-
Kino
jo a taky se tesim az bude v kinech Rozbresk... joooo to si jeste par roku pockame :D nO bude to zadlouho :D ale tesim se pac chci videt Bellu jak bude vypadat jako upirka..:D no urcite vsechny dily budou i jako natoceny dobry :)) verim v to :)) -
Roča
nejlepší cool film na světě upa čupa *3* *1* -
rozbřesk
tedka sem dočetla rozbřesk.teda spíš včera..a můžu vám říct že supppa knížka..akorát teda nwm co budu číst a dělat tedka...doufám že vyjde aspon ten půlnoční slunce..bo jak se to jmenuje..ael nwm no....ale suuper knííížka!!!miluju:-) -
-
Re: rozbřesk
ja teprv Rozbresk ctu a je to fakt napinavy, uz jsem na to dlouho cekala a dockala jsem se.. Bella je upirka :D Jeste jsem to nedocetla ale je to fakt skvely, napinavy, korat me drobet mrzi ze ten Rozbresk je i z pohledu Jacoba. Jinak Jacob je taky fajn.. ale tam se to moc nehodi, podle me by kdyztak mela byt zvlast knizka z Jacobova pohledu a ne to byt v Rozbresku.. holt kazdej mame svuj nazor ze :))))) Fakt prijemny pocteni :)) A jake je to pulnocni slunce? cetl jste nekdo aspon kousek? je to dobry? stoji to za to? a vyjde to vubec? diky a zatim se mejte -
-
Re: Re: rozbřesk
jj...tedka to teda čtu..a jakože...fakt dobrý..teda pro mě..jakože..je to dobrý jka všechny knížky..prostě..mě se to líbí..a jestli to vvyjde..tak to nwm..já to mám stažené z netu..ale líbí se mi to:)...myslím že se to bude i líbit ostatním..:)..nwm..uvidíte:)
-
-
Re: rozbřesk
Já buu tedka teprve číst první díl ... jsem na to upa natěšená :D ae slyšela jsem, že jsou všechny upa super ;) *4* -
-
Re: Re: rozbřesk
tak to se máš...ale tedka čtu půlnoční slunce..a pak twilight ságu asi začnu číst od znova..bo to nejde vydržet:...:(...:)..tak si to užij..určo budeš nadšená..:) -
-
Re: Re: Re: rozbřesk
Díky moooc ... už tedka se na to strašně těším :) *4*
-
-
-
-
Dabing
Tedka sem četla že Edwarda by měl mluvit Jan Maxián a Bellu by měla dabovat Jitka Moučková ..nwm jag vy ae já stejnag budu mít radši jejich původní hlasy:) *3* -
-
Re: Dabing
mě ta jména nic moc neříkají, koho ten Maxián daboval? a ta Moučková? V tomhle jsem mimo *9* -
Re: Dabing
to stoprocentne:)dabing je proste dabing:)to uz nebude takovy:)
-
-
Twilight
Byla jsem tedka nedávno na Twilight v kině a bylo to naprosto božíí ! sice to bylo s titulkama, ae to vůbec nevadilo, byl to zážitek, kterej bych si neradši zopakovala :( můžu, ae jedině doma *1*
Škoda ... -
...
lidi,pokud máte rádi stmívání a všechno kolem něj,tak se kukněte sem: http://cullenvampires.blog.cz/ není to můj blog,tak snad nevadí,když sem dávám odkaz. Jedná se o úžasnou Twilight hru, kterou může hrát každý z vás, tak se přidejte *4* -
Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?
Fakt ľudia,ja vás nechápem-veď nebyť neho,tak Belle v New moon,totálne šibne *1* Možno je niekedy ako vtierka,ale inak je niekedy pomaly suprovejší ako Edward....a myslím,že vo filme sa TAYlor
dokáže vyrovnať Robovi,fakt...podľa mňa je dooooooosť sexi *14* *3* *14* -
-
Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?
hm..každému se líbí někdo jiný,tak myslím že by bylo lepší to tu už neřešit=) -
-
Re: Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?
a jo Jacob je uzasna postava *14* *14* -
Re: Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?
to ze bellu nechcel pustit k reneesme to len preto ,ze ssao nu bal...a inak sa mu necudujem ako sa choval k belle aj tak ved on chudak bol od nej totalne vyuzivany..aj ked vlastne dobrovolne.. -
-
Re: Re: Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?
stejně si pořád myslím,že je to blb...ale nechci se hádat *4*
-
-
-
Re: Inak a prečo každý neznáša Jacoba?!?!?
hm..mě se nelíbí ani jeden z nich,ale to neřeším...jinak Jackoba fakt nemůžu snést..tobě se líbí jak se v rozbřesku chová k Belle?Ani k její vlastní dceři ju nechtěl pustit.. *16* *4*
-
-
A co dabing?
Neviete kedy nadabuju konecne Twilight???
Sice aj v anglictine je to dost huste,ale nemala by som nic proti,kebyze este nemusim citat titulky... *1* sice uz to poznam naspamat *1* ale aj tak:D -
-
Re: A co dabing?
tak to netuším, ale nejsem si jistá, jestli nějaký náš herec bude schopný dát Edwardovi ten správný hlas. Nikdo mě nenapadá. Možná by bylo lepší, kdyby to nechali v té angličtině. -
-
Re: Re: A co dabing?
ale za pokus to stoji *14* no nie? *7* -
-
Re: Re: Re: A co dabing?
tak to je samozřejmé. sama jsem zvědavá. jen si to nedokážu představit. *7*
-
-
-
-
JACKOB
Mě by nevadilo,že tam hraje já wim,že vše co dělá je pro Bellu,ale Bella má prostě Edwarda a ten je prostě lepší přiznejme si já ho měla ráda ,ale když řekl,že Cullenovi jsou"SMRDUTÝ PIJAVICE" tak to mě naštval!!!!!! *4* -
Už MÁM VŠECHNY...
Už mám všechny díly stmívání nový měsíc zatmění i rozbřesk ale nejvíce mě štve ,že půlka knížky Rozbřesk je o Jackobovi *9* -
-
Re: Už MÁM VŠECHNY...
No to mi ani neříkej, stačilo, že 2.díl Nový měsíc je skoro celý o Jacobovi a Edward je až někde na posledních možná 5ti kapitolách ?:o( -
Re: Už MÁM VŠECHNY...
jo,celých 200 stran sem tam musela snéšet jeho pohled..fuj -
-
Re: Re: Už MÁM VŠECHNY...
jo souhlasím taky mě to štvalo. *10*
-
-