Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevíte jak se jmenuje melodie, která je použita při trailerech??
    • trailer 1
      http://www.youtube.com/watch?v=-aWwOeQ6AY8&feature=related
      trailer 2
      http://www.youtube.com/watch?v=80EH-NAFh3I
      Snad je to ono *3*
      • Kuju ;)
  • delinda
    Ahoj kdy a kde bude Breaking turné??? *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=95mS3ov0b6M&feature=topvideos_entertainment
    nový trailer!!!!! To mi připomnělo, jak hrozně se na film těším *14*
    • your-darling
      když mi o něm kámoška řekla, tak sem k ní na pokoj běžela tak rychle jako nikdy... :D je to skvělej trailer a nechápu jak sem mohla vydržel čekat do ted, natož ještě do listopadu... :D *14* *14* *14* *14*
  • Ahojte nevíte náhodou kde se to bude moc stáhnou v češtině a v dobré kvalitě??
    • your-darling
      myslím, že to ještě v češtině ani není
      • ale jo má to být koncem ledna jenže nevím kde se to bude dát stáhnout
        nebo by mi aj i stačilo s titulkama v dobré kvalitě
  • starstable

Titulek :-D

Nevím proč ale příjde mi takové docela nefér že Rozbřesk bude rozdělený na dvě části. Osobně doufám že to nebude stejný jako u Pottera že shlédneme první část a na další sí budeme muset ROK počkat. To bych radši fakt přečetla už knihu kterou mám rozečtenou ale né dočtenou. *1*
    • sarda

Re: Titulek :-D

jenomže u Pottera si budeme muset počkat PŮL ROKU ale u rozbřesku celej rok :(( je to opravdu strasšné :((
    • your-darling

Re: Titulek :-D

Nevím, jestli si to někde četla, nebo si tak dobře typla...Budeme rok čekat...
      premiéra 1.části je příští rok a té 2.části až na podzim 2012...Ale snad to bude stát i přes to za to...:-)
      Ale nevím co na tom tak dlouho chtějí dělat... *7* *7*
      Ale těším se.. *14* *14* *14* *14*
  • jjj
  • Luffik123 představ si že neznám ,stačí se doma a ve škole učit angličtinu a není problém.
    • prostě angličtina je angličtina... a v dnešní době bez angličtiny jsou lidé více méně nahraní *3*
    • Luffik123
      a neslyšela si třeba o tom že existujou ještě jiný světový jazyky kromě angličtiny myslíš že každej se musí učit jenom tohle????
      • No tak promiň ,ale angličtina je světový jazyk a jestli se učíte něco jiného tak to děláte pěknou pitomost! *16*
        • your-darling
          Pitomost to není... Mám němčinu sice jako druhý jazyk a ne moc v lásce, ale ve třídě máme holky, který bydlí spíš v pohraničí a tam mají hlavní jazyk němčinu automaticky...
          A jestli někdo nemá angličtinu na základce, tak na střední bude určitě... Myslím, že bez toho jazyku se v budoucnu nic moc neobejdeme... :))
          • Luffik123
            to neni pravda, že musíš mít na střední anglinu, když na základce jí nemáš. Na střední si vybereš většinou ten jazyk kterej se už učíš :)
        • Luffik123
          a jako němčina není světový jazyk nebo co? víš kolik lidí na světě umí němčinu? kdyby bylo na tobě tak ten jazyk vyhladíš co? jen aby ti zbyla angličtina. *16* *1*
          • To jsem nikdy neřekla ,ale angličtinou se prostě domluvíš po celém světě zatímco s němčinou těžko!
            • Luffik123
              to bych netvrdila ptž cizinci na václaváku se tě zeptaj jestli umíš mluvit německy když se s tebou chtějí domluvit
      • k jakému koliv filmu ať je to v němčině nebo angličtině nebo v jiném jazyce... český dabing to občas kazí... proto je film lepší v původním jazyce třeba a s titulkama *4*
    • proto se na to můžete podívat vícekrát kde se pak bude chytat děj i titulky... jinak jsem pro v angličtině to nemá chybu... jak všechny filmy... český dabing stojí občas za houby...
  • nevíte někdo kdo hraje Renesmee? *4* je tak roztomiláááá *7* *7* *7* *7*
    • lenkaschs
      Jmenuje se Mackenzie Foy a její 11. *3*
      • a jak to všechno víš?? *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • Děkuju
  • delinda
    prosím vás...jak se to vlastně vyřeší s tím,že RENESMÉ tak rychle roste? *4*
    • lucik188p
      no ja to chapu tak že stim nic nedelali ona proste dospjeje richle do 17let pak přestane starnout a uš bude na vjeki veku 17cti leta
      • your-darling
        jo no a mám pocit, že pro normální lidi by měla někdy v budoucnu být spíš jako další adoptovaná dcera Cullenových, ale teď nevím jestli sem to četla ve fanouškovské tvorbě nebo v normálních zdrojích :))
  • ej jak muzete vedet,ze se jacob do nesee za miluje..To máte podle knižek? on to stejne nechce. A navic podle ukazej ji bude jenom chranit a nikde tam neni,ze ji miluje. A navic stejne knizky jsou jine..
    • IsabellSwanCullen
      Ano to máme z knížek *3* když se někdo otiskne, tak se stane tím, koho ta daná osoba nejvíc potřebuje a jestliže se do něj Nessie zamiluje, jakože zamiluje :D, tak se stane jejím klukem *3*, když to řeknu takhle *4*
    • Ano máme to podle knížek a věř mi, že to tak bude. A že to nechce? To on už teď neovlivní. Otiskl se do ní, tím se všechno mění. Stala se najednou jedinou na celém světě, on už se nikdy do nikoho jiného nezamiluje. A na základě kterých ukázek to tvrdíš? Ty už jsi viděla nějaké ukázky? To bych se divila. Máš pravdu v tom, že teď ji bude ochranovat, jelikož je miminko, ale až vyroste, zamilují se a budou spolu *3*
      • Tak se klidne div,ale ja ukazky videla..teda aspon kousek..
        • já teda nechci dělat nějaký fám.. určitě je to poskládané z různých filmů,ale možná něco na tom bude http://www.youtube.com/watch?v=pN2JOviWYl0&feature=related takže souhlasím že se dá nějaká ta ukázka sehnat sice malinká... ale třeba dá
          • Nezlob se, ale opravdu nedá. Všechny ty videa jsou jen fanmade. Musím ale říct, že jsou opravdu hodně dobře udělané, jen bohužel né oficiální *3* Myslím, že Summit si bude materiál hodně dobře hlídat a až bude něco chtít vypustit do světa, tak se to dozvíš, ale opravdu ještě nikde žádný oficiální videa ze druhé části nenajdeš, je mi líto *3*
          • Sice fan made ,ale dobře udělaný!Scény s Bellou a Edwardem jsou z předchozích filmů a s Renesmee nejspíše z nějakého úplně jiného filmu.
        • Promiň ale opravdu jsi nemohla vidět ofiko videa, jelikož ještě nic nevypustili. Takže jsi mohla vidět jen fanmade videa vytvořená lidmi *3*
        • To jsou nějaké fan made trailery!(tz. ukázky poskládáné ze stmívání,nový měsíc, a zatmění)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit