-
BÉÉÉSTOVNÍ FILM
Kromě toho, že stmívání je ten nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej NEJLEPŠÍ film na světě jsem vás fanoušky TWILIGHT chtěla poprosit aby ste hlásli pro stmívání jako pro knihu mého srdce (www.knihasrdce.cz) já si udělala i další mail abych mohla hlasovat víckrát (kamí si udělala asi 4 maily) Já knížku teda nečetla protože mě číst moc nebaví, ale stmívání je prostě nejlepší takže jsem hlásla, tak prosííím prosííím jako že jste fanoušci twilight sagy HLÁSNĚTĚ. Bylo by dobrý kdyby se brobojovala dopředu. *14* *14* *4* *4* PROSÍÍÍM *4* -
-
Re: BÉÉÉSTOVNÍ FILM
Prosimtě kde se tam hlasuje ja to nemůžu najit. *9*
-
-
krasny
Je to ten nejkrasnejsi film kterej sem kdy videla... Hlavne ten Robert Pattison (Edward) je úúúúúúpppllne KRASNEJ...!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ZBOZNUJU HO..!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* :-* :-* :-* :-* -
Můj názor
Můj názor je ten, že Stmívání a Rozbřesk byli velice zajímavé knížky, ale Zatmění a Nový Měsíc no.... taky to nebylo špatné, ale bylo to o ničem nic pořádnýho se tam nedělo....ale je to věc názoru....Upřímně ve knížce Nový Měsíc sem dokonce přeskakovala stránky jak to bylo nudné, ale do kina na 100% půjdu *3* *3* *3* *1* *1* -
nevíte???
nevíte kdy přijde do kin Nový Měsíc????kamarádka mi říkala že prej až v listopadu....ale zjistila jsem že natáčení skončilo na začátku května...tak já newim..newíte někdo???moc by mě to zajímalo abych na to mohla jíít do kina.....je to boží *14* *14* *14* *8* -
-
Re: nevíte???
20. nebo 26. listopadu 2009 to bude v českých kinech. tedy, alespoň to říkají, ale všichni už odpočítávají dny. je to hrozně daleko, když se na něco těšíš, co? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: nevíte???
Ja uz se nemuzu dockat az tu bude New Moon ze vech 4 a pul knih co jsme cetla se mi liby nejvic!..Uplne bozi!..:).. *15* ale ais to nevydrzim do listopadua jeste az do konce listopadu ty woe!:(..asi driv umru!:( *15* -
-
Re: Re: Re: nevíte???
to ja se tky mooc tesim... uz skoro odpocitavam dny... *1* ,a le nejlepsi mi prijde rozbresk... new moon byl strasne nudny, kdyztam nebyl edward *1* *1* *16* -
Re: Re: Re: nevíte???
ted ho zase čtu a Tay mi tam opět leze krkem. ale už jsem v Itálii, takže jsou spolu a mě se ulevilo. Od Taye to je stejně poděl,že Bellu udal s těma motorkama. *15* *15* *15*
-
-
-
-
blog
Achooooj......máte tady někdo blog o stmívku nbo tak ??:...............tak mi dyštak napište....a já se mrknu...můj je www.twilight-twg.blog.cz -
kniha
prosíííím rychle hlasujte pro stmívání nebo rozbřesk v knize mého srdce MUSÍME POSTOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!! KDYŽ UŽ JSME SE DO STALI DO PRVNÍ STOVKY TAK MUSÍME I DO DVANÁCKY ZATÍM NÁM TO DOCELA NANDÁVAJ TAK PŘILOŽTE RUKU K dílu a hlasujte !!!!!!!!!! na www.knihasrdce.cz a nezapomente i svuj hlas potvrdit na emailu !!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* -
-
Re: kniha
JJ...o tom už sem slyšela a hlásla sem -
Hlasuju i v knihovně. Jasně Twilight musí vyhrát!!!!! *15* -
-
Re: Re: kniha
hlasovala jsem uz na dvou pocitacich :)
-
-
Kde jde zjistit jak na tom, která knížka je? -
jo a ještě jsem zapoměla nevíš kolik má hlasůů?? *4* -
hlásla jsem pro stmívání snad vyhraje *14*
-
-
...
*9* tak se opět v klidu posadíme do křesel, *9* utlumíme radost *9* ...protože Robert nepřijede *9* *9* protřepeme nadšením ztuhlé paže *9* *9* a pokračujeme ve fádním životě *9* *9*
fakt mě to lidi mrzí, ale nepřijede. na festivalu o tom nikdo nic neví. *9* *9* *9* *9* *9* -
víte to???
ahojky, víte tady už o té bezvadné novince!!!!!!!!!!!!!! v Karlových Varech bude filmový festival!!!! Jeden z pořadatelů, pan Bartoška, vypustil do světa zprávu, že se festivalu MOŽNÁ zúčastní nejslavnější upír posledního trháku!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* kdo to asi proboha může být?? *15* *15* *15* *15* *15* *15* ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* JEČÍM RADSOTÍ JEŠTĚ TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEĎ *15* *15* -
sraz.. :)
Ahojda nechcete nekdo udelat twilight sraz v Hradci Kralove? *15* -
rozbresk
posledni dil je fakt uplna bomba... nejlepsi je, jak bella s emettem hrali tu paku a bella vyhrala *1* ... posledni dil je uplne nejlepsi... -
-
Re: rozbresk
i když mám Jacoba ráda, tak se mi nejvíc líbilo, jak po něm šla Bella. strašně jsem se smála a Edward byl taky skvělý, když jí nechal. takove sladce škodolibej, s nadějí, že ho Bells přetrhne. a když Jacob řekl místo Reneesme Nessie....wow, to byla teprve sranda *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: rozbresk
Tak to souhlasim XXXDDD....já moc Jacoba teda ale nemusim....ale Taylora mám ráda XD
-
-
Re: rozbresk
me osobne třeba ten posledni dil moc nezaujal....jo byli tam nejaké dobré části ale podle me nic moc -
-
Re: Re: rozbresk
Jo...já si myslím že rozbřesk je nejlepší...je to tam fakt hustý...svatba, líbánky, Renesmee....to je fakt bomba *1* *1* -
-
Re: Re: Re: rozbresk
taky si myslim... uz je to takovyho neco jineho..., ze??? *1* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: rozbresk
jo mate pravda.je skvelej.vubec jsem se s nim nechtela loucit
-
-
-
-