-
našla jsem nějaký "nový" fotky... jsou vytažený z traileru, ale hodně mě vyndalo, jak Kristen namalovali... :) Vypadá vážně "hrozně"... *2*
-
-
Kde Kde kde??? *14*
-
-
Stmívání
všimli ste si že *4* Stmívání stmivani prvni to je super -
Jana: no kamarád pracuje v kině a říkal že by to mělo být někdy tenhle víkend program tomu ovšem neodpovídá, v kinech jsou běžně dabovaný filmy a tato sága není výjimkou
-
-
nikde neni ještě v češtině k sehnání a v kinech dabovaný snad žádný díl nebyl... :))
-
-
sem si myslela, že to nebude tak rychlý, protože nadabovat film trvá dlouho a víme jak dlouho trvaly ty ostatní díly *4*
-
-
-
prosím vás nevíte někdo kde bych mohla stahnout teen choice awards 2011 ? Na ulož to to už není. předem díky za odpověď *5*
-
-
taky sem to hledala, ale asi ne moc dobře... :D
-
-
Nevim co tady meles ty Jano. Proste,kazdy ma pravo se tady vyjadrit. A jestli se ti to nelibi,tak si jdi. Podivej kazda ma svůj vkuz. napřiklad me se taky hodne libi jacob a dokonce nektere podle toho jak to tady z ni,tak je i miluji a oni za to nemuzou,jo uznavam,ze je sladkej a taky bych ho chtela a chtela bych,aby to s renesmee nemyslel vazne,ale co uz..je to jenom film. Je to sice pro nektere nechutne,kdyz vidi v tom filmu,ze se (mozna) zamiluje do renesmee. Já taky někde četla,že jacob to nechtel,ale musi podle pravidel..nic s tim nenadela. Ale renesmee ho bude milovat driv a ona ho k tomu primeje. Ale popravde je to jenom film..Holky tedka je ve zkutecnosti Taylor ( jacob) volny..tak nebudte smutne *3*
-
-
já naprosto souhlasím.. každý ať se vyjádří jak chce.. je to jeho názor... škoda že je na mě tak mladej *15* já jsem jen fanda že se mi to líbí a je to něco jiného než klasické romantické filmy... právě já jsem pro ať se do ni zamiluje... když nemoh mít bellu tak jak jinak než její dceru *14*
-
-
jo..na me je zase o neco starsi.. Proto mi tak trochu vadi,ze se zamiluje do renesmee,ale je to jenom film :)
-
-
-
Nevíte, kdy bude v kině 1. část Rozbřesku s českým dabingem?! Někde na netu jsem četla, že to bude 26.11. ale na internet přidává, každý magor, tak nevím, no... *7*
-
-
V kině nevím, ale na DVD by to mělo být v lednu 2012. Někde jsem četla začátkem,ale viděla jsem i 31.1.2012. *3*
-
-
Jak jednou řekla jedna holka: "Nemám ráda tu třpytivou lesní vílu jménem Edward Cullen" *15*
-
-
nej film
-
-
Vyhrajte DVD s filmem Rozbřesk 1. část: http://www.cervenykoberec.cz/10758/soutez-o-dvd-twilight-saga-rozbresk-1-cast/ *14*
-
Není to pravda ? a tobě by zas mohlo být jedno co říkame my Káťo !
-
-
me to jedno je,co tady rikate!!! ale stojim si za svym tim,ze tady rikate nesmysly,jako,ze ho tu spinime. A vubec vam nedoslo,ze ho tu spinite u vy *10* takze tu nas obvinovat nemusite!!
-
-
Jacob se nesmi do renesmee zamilovat. Protoze me se strasne moc libi a ja to neunesu jestli se do ni zamiluje. Nesmi,proste nesmi. Uz tak jsem smutna z toho,ze se do ni otisknul..ne to ne,to vsechno pokazi..nesmi se do ni zamilovat ona klidne,ale on ji bude jenom chranit..nesmi se proste do ni zamilovat
-
-
Vzpamatu se!!!Je to jen film (kniha) a Jacob je (bohužel)jen fiktivní postava.
-