-
holky ,našla sem dlouhý video z části Rozbřesku... na fcb napište STMÍVÁNÍ a tam někde na zdi je 2. scéna z Rozbřesku nebo tak... je to sice španělky, ale stojí to za to...
záběry z ostrova Esmé... :D bomba... *14* *14* -
Team Edward nebo team Jacob?Klikněte a podělte se o názor!!
http://www.youtube.com/watch?v=YRwgrMCAF-A&list=UUPsjtCRD4jnLJJ5ZL8cDn5g&index=1&feature=plcp *5* -
dowland knihy
cau hrozne moc miluju stmivani ale ted su taky kvuli necemu jinymu protze vim ze sem kazdej den nekdo chodi :-) potrebuju sehnat 1.-5.dil sagy darrena shana ke stazeni ostatni sem cetla a aji sem je nasla ale tech prvnich 5 nikde nemuzu sehnat help me !!!! PS tyhle knizky + stmivani sou ty neej knizky(aji filmy) na svete!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: dowland knihy
Ahojky hey možná vím co myslíš nedávno sem četla ňáký krvavé chodby od Darrena Shana je to super ale asi ti neporadím jak to sehnat páč sem to měla z knihovny ale skus se zeptat v knihkupectví...možná poradím když upřesníš co potřebuješ :)
-
-
natáčení
tady jsou nějaký videa z natáčení, pro ty, kdo ještě neviděl. není to nic moc kvalita ale za podívání to stojí http://www.youtube.com/watch?v=WyJe R4yqCK4 -
-
Re: natáčení
ty videa sou suprový...některý z nich už sem viděla...
na facebooku je profil STMÍVÁNÍ a tam je toho taky občas dost..tak tam jukněte..:-) -
-
Re: Re: natáčení
aha...tý mezery jsem si nevšimla :) díky...
na ten se FB taky kouknu :)
-
-
Re: natáčení
né, mě to nejde... pls, co ste si tam zadali aby vám to vyjelo?. -
-
Re: Re: natáčení
v odkaze je mezera, kterou musíš vymazat *3*
-
-
-
No tak dlouho to netrvá ,když Harry Potter chodil do kina dabovaný...práce tak na 2 dny.
-
-
a ví se kdy bude rozbřesk nadabovaný v kinech?
-
-
No dle mého názoru nepujde dabovaný vůbec....to jsou titulky takový problém?
-
-
Taky si rikam:D kdyz se nekdo na ten film tesi, tak si nedokaze precist par, no dobre trochu vicvet:D ale chapete, co tim chci rict ne?
Mate pravdu, dabing stoji vzdycky za hovno, traba me stve, jak v zatmeni nadabovaly misto Edwarda-|Edworda|, nebo Volturiovi-Volturi a navic dabingem nici spoustu vtipu a tak.
Ja osobne se teda raci divam na filmy s titulkama v puvodnim zneni:D -
já sem radši, že je to v kině s titulkama... dabing zrovna tenhle film kazí... Copak někdo viděl, aby třeba Harryho Pottera daboval pokaždý někdo jiný... Je to divný a hlavně mají i divný hlasy... Originál je prostě nej.. Ale zase chápu, když někdo neumí anglicky, tak to může dělat problém... :)
-
-
Souhlasím, když je to dabovaný, je to trochu divné. A taky jsem si všimla, že soopravdy Harryho Pottera daboval pokaždý někdo jiý, což bylo ještě nepřirozenější *9*
-
To je spíše tím ,že jsou leniví číst ty titulky!Taky 100 % preferuji původní změny a když si chci procvičit AJ tak bez titulek :P
-
-
Člověk nemusí bejt lenivej na titulky ale někdo to nestíhá čte titulky a utíká mu děj, ale to ty asi neznáš co?!! *3*
-
-
-
-
-
-
Rozbřesk
hele lidi nevi te nekdo odkud kam bude prvni čast ja sem čekala že ta prvni čast skonči tak že se narodi Renesme ale najedni strance jsem videla fotku s vanoc u charliho a fotky z natačeni kde jsou voltuři tak ja sem stoho trochu zmatena *7* *7* ale dtejne at uš jeto jak koliv tak ja se už nemužu dočkat -
-
Re: Rozbřesk
mělo by to končit tak jak si říkala..ty fotky si možná viděla, protože to natáčejí najednou...Nebo aspon myslím..:-d
napíšeš sem prosím tu stránku kde si to viděla??:-) *4* *4* -
-
Re: Re: Rozbřesk
dik za odpovet tadi je ta stranka ja ji mam moc rada je super http://hannah-montana-twilight.blog.cz/rubrika/rozbresk-fotky-z-filmu
-
-
-
??
tak ted nevím co je pravda..
někdo říká,že se breaking down už natáčí a někdo,že se zače až na podzim...
já se víc přikláním k tomu podzimu,ale nwm mno... *14* *14* *4* *3* -
-
Re: ??
netuším, jak někdo může věřit tomu, že už se natáčí, když ještě ani není vybraný režisér a není dopsaný scénář. má se začít natáčet na podzim *3* -
-
Re: Re: ??
dík..to je OK... *4*
-
-
-
Protože Nessi je stále napůl upírka a pouze jídlo jí nestačilo a navíc ho i špatně snášela.Proto ta krev.
-
-
takže i když se narodila je napůl upírka a bude taktéž lovit?
-
-
Jen si počkej na další díl :D sama se dozvíš....Nebo si přečti knihy.
-
-
mno právě čekat... *15* s tou knihou je to složitější... vyprodáno... zrovna rozbřesk... a na čtení nemám čas *9* dítko mě nenechá... *15* to ych četla roky.... roky... *15* a musíme přeci o něčem diskutovat *3*
-
-
Jestli chceš radu tak na uloz.to je předčítaná kniha-právě ta Breaking dawn ,ale mě se nelíbí jak to ta paní či slečna čte...
-
-
-
-
-
joo ... jdu na Rozbřesk 18.11. tešííím se ako sviněě ....konečně...=)) a není to od 18 let ale od 12 ...=DD A hraje tam Taylor Lautner *14* *14* jaaj to bude moc =) *14* *14*
-
novinky
Toto jsou nový herci do filmu Rozbřesk. Carmen (Mia Maestro) Eleazer (Christian Camargo) Irina (Maggie Grace) Kate (Casey LaBow)Tanya (Casey LaBow) takle jsemto na jednom profilu *4*