mm přečteou aspon 3 každý díl a čte se to fakt samo
  • největší blbost co znám :D takovou smyšleninu jako je todle sem teda ještě neviděla..nedá se na to koukat
    • dá se na to koukat ty kráv....... jenom ty to nechapes debi... *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit