-
Čím skončí ta první část? Nečetla jsem knihu, ale musím to vědět . Díky
-
-
Skončí to tím že ona porodí to dítě a za ona chvíly zemře.Oni jí píchnou Edwardův jed ale ten bohužel nepomůže,ale on jí pak začne kousat po celém těle.Po nějaké dobé se tam bude ukazovat jak tam ten jed po celém těle roztéka a obnovuje všechno co v ní je.A nakonec otevře oči a tak to skončí.
-
-
Hrozně otevřenej konec.... jak to mám vydržet než bude 2. část???!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
jsem teď zoufalej člověk, nevíte někdo kdy nejdřív je to možný stáhnout??
I kdyby bez titulků i v hrozný kvalitě, je to jedno... hlavně nějak *13* *13* -
-
Ahojky vím příští týden to bude na netu i s titulkama :o)
-
-
Tak sem dejte pak odkaz at si to mužu také stáhnout, za chvilku jdu tak se nemužu dočkat *14* *14* *14*
-
-
-
Next stories
Zdravím všechny lidi, upíry i vlkodlaky... *1* . Pokud byste si chtěli, než vyjde Další kniha (tím myslím Bree Tanner *1*)přečíst nějaký krátký fan fictions, tak utíkejte na www.nextstories.webnode.cz. Je to normálně z pohledu Belly a navazuje to vooolně na New moon. Have fun!!!
*4* -
Rozbřesk
ahoj bella a edward těm to spolu tolik sluší *14* v rozbřesku tedy poslední díl twilight saga se vezmou pak se bodou poprvé milovat a bella otěhotní při porodu bude umírat tak ji edward kousne aby byla nesmrtelná *4* a pak budou krásná upírská rodina *14* *14* i když se mi mnohem víc líbí Taylor Lautner(Jacekob) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Rozbřesk
presne tak, taky se mi uz mnohem vic libi Taylor *1* predtim sem ho nesnasela, pre se snazil prebrat Bellu Edwardovi, ale ted se mi zacal libit *14* -
To mě taky a je mi ho docela i líto v tom filmu -
Tohle bude asi hodně dobrej díl nebo díly,knížka je uplně skvělá a podle těch fotek to bude i luxusní Renesmé Taková miloučká,Bella krásná nadaná upírka no prostě luxus -
-
Re: Re: Rozbřesk
Já Renesmee(NESSIE) MILUJU nejvíce :D *14*
-
-
dobrej komentař ale on ji nekousne ale dali inekci s jeho jedem ale jinak maš pravdu sou krasna rodinka *4* *4* *4* a resme bude asi to nejrostomilmimčo s andelskou tvařičkou *4* *4* *4* *4* ale s dablikem uvnitř *5* *4* *4*
Twilight Saga proste zbožnuji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
To já taky a už chcu aby byl v kinech!! *8* *8* *8* *8* *8*
-
-
-
AHojky já Stmívání Nový Měsíc Zatmění a ROzbřesk je moje všechno miluju Edwarda Bellu ale hlavně Jacoba *14* *14*
-
Ahoj, nevíte prosím co je za písničku v BD kde procházejí Rio, je to ta pouliční. KUJU.
-
-
É Pra Valer - Samba Squad [BREAKING DAWN PART 1]
http://www.youtube.com/watch?v=8cmLkjKj4Sc
myslíš tuhle? *3* -
-
Peťulo jsi úžasná, děkuji, nemohla sem ji najít *3*
-
-
Není zač, ráda jsem pomohla *4* *4*
-
-
-
-
Rozbřesk
Twilight sagu jsem si moc oblíbila a strašně se mi líbí....nemůžu se dočkat až vyjde do kin 3. díl Twilight sagy...bude tam hrát i Taylor Lautner???(Jacob Black) -
-
Toho miluju ze všechnejvíc a moc ho obdivuju .už se těším na čtverku která ale bohužel u nás v české republice bude asi až možná 28.11.2011 *3* -
hele Ančo já nevím jak uvás ale u nás bylo zatmění už 29.6. takže moc nechápu *7* -
Holčičko 3 už je v kinech to možná 4 *15* -
-
No tak 4....týjo to je zajímavý z čeho ty lidi dneska dělaj vědu...xD *15* *15*
-
-
Holčičko 3 už je v kinech to možná 4 *15* -
-
4 vazne ze o tom newim to uz je rok 2011 to sem asi hodne dlouho spala.........je teprv 3 hloupa
-
-
-
blog
Ahoj tady je blog který jsem založila každý den budou nové zprávy foto atd. ted je toho malo ale přece jenom jukněte.
http://sagacullen.bl og.cz/ -
v kině to bylo s titulkami že?
-
Ahojte, prosím vás nemůžete mi někdo doporučit Rozbřesk v nějaké přijatelné kvalitě ke stáhnutí pokud možno na uloz.to? Nevím, co stáhnout, tak se ptám jestli někdo už nemá nějaké ty zkušenosti.. *3*
-
-
na isohunt.com ,ale je to přez torrent a v angličtině
-