Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Za 1. 20.11.2009 bude premiéra New moon v Americe ne tu. Tady ten film bude podle toho jak se tady budou lidi činit a pustěji to do kin.
    a za 2. Nevim ale přijde mi dost ujetý říkat - miluju Edwarda Cullena - vždyť to neni živá bytost - to je jen filmová postava *7* . Spíš kdyby ste nemilovali Edwarda ale Roberta - to už bych pochopila - on je živá bytost ne jen nějaká vymyšlená postava. Podle jeho rozhovorů byste pochopili, že on není Edward, ale někdo jiný, někdo o koho stojí zajímat se víc, ne jen jako o Edwarda Cullena.
    • bellinka

Re: ...

Ja si myslim ze ldii tu hlavne rikaji miluju Edwarda Cullena protze jim to prijde lepsi nez rikad Roberta Pattinsona ja taky sme ze zacatka porad rikala Edward... ted uz jsem zvykla ze rikam Robert ale ze zacatku mit o taky delalo problem a ze ho miluji ja nwm mno je to mozny ale teoreticky se to da rict o cemkoliv nebo o komkoliv!..Ja sice nerika ze ho miluju jenom ho pste mam strasne rada!:) *15* neprekonatelne rada *15*
      • Re: Re: ...

víš že jsi myslím a dělám to samé :)
      • bellinka

Re: Re: ...

Jo a jeste my vime ze New Moon tady v kinech nebude 20.11. 2009 nebo aspon myslim ze to ady nikdo nerika aele myslim uze jsem nekde cetla ze by to MELO BYT 26-27.11 2009 nwm ale kazdopadne at uz je listopad! *15* *15*
        • Re: Re: Re: ...

ano to máš pravdu, ať už je alespoň listopad - snad to tady bude co nejdřív - já to teda stahuju, tak snad to na netu bude co nejdřív *1* jinak on Edward je prostě pojem, ale Robert skutečnost a podle rozhovorů pro mtv atd je to dost zajímavý a příjemný člověk. takový "obyčejný" ne jak ho všichni vidí
          • bellinka

Re: Re: Re: Re: ...

Jo to jo!:).. *15* ja uz se nemuzu ani dockat *15*
            Hele ja si taky myslim ze je t uplne normalni clovek ale jak rikam lidi si raci reknou Edward Cullen nez Robert Pattinson!.. *3* *3*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Jo presne ve filmu je takovej uuplne zahadnej jako presne ma byt ta postava ale pak kdyz se na nej koukens at v televizi bo proste v naky show Tak je uuplne normalni!..Noo hele taky to nerada priznavam ale ja byhc ho asi taky prehlidla! *15* *9* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

jojo to je pravda. taky by mě třeba moc nepotěšilo, kdyby mě lidi znali jen kvůli jednomu filmu - a ještě mi říkali po mojí postavě - když jsem jich natočila víc neř jeden. ale musím teda říct, že kamery dělají divy. ve filmu je k sežrání, ale když se na něj podíváš normálka v rozhovoru pro TV tak je to úplně obyčejný kluk, kterého bych možná na ulici i přehlédla. ale něco na něm stejně je *4*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Joo ja vim ja sice nevidela ten rozhovor ale videla jsem jako napsanej ten rozhovou mozna podobnej!Me by to taky sralo aby nekdo mel radsi postau kterou vlastne jenom hral a nic jinyho !..ze treba si de pro podpis vlastne Edwardu Cullenovi a ne Robertovi Pattinsonovi! *10* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

To je fakt že radši říkají Edward, ale i on sám se proti tomu hodně staví - říkal to v jednom rozhovoru. A má pravdu, musí být hrozný, když někoho lidi přehlížejí jako "jeho osobnost" ale vidí v něm pouze nějakou fiktivní postavu z filmu. Asi by mě to taky pěkně sralo. *16*
  • nymph

baseball

líbí se mi scéna kdy hrají baseball ale nevíte proč potřebují k hraní bouřku? To sem moc nepobrala... a všimla sem si jak pan Collins odpaluje tak v tom samým záběru Edward už běží ale hned v dalším záběru ( ukázán z blízka) ještě stojí a až pak se rozeběhně.... ale to jen taková malá chybička, jinak film ani herci nemají chybu. Myslím že celá upíří rodinka byla vybrána suprově :-) :-*
    • bellinka

Re: baseball

Jo je to najlepsi scena a je dost dobre udelana co se tyce techniky nekdo by si mohl myslelt ze je to skutecnost!
      a Bourku potrebuju protoze tim jak do toho daval silu do ty rany tak to potom vyda docela dost hlasitou strelu tak chapes bourka dela ramus tak proto!:)..ale bud v poho plno lidi to taky nepochopili a ja kdyz jsmto videla poprvy tak jsme to prvnich asi 3min taky nechapala ale pak mi to doslo!=D *15* *15*
      No ted jsme te ale zase trochu nepochopila ja vzdyt tam jde vsechno po sobe!.. *7* *15*
      • Re: Re: baseball

Já jsem to pochopila až z knížky *1*
  • bellinka

sraz..

Ahoooj lidiscky jak se vam libi Twilight sraz v Praze?... *3* *15* *7*
  • darkdragonfly

škoda...

viděla sem film totálně mě natchnul, ale knížka mě dost zklamala.... *9* *9*
    • bellinka

Re: škoda...

Teda me se libi i film a cela saga me natchla az moc!.. *15*
  • tak to je konec

Tak včera jsem dočetla půlnoční slunce a je mi z toho smutno.....konec stmívání konec celé ságy..... já úpěnlivě doufám že meyerová to dopíše ale co to do té doby budud dělat?? na celé sáze jsem úplně závislá a neumím si představit den bez ní........ jsem v depresi....jsem závislák....dokonce i pár slz mi ukáplo....co pár, docela dost.....jak jsem si to uvědomila-> konec stmívání, konec EDWARDA *9* *9* *8* *16* , konec belly, konec alice,rosalie,emmetta,jaspera,carlisle,esme...konec jacoba....bez RENESMEE *9* *9* a spoustu dalších *9* *9* *9* *9* *9* *9* vím že to skončilo dobře, ale....mno chápete né? co budu dělat...jak to přežiju? chjo *9* *9*
    • roxanda

Re: tak to je konec

ahojky... ja to mam nejak podobne s tou depresi... a kde si sehnala to pulnocni slunce??? *14*
    • bellinka

Re: tak to je konec

Takhle presne jsme se citila ja kdyz sjem to vsechno docetla taky nwm co mam delat uz 3 tydny jsme bez cely segy!:(..sice se o da rezit ale porad na to myslim!
      A me tech slz taky dost ukaplo hlavne v New Moon tam jich ukaplo nejvic!..
      Ale pretzijes to neboj hlavne si nekam schovej ty knizky at nane nekoukas protoze pak to dela dcl dost velky deprese!!! *3* *9* *5*
      • Re: Re: tak to je konec

mno tak snad přežiji... *3* ale mám stmívání na ploše....jjá prostě nemám to srdce to dát pryč.... nejde to....prostě to nejde *9* *9*
        • bellinka

Re: Re: Re: tak to je konec

Joo ja viim hele ja to na polose sice nemam ale jiank to mam fakt vsude nejdirv jsme teda nevedela co mam delat jestli to mam dat pryc nebo co ale pak jsem si zvykla v cera jsme dokonce predelavala co mam ramecek na skriny takovej velkej a tam jsme dala asi 10 fotek vsech z Caullenu a tak!:)..Uz mi to nedela problemy!:)
  • b.e.t.u.l.i

sraz.. :)

tak se ptam znova nechtel by tu nekdo usporadat twilight srat v hradci kralove?? *7*
  • pajdulka22

Midnight sun

Ahojky,chtela bych se zeptat,jestli někdo nemate preklad Midnight Sun,ktery byste mi mohli poslat,prosim?
    • Re: Midnight sun

ahoj...jj já mám midnight sun - půnoční slunce v překladu...ale není to celý, ale to je asi celkem logický kdž to ještě nedopsala?? chceš to poslat, kam?
      • Re: Re: Midnight sun

ahoj , nemohla by jsi mi ten posledni nedopsany dil poslat prosim na email *14* ?? jsem do te knižky i filmu zazrana *15* pres den ctu knizky(podotykam že uz po 3) a po vecerech koukam na film *14* necekala bych ze me to tak chytne... tak pokud by jsi byla tag hodna a mohla mi to poslat nebo kdokoliv jiny tady tag bych ti byla moc vdecna *3* *3* *3* *3* *3*
        KaRuShaK@seznam.cz
      • pajdulka22

Re: Re: Midnight sun

Posli mi to prosim na meil Fiserova.Pavla@email.cz diky
  • ..

videla sem film a moc se libi
  • b.e.t.u.l.i

pokracko

ahojda lidicky kdo by mel zajem precist si moje vlastni pokracovani k rozbresku napiste a rada vam dam odkaz.. *3* chtela bych znat vase nazory na to *15*
    • Re: pokracko

urcite v tom pokracuj,cetla jsem vsechny tvoje povidky,jsou fakt super *4*
    • mysak.kol

Re: pokracko

četla jsem to a je to hrozně hezký, mrzelo mě, že to tak rychle skončilo, ale snad budeš pokračovat a já si přečtu víc. jen bacha na opakování slov, ale jinak skvělé. líbilo se mi to *5* *3* *3*
    • Re: pokracko

Ahojky....určitě bych si to chtěla přečíst, ale nevím kde?? kdepak je odkaz?
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: pokracko

http://www.stmivani.eu/10-fanfictio n-od-vas/temny-uplnek-1-ztrata/
        ta dy *15* a jestli se vam to bude libit dejte vedet a ja vam poslu dalsi odkazy nebo si to muzete najit samy :D
        • andrea3518

Re: Re: Re: pokracko

¨Tak já se taky připojuju a dávám sem odkaz na tu svou (je to blbost, ale budu ráda když si to přečtete už mám 6 kapitol) http://www.stmivani.eu/10-fanfictio n-od-vas/dead-live-1-kapitola/ *14*
          • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: pokracko

je to tvoje ctu a je to moc pekny *15* jen skoda ze to nezverejnujes moc casto... vzdycky se nemuzu dockat dalsi *9*
    • lidus5

Re: pokracko

Je to pěknééé! Mě se to líbí moc!! Pokračuj... *4* *3*
  • miley1234

Stmívání

Ahoj!Všichni kdo máte rádi Stmívání,napište mi do pošty.Díky! *3* *14* *10* *4* *1* *1* *3* *5* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit