-
režisér
tak a je to oficiální. Summit potvrdil Billa Condona jako režiséra pro Breaking dawn *3* -
2 části
To čekání je nejhorší :-((Budou 2 části..1 část-2011 a 2 část až 2012 chjo!:-( -
-
Re: 2 části
no jako já se z z toho asi zblázním!!!Nesnáším když se něčeho nemůžu dočkat!!!! -
jo taky se nemužu dočkat ale řikam si že třeba uš vlete bude kniha rozbřesk oficální ilustrovaný průvodce filmem mam zati všechni 3pruvodc A všechni 4 knihi a všech sedum uš mam přečteni nejmin dvakrat *1* -
njn...máme celkem smůlu no...proč to nedají po sobě??!!! *8* *8*
-
-
Vejinko nezlob se na mě ae ja jenom, že se tady pořád dohadujete kolik mu je a není let tak sem vám to tady napsala *1* ať jste v klidu nic proti *15*
-
-
mno pokud já vím tak se řešil věk jackoba... a nééé pravý věk herce *3*
-
-
Ano ale já jsem napsala oboje. Ty si myslíš že to byla ironie ? Ostatní to tu neřeší jenom ty a každý má právo napsat co si o tom myslí jenomže ty mu tu radost pokazíš já jsem tu například napsala že se mi líbí Jacob a ty si hned začala že nám to nikdo nebere a že kdyby byl s Bellou tak není Remeese atd a nemusely by být jen 2 knihy ale ty 4 jinak napsané a film jinak natočený ale to ty snad víš tak si to pořádně urovnej a uvědom si že nám kazíš radost vyjádřit pocit z toho filmu snad jsem ti to řekla dost jasně *1*
-
-
tady nejde o to že se vám líbí.. ale o to že je to tu napsaný jak pro debili A MIMOCHODEM... každýho je věc kdo se mu líbí a nevyjadřuje to slovy a mimochodem... jako by se všem měl líbit ten jeden a tentýž herec,proto vám to nikdo nebere,že se vám líbí.Odemně to byla ironie,že nebýt tebe tak nevíme skutečný věk herce *1* od toho jsou osobnosti kde se to dá s větší pravděpodobnosti zjistit *15*
-
-
-
-
íííp
ááááá už se nemůžu dočkat joj já se táák těšim *14* *14* *1* *1* *3* -
rozbřesk
strašne moc se na to těším tak jako sem se těšila na všechny předešlé díly všechny 4 díly sem četla milionkrát tak doufám že to nezkazí protože hned po 1 a 3 díle je tenhle díl nejlepší. -
new moon
Ahojky chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kdy má oficiálně jít DVD new moon do prodeje. A taky kdy vyjde kniha Druhý krátký život Bree Tannerové? -
-
Re: new moon
ta knížka by měla vyjit v srpnu -
-
Re: Re: new moon
v srpnu ne ted v cervenci myslim ze vcera nebo dneska tk to psali -
Re: Re: new moon
a neviš jak se bude jmenovat ja čtu zrovna rozbřesk a sem unešena je proste super bomba nejhttp://img.osobnosti.cz/smiles/6 .gifhttp://img.osobnosti.cz/smiles/ 3.gif
-
-
-
hezký..
jůů to sou hezký fotky..ty nový...už sem je někde viděla, ale stejně..:-) -
ahoj, vím že to sem nepatří, ale mohl by jste mi někdo hlásnout tady:
http://vanocni.datart.cz/michaela-nohelova-si-preje-ultrabook-asus
předem děkuju a pardón za odkaz :) -
BD
zdravím lidičky. myslím, že tohle můžeme považovat za ofiko zprávu *3*
http://team-twilight.com/20100610/summit-confirms-breaking-dawn-films/ -
oba
Oba díli se točí najednou tet jsem to četla že by prý herci na další natačení byly moc staří a diváci by to poznali. *1* *1* *3* -
-
Re: oba
jj je to pravda první díl výde v listopadu 2011 v americe v březnu 2 díl v listopadu 2012 *4* *4* až 2012 *16* *16* -
-
Re: Re: oba
Promiň, ale nechápu, kde jsi vzala, že v Americe to bude mít premiéru v březnu. To je fakt nesmysl. Natáčení celého filmu - tedy obou dílů končí oficiálně v polovině dubna, takže to, co jsi tu napsala je nesmysl. První díl bude mít premiéru v Americe v listopadu 2011 a druhý díl v listopadu 2012. Lidi sledujte taky trošku nějaké oficiální stránky, když už tady chcete dělat chytrý *15* -
-
Re: Re: Re: oba
ja uz to mam na dvd -
-
Re: Re: Re: Re: oba
jako Breaking dawn alias Rozbřesk ze série Twilight sága už máš na DVD? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak to asi těžko -
-
Re: Re: Re: Re: Re: oba
vy jste hloupý, vy jim to věříte?? vždyť si z Vás dělaj jenom srandu...
-
-
-
-
-
Re: oba
jj je to pravda první díl výde v listopadu 2011 v americe v březnu 2 díl v listopadu 2012 *4* *4* až 2012 *16* *16*
-