Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

menší reklamka

ahojky, hele rozhodla jsem se založit blog a byla bych vám všem, kdo chcete, vděčná, kdybyste se tam jukli a napsali mi, jakej je. budu vděčná i za kritiku a připomínky. předem dík.
    http://seventeen4ever.blog.c z/
  • Další kapitolka

Ahoj...říkali jste že mám dát vědět až bude další kapitolka....tak už je....mrkněte na to a pls komentíky *1* *1*
    • Re: Další kapitolka

ahojky,prosímtě a kde seženu na internetu 2. díl stmívání ?:) na kouknutí ?:-) díky moc předem
      • Re: Re: Další kapitolka

myslíš jako nový měsíc?? ten si můžeš někde stánout...musíš hledat *3* anebo jestli chceš ti ho pošlu na mail *4*
        • Re: Re: Re: Další kapitolka

ahoj chci se zeptat jestli se Bella stane někdy upírem pls odpovězte
          • Re: Re: Re: Re: Další kapitolka

Jo, stane.... v rozbřesku ve čtvrtém díle jí edward promění při porodu Renesmee *1* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Další kapitolka

Jj dik, nemohla sem se dočkat teprv čtu zatmění *1*
    • lidus5

Re: Další kapitolka

Zase pěkné!! Ale kdyby Edward, řekl mě ať se jdu učit... asi bych se mu vysmála a z auta ani náhodou nevystoupila!! *15* *15* *14*
      • Re: Re: Další kapitolka

No jo...ale Edward byl naštvaný atd. *3* btw další kapitolka docela ted nuda myslím....nic moc mě nenapadlo....co myslíš? pls koment *3* *1*
        • lidus5

Re: Re: Re: Další kapitolka

Však já bych ho te naštvanosti nějak zbavila... No tak určitě je těžké si tak něco vymyslet.. Já třeba nechápu Stephenie jak to dokázala, napsat něco tak úžasného... Tak zkus čerpat ze svého života, okolí... jinak nevím, co bych ti měl poradit... Ale nuda to nebyla! *3*
          • Re: Re: Re: Re: Další kapitolka

No jasný...určo něco vymyslím *3* 4.kapitolka už tam je taky....nwm jestli byla pžedtím zobrazená..... *1* *1*
  • hlasuj

hlasujte prosím pro stmívání na www.knihasrdce.cz je to duležité !!!!!!!!!! přece je nenecháme aby s náma vytřeli *1* *9* *9* *9*
  • můj příběh

Ahoj lidi....Rozhodla jsem se že budu psát twilight povídky...tak si ji pls a přečtěte azanechte komentík ...pls pls moc moc
    tady je odkázek:
    http://twilight-everyday.blog.cz/ 0905/predmluva

tohle je jenom předmluva tak si ještě pls přečtěte 1.kapitolku, ju? prosím mocík *1* *1*
    • nikola126

Re: můj příběh

opravdu moc hezký *14*
    • lidus5

Re: můj příběh

PĚKNÉ!!! Zvlášt se mi líbilo to s tím testem, že jí to dá Edward opsat... Taky bych zrovna Edwarda potřebovala k matuirtě.... *9* Až bude pokračování dej vědět! *3*
  • OMG

Fůůůůůj.....upe hnusny Pattinson taky skřet vojo..z profilu je krabatější než prdel mojí babičky...ty jo...tak obřidlivý herec...zgrcat se zněho....fůj 4EVER *10* *10* *10* *10* *16* *8* *8* *8* *16* *5* *5* *10* *10*
    • nik011

Re: OMG

pochybuju zes videl prdel tvoji babicky ,tak se nejdriv sklidni a pak se di vipovidat k psychousoj,ty debile
    • avrilka.14

Re: OMG

hmm a jako proč to sem cpeš??!! *8* *8* *8* a ještš k tomu když se ti nelíbí tak proč lezeš sme nebo ja jeno vlastní osobnost *16* *16* *16* *8* *8* *8*
      • Re: Re: OMG

Páč vy buzerujete Zaca, tak já budu buzerovat Roberta... *10* *5* *16* *8* *16* *5* *10* *10* *10* *10* *10*
        • nik011

Re: Re: Re: OMG

jo tak to ses na spatny adrese ,protoze tohle neni jeho adresa trapko
        • Re: Re: Re: OMG

Tak ty jses dobrá Mindoos.. *16*
          Větsine lidi, kterym se libi Robert nevysiluj,kdyz ho vidi v casopisu, jako vy, kdyz vidite "pana uzasneho" Zaca.. *8* *15* *15* *15* *15*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: OMG

Trapny Trapny Trpany Trapny Trapny...ohla bych tu byt do nekonecne a porad to tu psat ejnom co?..vy neprestanete?..a proc?protze ste kreteeeeeeeeeeni vymastenyyy! *16* *16* *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: OMG

přestaňte se už hádat....jděte si každej kam chcete a tam kde to nemáte rádi tak ot nekomentujte...jasnýý?
        • bellinka

No tak jako napriklad ja ho teda spi branim Zaca ja tady branim uplne vsechny!!!.Ale takdobry jsou taci co buzerujou Zaca!!...ale snad nebduete tak blby a fakt budete delat to samy!!!..Vzdty je to uplne picovina!!!....Fakt je to trapny uz by jste s tim meli vsichni prestat!!...
          • avrilka.14

Re: Re: Re: Re: OMG

jako tohle prsotě fakt nechápu..jenom kvůli tomu,že ti někdo kritizuje tvýho idola tak ty mušíš hned na nákou stránku jít kritizovat někoho jinýho??FAKT UBOHÝ *10*
        • mysak.kol

a kdybychom vyvraždili celé město, tak to taky napodobíš? *15* *15* já jen, že bych třeba skočila z okna abys mě napodobila a měli jsme od tebe klid ty čúzo hrůzo. *15* *15* *16*
      • bellinka

Re: Re: OMG

Ty woe ste vymasteny vsichni nebo co??....Dokazete nekdy pochopit ze nas vase nazory fakt nezajimavjj!!!!..Nelez sem kdyz ti vadi/vadej jako fakt nas to nezajima jdi si to rict na zachod nebo kam chces ale sem fakt ne vuebc na zadnou z jejich osob. ani nikam protze ne nam!!!
        • Re: Re: Re: OMG

Přesné tak....co si myslíš? navážíš se do nejúžasnějšího filmu/herce který jsem kdy viděla a ted si jako myslíš že seš KING?.....tak já ti něco povím...to fakt nejseš.. seš jenom trapná..... komu tady cpeš že se ti nelíbí.....svoje kecy si strč do prdele.... nelez sem když ti to tolik vadí..... třeba se z toho poser *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *16* *16* *8* *8* ale nám to necpi..... *16* *16* *16*
  • Hledám...

Ahojky nevíte někdo jak se jmenuje herec který hraje jednoho z kamarádu Jacoba kteří s ním přijdou na tu pláž v La Push??Ve stmívání(nemyslím Sama,myslím toho druhého).dííky moc...... *9* *1*
  • avrilka.14

Twilight

Ahojky,mohl by mi prosím někdo poslat přímej odkaz ke stažění??Mě se pořád stahujou samý blbosti *9* *14* *14* předem díky
    • lolo85

Re: Twilight

http://ulozto.cz/1751881/stmivani-t wilight-2008-dvdrip.avi
  • Půlnoční slunce

Ahooojky Lidičky mooooc Vás prosíím nemáte někdo Půlnoční slunce 12.kapitol jestli jo prosííím pošlete mi je na mail ni.kus@seznam.cz .... předem mooooooc mooooooc děkujuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
    • mysak.kol

Re: Půlnoční slunce

ok, posílám. *3* *3* *3*
      • anhenka

Re: Re: Půlnoční slunce

nemohla sorry překlikla sem se *1*
      • anhenka

Re: Re: Půlnoční slunce

plosim nemohl bys mi ji taky poslat na Anezka.Zlamana@seznam.cz díky moc *14* *14* *7*
      • Re: Re: Půlnoční slunce

muzes mi to prosim poslat taky?
        • mysak.kol

Re: Re: Re: Půlnoční slunce

ok, ale je to ve wordu *3*
  • mysak.kol

česká verze

v červnu 2009 by se mělo objevit stmívání v češtině. já to teda nikde nečetla, ale kamarádka mi o tom říkala. Prý to ona někde četla. neví už však kde. no jsem zvědavá. Mluví se prý něco o Lucii Vondráčkové, jako o Belle. tak nevím. Lucku mám ráda, ale k Belle se mi absolutně nehodí. *15* *15* *15* *15*
    • Re: česká verze

Já jsem četla že oficiálně má česká verze na DVD vyjít v červnu 2009 a Bellu bude mluvit Jitka Moučková (dabovala Piper v seriálu čarodějky) a Edwarda bude mluvit Jan Maxián (daboval Cedrika Diggoryho(kterého hrál robert pattinson náš edward *14* )v Harry Pottera a ohnivý pohár, nebo taky Willa Scarletta (Harry Loyd) z Robina Hood)
      mě osobně se hlas maxiána líbí a myslím že se edwarda líbí (mno jako k cedrikovy ten hlas šel) ale nevím nevím s moučkovou.....podle mě je její hlas na Bellu až příliš hluboký (né že by zněla jako chlap to v žádném případě, ale nevím..Bella mi připadá spíš jako taková kuňkalka) chápete,mné co chci říct? *3*
      • mysak.kol

Re: Re: česká verze

Já našla tohle. prý je to už oficiální, ale nevím. no uvidíme. hlavní je, že víme, že Lucka V. nebude Bella, co? * Edward Cullen (Robert Pattinson) - Jan Maxián
        * Bella Swanová (Kristen Stewart) - Nikola Votočková
        * Alice Cullenová (Ashley Greene) - Jitka Moučková
        * Charlie Swan (Billy Burke) - Lukáš Hlavica ;Jaromír Meduna
        * Dr. Carlisle Cullen (Peter Facinelli) - Antonín Navrátil
        * Reneé Dwyer (Sarah Clarke) - Simona Postlerová *3*
  • Jina verze?

Ahoj.Nevite nekdo neco o tom,ze by byla jeste jedna verze Twilight nejaka min sestrihana?na netu obcas natazim na nejaky novy zabery ocividne patrici do filmu,ale ve filmu chybi.nevite jak to s tim je?diky
    • mysak.kol

Re: Jina verze?

je to u všech filmů. Oni to natočí a pak to sestříhají. je tam jedna úplně odstraněná scéna z lesa a jedna asi dvě zkrácené, Edward s Bellou u Edwarda v pokoji a pak jak se Bella v noci probudí a vidí Edwarda v pokoji.
      jinak o tom nic nevím. musíš být trochu přesnější. Já mám doma dost dobrou verzi, kde je celá líbací scéna. *3*
      • nikola126

Re: Re: Jina verze?

a nemohla bs mi ji taky poslat....a mas este neco od stmívání ??jestli ano ani nemusis psatco je to ae stačí když mi to pošleš plsky....děkuju nikola.srnka@seznam.cz *14*
        • crazy.girl3

Re: Re: Re: Jina verze?

pockej co presne chces poslat?
      • Re: Re: Jina verze?

Jo to mam taky s touto scenou,ale je tam treba vystrizene kus sceny predtim,nez ji Edward zachrani na tom parkovisti a ve vsech trailerech tato scena je...tak jedine,ze by to bylo treba na dvd v bonusech nebo neco
        • mysak.kol

Re: Re: Re: Jina verze?

ajo, na tu jsem úplně zapomněla. tu tam nemám. Je to škoda. a taky tu z toho lesa bych chtěla vidět. třeba to bude v těch bonusech, jak říkáš. počkáme a uvidíme, ne? *3*
          • Re: Re: Re: Re: Jina verze?

jojo.tesim se na to spis kvuli tem bonusum.dabovanou verzi si urcite poustet nebudu...ztratilo by to to kouzlo.navic uz jsem to videla asi dvacetkrat a jsem na ty jejich hlasy tak zvykla,ze by mi to k nim stejne asni nesedelo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit