-
Ahoj! Neví někdo z vás náhodou, kdy má být 1. část Rozbřesk v kině? Děkuji předem za odpověď. *4*
-
-
17.listopadu
-
-
prosivas gdi bude 2čas to filmu *1*
-
-
Ta druhá část vyjde v listopadu 16.11. 2012.... Nemohu se dočkat...
-
15.11.2012 *3*
-
-
Ahojky, ví někdo, kdy určitě bude díl ke stáhnutí na netu? jakákoliv kvalita
-
-
příští týden :))) *3*
-
-
Příští týden???!!! *15* To je super. já jsem myslela, že tak za měsíc se to objeví na netu *1* *1* *1*
-
-
Nee.. Vždycky .. všechny filmy bývají týden po produkci filmu v kině na netu.. :)) Máme se na co těšit.. :)
-
-
-
tak brzo? *8* tak to je supéééér! *14* *3* *15* *1* *5* *4* já sem do kina bohužel nemohla *9* *13* *10* tak se šíleně těšim až to uvidim! a každej den koukám na youtube na videa a už jsem na tom závislá připadám si jak fe´tačka ! *3* *15*
-
-
-
To bude asi tím ,že německo je náš soused a proto je jich tu více než amíků ,ale většina němců se dovede domluvit i anglicky...Jeď třeba do New Yourku a zeptej se tam ,jestli někdo umí německy!? *16*
-
-
jo jenže ty co sem myslela nejsou němci! ne všichni na světě mluví anglicky a němčina je taky docela hlavní jazyk *3* *15*
-
-
Neříkám ,že se všichni domluví anglicky!Říkám jen ,že angličtina je mnohem rozšířenější jazyk než němčina.
-
-
hele prostě ty se učíš angličtinu a já se učim němčinu tohle nemá cenu ty máš pořád něco proti *5*
-
-
-
-
píčovina světa !!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
-
-
ty si ale koko.. jaky by ti to bylo kdyby jsem ti nadavali do tveho nejoblibinejsiho poradu ?co ? taky by to to nebylo prijemny tak dzr hubu trapaku ubohej a kdo zvas nema rad twilight ságu tak at si svoje komenty strcí do prd...... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* fakt twl premyslejte co sem písete psychopati
-
like a boss !! Konečně někdo normální *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Dda5Wb0rrTc
tady je klip jak bojují s vlky, to je po porodu, nebo před porodem? protože se mi zdá, že Edward má krvavý triko -
-
jj, dík
ještě by mě zajímalo, jak přesně ten film začíná?
v knize jede Bella v tom novém autě a nějací chlapi si ho chtějí vyfotit, a pak tam je s Edwardem když ho chtějí odvést na rozlučku se svobodou *3* -
-
Začíná to Jacobem....jak si přečetl oznámení..a běží...a pak jak si bella zkouší boty *14*
-
-
jj je to po porodu:D
Vlci přišli zabít Nessie, ale pak tam přijde Jacob a oni zjistí, že se do ní otiskl, takže jí nesmí ublížit:D
-
-
Ahoj lidi nevíte kde bych si mohla stáhnout dabovaný rozbřesk? *7*
-
-
ulozto.cz
-
-
Proměna Belly v upíra http://www.youtube.com/watch?v=pJ61cg-KCS4&feature=youtu.be
Sama jsem to tam nahrávala.Doufám ,že mi to nesmažou.Komentujte a hlasujte :D -
Ježiši holky, vy mi dáváte!!! já ještě dnes noční a zítra jdu taky, koukám že to bude stát za to!!! Uplně vám závidím že už jste to viděli *15*
-
-
a já nemůžu ani na jednu :(
-
-
čaute ... kdo jste četli tu knížku zemře bella nebo edward v rozbřesku jak budou bojovat s Volturiovými ??? jestli víte tak napište prosím ... díkes ... *4* *4* *4* *3* *3* *3*
-
-
nezemřou *3* *3* *3*
-
-
děkuju *4* *4* *4*
-
-
nemáš zač *3* *3* *3*
-
-
-