-
vytřete si všichni prdeel!! třeba rohlikem mě je to jedno!! ja nechapu,jak mužete všichni tady resit,jak milujete edwarda nebo,jakeho mimoně,ale je to normalní chlapeček a hlavně člověk.Tak ho nechte byt!!
-
-
já si myslím,že každý si může psát co chce... i to , že miluje Edwarda třeba... a pokud já vím... Edward či upír je jen postava... nééé člověk... pokud někdo napíše,že miluje Roba tak miluje herce a to není mimoň ,ale člověk *15*
-
-
ahoj. půjdete někdo do frýdku-místku v kině vlast? jestli jo tak napište. děkujííí *14*
-
...
včera sem potřetí dočetla knížku a bylo to doost hustý..asi umřu než bude film..:-)))
sem zvědavá jak bude Bella vypadat jako upír..:-DD -
režie
On bude režisér Bill Condon,nbo je to kec..?? *7* *7* -
nic proti ale třeba ty knížky někdo nemá
-
-
no existujou takový budovy, kde se knížky pujčujou - myslim, že se jim říká knihovna. Taky je nemam.
-
-
já myslím, že neni nic špatnýho na tom, když se někdo zeptá... třeba to nechce číst... tak proč se nezeptat?? :)
-
-
tak ať si počkaj na film, jsou tu i lidi, co se chtějí nechat překvapit, ale různý názory je zajímají. A to že si tu omylem přečtou celý děj, tak už nemusí ani do kina. V dnešní době interntu se dá najít nějakej výtah děje, kterej je přečtenej za dvě minuty. Pokud ale někdo neumí číst, tak to se pak nedivim, že se musí ptát *1*
-
-
tak to ty lidi taky nemusejí číst celý, když vidí o čem to je... a popravdě, neznám nikoho, kdo vydržel čekat... *4*
-
-
-
-
Sou na internetu *3* *3* *3*
-
-
tesim sa na 5 cas kedi us konecne zacne twilight saga 5 nak us skoro *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
16.11.2012 bude 2 část! *1*
-
-
fotečky
ahojte, asi už jte tyhle fotky viděli...ale nevadí...:-) není to nejlepší kvalita, ale stojí za to..Už teď Bells závidím..:-))
http://bellascul len.tumblr.com/
stojí to za to..:-P *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*1* Tak knížku jsem teda nečetla, ale od někoho jsem slyšela, že se má Jacob vtisknout do Belliiny dcery *1* ..jak to prosím vás udělá, když to bude nějaký mimino? Budu ráda, když mi to někdo vysvětlí..
Btw. TEAM JACOB forever! *3* -
-
bellina a edwarda dcera- renesmé- roste rychleji než jakýkoliv dítě, protože je napůl člověk a napůl upír.proto byla bella těhotná asi jenom 3-4 měsíce. *1* *1* *1* a vtisknout je něco jiného než láska. když se vlkodlak vtiskne do někoho, tak to je, že bez něho nemůže žít (vysvětloval to v zatmnění). knížku bych vážně doporučila. *1*
-
Knížky jsou naprosto užasný,vysvětlují spoustu věcí co se do filmu nevejde,při vtisknutí nejde o to že je to mimino,je to pocit že s někým musí být,věnovat mu svuj život,jako chuva nebo kamarád a později přítel,podle toho co zrovna ta dotyčná potřebuje.
Knížky doporučuji všem fanouškum,sama je louskám už poněkolikátý *14*
-
-
mi chtěli s přítelem do kina a byla jsem zklamaná,že už to nedávaj v kině... já teda nevim jak moc to frčelo v lednu,ale co mi říkali kámošky by na to chodili furt... já se oužel dívala jen přes net (v blbé kvalitě) a až jsem mohla do kina tak už to tam není... *13* to mě naštvali...
-
-
buď v klidu u nás ve městě to ještě ani nedávali, takže taky z netu.. a tam kde to dávali už nevím o tom, že by ještě pokračovali :)
-
-
Jacob(Taylor Lautner)má ve filmu 16 ale doopravdy má 19 a nemaj jen jednu herečku v 1.části rozbřesku je to malá holka ale v 2.části je už dospělá a podle knihy se do Remeese zamiluje a ve filmu se to dozvíme až za nějakou dobu *4* .... a mimochodem Jacob je k sežrání je to nejhezčí herec, kterého jsem kdy viděla a všechny 3 díly jsem viděla asi tak 10krát a pořád mě to baví a mrzí mě že mu to s Bellou nevišlo *9*
-
-
A MIMOCHODEM však vám to nikdo nebere,že je k sežrání... a když by mu to s Bell vyšlo tak by nebyla Renesme *3* a místo čtyř knih by byli třeba jen dvě *9* a děkujem bez tebe by sme vážně nevěděli kolik mu je ve skutečnosti *15*
-
-
Jo to je fakt,ze by byly jenom dve. Sak my nerikame,ze nam ho nekdo bere.. *3* a kdyz se treba podivas na neho tady na osobnostech,tak zjistis kolik je mu let. *3*
-
-
to byla ironie kolik mu je let... to by napadlo každého se na to kouknout od toho osobnosti jsou *1*
-
-
jn.. *3*
-
-
-
-
Jo souhlasim,že Jacob je k sežrání a nejhezčí,nejsladší herec,jakeho jsem kdy videla *14* *15*
-