Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kniha stmívání

ahoj prosím hlasujte pro knihu stmívání na této stránce www.knihasrdce.cz
  • fAMKLUB

Achojikyy!!:-D
    Si velkej Fanda stmívání a podobně??
    Tak se přihlaš do mích fanklubůůů ve kterých máš mnoho víhid....atd
    Více na http://twilghtsagastmivani.blog.cz/rubrika/fankluby
    Dikec budou založeny i dalšíí fankluby:-d
  • lidus5

Hlasujte!

Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3*
  • lucypotter

ulozto.cz

ahojky,chtěla bych se zeptat,když dám na ulozto.czvyhledat twillight.tak mi toho vyjede spousta,tak který je ten film??a ještě který jsou titulky?
    • ametkaa

Re: ulozto.cz

Ahoj, tady na tom odkazu je film http://ulozto.cz/1421703/twilight-2 008-dvdrip-axxo.avi ..s tady titulky http://ulozto.cz/1421794/twilight-t itulky-axxo-.srt
      • lucypotter

Re: Re: ulozto.cz

ametkaa:děkuju :)
  • válela jsem po zemi

Čau lidi! narazila na jeden hustej příběh od jedný holky z pozadí zatmění...tady:
    http://stmivani. pise.cz/109997-vsadis-se-bells-jedn orazovka-doporucuji-precist.html

fakt doporučuju přečíst...válela jsem se u to smíchy po zemi..fakt jsem z toho nemohla...mno přečtětě si a uvidíte...je to fakt bomba *1* *1* *1*
    • debussygirl

Re: válela jsem po zemi

Tak to je fakt dobrý *1* *1* Prej musel sem vysvětlovat že nejsem homosexuál ale policista. *1* *1*
    • Re: válela jsem po zemi

Ahoj snažila jsem se najít ten článek u kterého jsi se tak smála ale bohužel se mi to nepovedlo nemohla bys mi poslat na mail odkaz protože přes ten co je tady se na to nemůžu dostat dík
  • lucik200

Prosim odpovíte?,

Můžu se zeptat?Moje otázka je vyspala se Bella ve Stmívání s Edwardem??Moc díky za odpovědi(mám to do slohového cv. ve škole) =D
    • deppimpact

Re: Prosim odpovíte?,

Nn poslední díl Rozbřesk *14*
    • mysak.kol

Re: Prosim odpovíte?,

Bella bude samá modřina a peří bude lítat, ale až v Rozbřesku. *3*
      • deppimpact

Re: Re: Prosim odpovíte?,

Je to fakt mrtě a v tom prádle nebo jak si dělá jacob prdel z Rosalie taky prdel
        • Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

no To je fakt něco.....jak furt jacob ty vtipy o blondýkách a jak vona dělá chytrou že je už všechny slyšela *1* *1* a to bylo něco jak na tom ostrově bella prej jestli se od ní očekává jestli přijde nahá nebo oblečená....ty woe.....a v její kůži bych asi taky nevěděla.... *1* *1* *8* *14* *14* *14* njn...edward je edward *14* *14*
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

to jo ty woe jsou tam mrte hlasky,sceny vsechno ale me osobne se asi ze vsech 4 a pul knih lubi New Moon ten uuplne zeru!!:) *15*
      • bellinka

My viime!=D...To bude zajimavy!..ona uplne nejvic stastna a on ty woe tak prudi ze ji udelal par bodrin!:)..
    • Re: Prosim odpovíte?,

ne ,nevyspala vyspí se až v Rozbřesku ( poslední díl )
      • b.e.t.u.l.i

na svatební cestě :) *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

Ty woe jsme zvedasva jak to udelaj se budu asi smat z tech polstaru i z ty postele! *15* *15* a nebo jak dostanou ten new domecek a jak na to tam hend skocej *15* *15* a pak Emmet z toho chciipam!=D *15* Prej dum jeste stoji?.. *15* *15*
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

já se na to těším, dokážu si ty dva v té posteli představit. Bella plné vlasy peří a nasupený Edward. WOW *15* *15* *15* *15* nahý *7* to by mi nevadilo *8* naopak. ale k naší smůle to skrátí na minimum a na erotiku nedojde.
            ta věta s tím Domkem je fakt skvělá. Emett je třída. *15* *15* *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: Prosim odpovíte?,

Ja Emmeta uplne zeru!..na prvni miste mam ale dva Bellu a Edwarda! *15* *15* na druhym Alici a Emmeta,na tretim Carlisle a Jasper, a na ctvrtym Esme a Rose!=D *15* *15* *15* Takze jako ja fakt nwm komu mam rikad ze je bestovej kdyz me tam prijdou bestovy vsichni a achby nezapomela vlastne na prvnim mam 3=D..Jacob..Bella..Edward *15* *15* *15*
            • zanesskaaaa

jj ono to prostě nemá chybu.. Emmett nejvííc *14* *15*
            • bellinka

To teda a nebo v tom pradle jak by mela byt bela v SEXY pradle *15* *15* *15* a nebo v Zatmeni jak prej ona jak to chce v ty jeho posteli a jak se potom zacne slikat a jak Edward:Mohla by ses prosim prestat svlikat Bello?..Bella:Proc?chces to udelat sam? *15* *15* *15* *15* Z toho chcipam=D *15* *15* Jo ja si tayk myslim ze z toho ty nejzabavnejsi sceny vystrihnou!:( *9* *9*
              Zejo Emmet tam ma strasne dobry kecy v Rozbresku!=D *15* *15* Uplne s tim domkem to chcipam!=D..a nebo v tom Pulnocni slunce jak jsou jakoby v ty jidelne jak je Bella poprvy ve school a tam jako padal ten snih a jak hodil tu kouly do ty zdi jak se zhroutila ty woe!=Ddebil! *15* *15* *15*
  • Stmívání na DVD

Ahoj vsem *3*
    Nemate nekdo info kdy se bude prodavat DVDko? Zkousela jsem internetove obhody a nekde slibuji cerven, nekde cervenec...
    Predem diky.
    Natalka
  • Knihy

AHOJ,nemáte někdo knihu Stmívání ve wordu? A knihy do mobilu, nejlépe do Sony Ericson W880i? Pokud ano, pošlete mi to někdo prosím na email you.are.creep@seznam.cz. Předem moc děkuji!!
    • mysak.kol

Re: Knihy

ozvi se až ti to přijde. poslala jsem ti ten word. Snad ti to pujde. *3*
  • jo!!

*14* *14* miluju tento film..ale jediné co mi vádí je to,že není česky!! *10*
    • Re: jo!!

právě že ENG dabing je nejlepší - jejich orig. hlasy,ale zase máš štěstí ,že to vyjde na DVD CZ :) někdy okolo června-července :) *3*
      • Re: Re: jo!!

CZ dabing je fakt pohodlný, ale nechci ho - bez jejich hlasů to není ono. sice jsou titulky dost nepohodlné, ale je to lepší než CZ. hlavně ten, kdo ten film miluje a vidí ho víc jak poprvé tak ten stejně ani titulky nepotřebuje a zná to zpaměti (jako já) *14*
        • jesseynka

Re: Re: Re: jo!!

bo jako já, film jsem viděla víc, než 100x a každou knížu z sagy jsem četla už 4x ted zacinam po páté stmívání...hrozně tě to vtáhne do dějě, pak ti je jedno, žes to už četla...mno upeee bezva!!! *14* *14* *14*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: jo!!

anglicky je to milionkrat lepsi *15* miluju Robuv hlas :) *15*
        • deppimpact

Re: Re: Re: jo!!

přesnšě ČESKY to je humáč je to odpor anglicky je boží
    • Re: jo!!

*13* kdyby byl česky, neměla by jsi z toho takový zážitek, protože dabované filmy jsou většinou dost odfláknuté a hlavně vlastně ani nevíš jaký hlas má který herec. sice je blbý číst titulky, ale je lepší že slyšíš jaké hlasy skutečně mají, než to co předvádějí naši dabéři - tomu se umění říkat nedá. *16*
  • vím sem to nepatří

Ahoj...Hele vím že tohle sem vůbec nepatří ale na týhle stránce to žije a tam ne....zkrátka nemáte někdo v compíku brisingra? 3.díl eragona? vím že to sem opravdu nepatří ale na stránkách o eragonovi už dlouho nikdo nebyl...tak pls ozvěte se lidičky...nemáte? jak díky moc *4* *4*
    • lucik200

Re: vím sem to nepatří

Rada bych ti vyhověla ale nikoho v mém blízkém okolí tuto knihu nema...ale někdo to bude mít to uvidíš ty mindo vydím asi že to sem nepqatří tady máš hodnotit co se ti na filmu líbí a případné otázky ty píčo vymrdáná a když vydíš že eragon stranka je neoblíbená tak nechod seem do normal diskuse ne o dráčcích!!!!!!To je můj názor!!§§§

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit