-
Jacob
Nejlepší je na straně 363 když Bella zjistí že se Jacob otiskl do malý Renesmee a pak když ji říká Nessi *3* -
-
Re: Jacob
jak to myslela že se jacob otiskl do renesmee??? -
-
Re: Re: Jacob
On se do ní neotiskl jenom chtěl..a kdyby to udělal tak s Renesme bude vlkodlak... -
-
Re: Re: Re: Jacob
nene!
pravě naopak nechtěl ale otisknul se ! a neznamena to ze k dis se vlkodlak otiske tak tak holka se taky promení ve vlokodlaka! -
sabuskaa: jasně že otiskl.. lidi čtěte pořádně ;) ..a fakt nevím, kde jste přišli na to, že by se pak proměnila ve vlkodlaka... :)
Norie: otiskl= (víceméně)zamiloval ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Jacob
Jo děkuju ja to čtu zrovna podruhé,tak sem to lépe pochopila. A už se strašně těším na film!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jacob
Pobivuju se toho jak tomu někdo nerozumí, teda spíš jak si to pořádně nebovedou přečíst.
-
-
-
-
-
to teda...jak zbije setha misto jacoba!! xD -
-
jn.. nezabije ho... ;) lidi fakt čtěte pořádně :)) -
-
tam nebylo zabije,ale zbije..jako zmlátí...
taky čtěti pořádně...
-
-
no nemyslím .... jenom zrani a to v rozbřesku!!!!
-
-
Mě se to,jak jí říká Nessie nelíbí...Renesmé je lepší... -
-
přesně Renesme, je tak pěkný jméno a oni ho nepoužívají, nechápu :D -
-
nebo jak dělá falešný pasy a nazve jí Vanessa -
-
Re: Re: Re: Re: Jacob
jo přesně...nebo Jackob WOLF...dost narážka na nějne...ale je to vtipný... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jacob
Nessi je hrozný a ani to není podobný jménu Reneesme. Njn vymyslel to Jacob tak se ani nedivím
-
-
-
-
-
-
Trička
Edward Je Prostě nej nej nej nej: Dnes jsem si objednala Edwarda a už se nemůžu dočkat: http://www.xavier.cz/main/zobraz.ph p?kat=1&new=0&id=74 -
-
Re: Trička
no nevím jak ty ae já strasně mooc šílím z jacob...je tak hezkej upa good *14* *14* *14* *14* *4* <3 *14*
-
-
.....
holky nevíte kdy je premiéra???? mohli byste mi napsat do zpráv??, mě ?? ginni97 -
-
Re: .....
18.11.2011 -
Re: .....
premiera prvni casti by mela byt v listopadu 2011. mysli ze 10,11,12 nebo 17.
-
-
už by mohli dát ukázky na 2část :-)
-
nedočkavost
Tvg...já už z toho čekání mám absťák.....Už se moc těším!!!!Ještě jenom rok....:-(( *3* *4* *3* *4* *1* *14* -
-
Re: nedočkavost
jo a počkaš si je to na dva díly -
*1*
jsem tak nedočkavá, že jsem si poprvé v životě, včera, koupila knížku, Rozbřesk, a několik desítek stran mám už za sebou *9* -
-
Re: Re: nedočkavost
hele já už jí čtu asi po třetí..:-)a pořád se jí nemůžu nabažit...:-) *14* *14* *14* jsem zvědavá co s tím filmem vymyslel.. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nedočkavost
Já mám všechny 4 díly Twilight ságy, a čtu to stále dokola *1* a nemohu se nabažit. Jsem napnutá, jak filmaři Rozbřesk udělají a přemýšlím nad tím, v které fázi budou chtít díl skončit... -
-
Re: Re: Re: Re: nedočkavost
taky sem na to zvědavá...
někde říkali, že to ukončí tím, jak se Bella mění, ale v tý době to nebylo jistý...
no necháme se překvapit...Třeba to někde bude psaný..:-) *4* *4*
-
-
Re: Re: Re: nedočkavost
myslím, že bude skvělej, prý na 2 díly -
-
Re: Re: Re: Re: nedočkavost
jo bude na dva, ale až dlouho po sobě, ale jinak se na to děěěěsně moc těšim..:-D
*14* *14* *14*
-
-
-
-
jojo..taky si říkám JENOM rok, ale ono je to docela dlouho a je to docela v háji...už se nemůžu dočkat... *14* *14* *14* *14* *14* -
jj nejsi sama *16* *16* *16* *16*
-
-
Můj konečný dojem z filmu je pozitivní, podle mě měli všechny detaily v pohodě, jen mě trochu mrzelo, že některé ty detaily vynechaly. Mně se například moc nelíbilo Bellino ,,předstírané úmrtí" ale chápu, že kdyby to udělali podle knížky, nebylo by to tak napínavé. Jen mi přišlo divné, že oni ji umyli, převlékli a ona se poté probudila.
Ale nechci tu šířit spoiler, omlouvám se.
Dále Jacob mě zase jako vždy otravoval svým způsobem, jakým se snaží vetřít, ale to dělal vždycky, takže *15*.
Konec jsem čekala, takže konečný dojem - 90% *3* -
Kdy je světová premiéra? *4*
-
film
chci se zeptat..nevíte kdy má přít do kin rozbřesk?a jestli se třeba už natáčí?bo je už natočen?děkuju.. -
-
Re: film
rozbřesk by se měl začít natáčet v březnu už se nemůžu dočkat!!!!!!!!§
-
-
nevíte někdo proč když renesme byla v bell (v děloze) tak proč toužila po krvi... když (jak edward říkal) že je nevinná jak bell... je možný že je to víc rozebráno v knize... já ji boužel nečetla a asi ještě dlouho boužel číst nebudu *13* proto se ptám *3* děkuji *4* *4*
-
Pokud by si někdo chtěl stáhnout 1. část s titulkama tak se zkuste podívat sem: http://www.uloz.to/hledej/?q=twilight+saga+rozbresk