-
a jak to, že v prvním díle Stmívání na koci bella krvácela z nohy tolik krve tam bylo a nic to s Jasperem neudělalo, a v Novém Měsíci kapka krve když se řízla o paír a taková reakce, že ji málem zabil ... možná mi něco uniklo *8* *8*
-
-
no vysvětlený to nebylo, ale já myslim, že v prvním díle byl Jasper tak zaneprázdněnej zabíjením Jamese, že to ani neřešil... :)
-
-
taky si myslim, že to bylo kvůli Jamesovi...a btw neni v knížce napsaný, že Emett s Jasperem se museli rychle ztratit? Nebo možná ne, já nevim, četla sem to jen dvakrát. *4*
-
možná .... ale mě tp přišlo divný *7* *7* *7* *7*
-
-
to bylo, ale musíš to prát z tý praktický stránky... moc by toho nenatočily... :D
-
-
si jo :D *5* *5*
-
-
-
-
-
Nic horšího jsem dlouho neviděla a to podotýkám,že jsem byla na Noci žraloka 3D...... Jednička budiž jako oddychovka aka teenage romance, avšak díly následující?co díl,to propad!tímhle to vše akorát tak vygradovalo.. první polovina= kýč, klišé ,děs a parodie..,druhá = soft hadr p*rno ,které vyústí v nepochopitelný splácaný nevkusný fekál.... podotýkám,že nejsem skalní hater ságy a i vzhledem k tomu ,že jsem poměrně benevolentní a chápu ,že od toho nemůžete čekat dekadentní filmový zážitek vzhledem k tak špatné - kostrbatě psané knižní předloze. I sebevětší režijní génius s použitím nejnovější bezchybné filmové technologie či obstojného vizuálního zpracování je nakonec přes veškerou snahu lapen v pasti,protože veškerá paráda je ve výsledku zastíněna opět výše zmiňovanou stupiditou předlohy,která na sebe strhává veškerou pozornost ..)myslím si ,že pokud má porota a lid soudnost,tak zlatá malina letos Edu skutečně nemine..! Mayerová a tvůrci museli být na cracku,jinak si to nedokážu racionálně vysvětlit. Skutečně odrodil Edward ruku v ruce s Jacobem Bellino sprátě,nebo se mi to zdálo..?!
-
-
Já sice chápu tvůj názor ,ale nechápu proč jsi to tady psala?Taky nechodím na stránky Justina a nepíšu tak ,že je tohle nebo támhle to co psovi upadlo od zadku!!!Tady tím lidi jen možná tak nasereš jestli ti jde o tohle ,tak potom vřele blahopřeji ,protože se pravděpodobně podařilo! *16*
-
-
nenasere.. jde vidět nulová inteligence... *15* at si pisou co chteji... jsou to možná jen závistiví lidé... co maj problém najit si kluka či slečnu... a vybijí si to tímhle.... takže já se temu jen zasmála... jinak souhlas.... když nejsem fanda nějakého filmu či herce,herečky atd. tak tam nelezu *3*
-
-
A co už vůbec nechápu je ,proč se koukají na všechny díly i když jsou odpůrci sagy!!!To je naprosto na hlavu uhozené!!!
-
-
-
-
Když se u nás tahle „nádhera“ začala prodávat na papíře, v jakémsi knižním letáku lákali na ukázku. Nezvládla jsem ani odstavec, páč lady Meyer vyrábí příšerný dialogy. Jenže když jsou upíři a vlkodlaci pohromadě, jde se do kina. Jako zázrakem první díl na plátně fungoval - sice hlavně přes cinkrlátka, ale cosi se i dělo. U třetího dílu začalo skřípání zubů. Každopádně že bude číslo 4 znamenat 100 minut čirýho zoufalství, to by mě ani ve snu nenapadlo. 100 minut domácího videa ze svatby a posvatby – a raději jsem počítala zrnka popkornu. Rozjet akci 10 minut před koncem, tomu říkám slušnej podraz. Po přečtení jména režiséra mě polil pot. Vážně, Condone, vážně? Čtvrt hvězdy za vizuál, čtvrt hvězdy za pár hlášek, čtvrt hvězdy za Volvo, čtvrt hvězdy za hudbu. Condone, jestli i z druhýho dílu vyrobíš stejnej paskvil, tak jsme spolu skončili
-
-
Ahoj,tak tomu tvému příspěvku a jednomu podobnému pod jménem kristen stewart,jsem se docela dobře zasmála.. *1* Tahle tvoje recenze je k ničemu a nic mi neřekla,plácat umím taky,ale podívat se zaujatýma očima na film,něco o něm vědět a nebo i si přečíst knížku,která má pět set stran to obdivuji a setkávám se stím čím dál víc,at chcete nebo ne twilight je a bude věčným příběhem nejenom nás holek,ale i dětí.. *1* My jsme rády,že máme tak dobrý příběh a můžeme si o něm psát a řeknu ti,že dobrý příběh není založený na tom jakou má reklamu,ale jak moc o něj lidé přemýšlí a stojí..o nějaký tvůj film lidé takto stojí,že můžeš posuzovat pana Condona?? asi těžko*1*
-
Brouku, ale tady nejsi na CSFD! tady jsi na stránce pro fanoušky filmu. Takže jestli jsi nám přišlaa říct, jak je ten film příšernej, tak na to tu asi fakt není nikdo zvědavej! Komentáře a hvězdy uděluj na stránkách, které s tím souvisí. *3*
-
Ty jsi nějaká slavná režisérka??? Že dokážeš tohle napsat o člověku, který alespoň něco dokázal? NECHÁPU!!!
A navíc, jak může být v BD celý film nějaká akce, když to Stephenie napsala tak, že hlavními hrdinami jsou Edward a Bella(popřípadně Jacob) a tento díl je o jejich svatbě a líbánkách-Nessie???? Prostě je to romantická knížka, kam čistě teoreticky patří romantika a ne nějaký boje a akce.
Nesnášim lidi, který si myslí, že jsou něco víc, když dokážou akorát něco kritizovat!!! -
*15* tak proč si tu knihu kupujete... a nebo proč vůbec chodíte do kin na to... když je to takový propadák pro vás údajně.... nechápu tu vaši inteligenci... *15* to je jen k smíchu... nic jinýho se na to nedá pisnout *15*
-
-
ten rozbřesk bude fakt zajímavý slyšela jsem že 13.3 bude rozbřesk v českém dabingu supr co *3* *3* *3*
-
-
s tím se dalo počítat,že to časem bude v českém dabingu a docela se na to těším abych si to poslechla v češtině a zasmála se *4*
-
-
štvemě to du na tto ale je to z titulkama *16*
-
-
to je na tom to nejhezčí, že slyšíš, jak Edward říka.. I Edward Cullen, take you Bella Swan... Fakt je to uplně něco jinyho, než když je to s dubingem.. dodá to tomu filmu to správny kouzlo.. to se prostě nedá vubec srovnávat.. *3*
-
-
....
JAko ze to vychaza az 18.11.2011?? cóó...:D -
-
Re: ....
Ježíš odkud jsi spadla (spadl)? Z Měsíce, z višně? Datum premiéry prvního i druhého dílu je znám už přes půl roku a ty se ještě dokážeš divit? *7* -
-
Re: Re: ....
Ale no ták, musíš se umět povznést nad takovými zprávami, jako se o to snažím já *15* já tě chápu, že tě takovéhle zprávy rozčilují, ale tak nemusí všichni o filmu vědět vše, že? *15* (já už sem radši moc nechodím, abych to nemusela číst) *15* -
Re: Re: ....
Ježiš tak za to, že to neví se hned nemusíš rozčilovat ne?..... jestli ti to vadí tak to nečti *15*
-
-
-
kolik stálo kino? *3*
-
-
kino stalo 110kč ve Varnsdorfu a bilo to skveli i stitulkama
-
-
Otisknout se může jenom jednou a on je právě do toho mimča, proto ho to táhne k Belle, ale po narození, už ho k Belle nic netáhne a už se věnuje jenom svojí životní lásce.. Škoda, že nečtete i knížky, v těch to všechno je a musím říct, že je to v knížkách mnohem lepší než ve filmu :)
-
-
Souhlas *3*
-
-
ahoj jak jste mohly natocit jak je bella vyhubla a ta premena na upira a ze jacob se taky premeni na vlka
-
-
Myslim, že režisér ti asi neodpoví. Zaprvé je, že je to tak trochu tajemství, aby to jiní nepoužili v jiném filmu,i když o tom vyšla knížka a zadruhé to píšeš na české stránky, kam "asi" moc američanů nechodí *3*
Bella je vyhublá tak, že podle Kristen udělali figurínu, která tam na tom stole ležím místo ní. Jacob se přemění tak, že ho jakoby vyzvednou do vzduchu(prostě ho odstraní ze záběru) a na počítači tam přidají vytvořeného vlka. Přeměnou na upíra nevim, co myslíš. Bella se změnila, protože jí maskéři tak zkrášlili a taky na počítači upravili. No a dali ji červený čočky. :D
-
-
takovou slátaninu kravskou jsem teda dlouho neviděla !!!!!!!!! Fuj už nikdy to nevidět :PPPPP Je mi z toho blbě jenom , když na to myslím a nechápu , proč to všichni idioti srovnávají s božskýma Hunger games , protože HG aspoň dávaj smysl - tohle je furt to samí udělá z ní upíra - neudělá - udělá - Jacob nebo Edwadr o.O rostě fuj *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
vís co ? jdi do píč....... s timi hunger games tohleto je nejlepsí film a ty prestan do toho kecat ty stetk.......abys chcípl....... stou tvou posra......hrou vis co ? si pekna trapacka tak to doprde.... nekomentuj kdyz se ti to nelíbí kráv.... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Krávo!! Tak se na to nečum!! Když ti to tak hrozně vadí!! A necpi sem takovýdle s*ačky!!!!!!!!!!!!! *16*
-