-
bomba!
tedka sem na stmívání byla v kině..už sem to dřív viděla na netu.ale rpsotě kino je kino!tomu se nic nevyrovná..upa nepopsatelnej zážitek když je to ve velkým a ještě v dobré kvalitě..prostě...fakt miluju ten film:-*..samo.že knížky jsou výdycky lepší než film..ale prostě..i ten film je dost povedenej!!!!už se těším an novej měsíc a na zatmění a tak na všechno.....tedka čtu rozbřesk a upa skvělýý:).. *3* -
prosííííííííííím
můžete mi někdo poslat taky Půlnoční měsíc? Našla jsem ho na webu, ale nejde mi stáhnout. Prosím, pošlete mi ho na Mysak.kol@seznam.cz Předem díky *8* -
Robert je sladkej!
Miluju Roberta Pattinsona!Ta role ve filmu Stmívání byla pro něj na jedničku s hvězdičkou.Moc se ten film povedl.Těším se až bude hotovej film Nový Měsíc kde bude zase hrát stejnou roli.Prý že hlavní mužskou roli převezme Taylor Lautner.Ale já budu pořád fandit jen Robertovi.Tomu se nikdo nevyrovná. *3* *14* *14* *4* *4* Já neříkám že Taylor bude špatnej ale nebude tak dobrej jako Robert.Zatím si nedokážu představit že se v tom filmu bude objevovat každou chvíli Jacob Black.Ve filmu Stmívání když se občas objevil to šlo.No ale nechci ten film soudit když jsem ho ještě neviděla.Těším se až bude v kinech.Doufám také že budou opakovat v kině Stmívání protože jsme ho v kině neviděla pouze na interenetu jsem si ho pustila.Ale kino proti internetu, internet se kinu nemůže rovnat.Takže jsem napnutá jestli ho budou ještě dávat.Ale pevně věřím že jo. *3* -
novinka..možná,,
tedka sem četla..v časáku..že když nedojde ke změně..v roce 2010 by se mělo točit zatmění:)..tak to bude supeeer..nemyslíte..?:).. -
-
Re: novinka..možná,,
Jj, já sem už před nějakou dobou četla na csfd.cz, že premiéra Zatmění by mohla bejt už 30.6.2010 *4*
-
-
Pro Anči
Máš hezkej blog *14* -
Anč1k
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Můj Blog.....o stmívání -
mmilujuu roba
ahojík miluuju roba a co vy??? *14* -
-
Re: mmilujuu roba
jj taky *1* a stráááášně moooc *14* *15* je strašně sladkej *14* -
-
Re: Re: mmilujuu roba
Roobeert pste nej nej nej!..MH straasne moc!.. *15* *15*
-
-
-
nevíte??
nevíte pls kdy víjde dvd stmívání a nebo soundtrack k twilight?? pls písněte jestli víte ... *14* -
-
Re: nevíte??
někde jsem četla že 25.května.. -
-
Re: Re: nevíte??
děkuju mocík *3* kdybyste měli další zprávy tak dejte plsík vědět *14*
-
-
-
noty?
ahojky, prosím prosím, nemáte někdo notičky na klavír? Jakoukoliv písničku ze stmívání. Byla bych velkým dlužníkem. *8* -
-
Re: noty?
Tady máš noty na Bellinu ukolébavku.. *5*
http://love-web.blog.cz/0903/bell ina-ukolebavka-noty -
-
Re: Re: noty?
hele dík, fakt moc. Mám ohromnou radost a ty mou vděčnost *4* díky díky díky díky *3*
-
-
-
půlnoční slunce?
už jsem o tom taky slyšela ale newim jako co to je? *9* -
-
Re: půlnoční slunce?
Půlnoční slunce je kniha. Něco jako Stmívání ale z pohledu Edwarda.. *14* doporučuju četla sem kousek a je to super.. *3* -
-
Re: Re: půlnoční slunce?
jj díky
*14*
-
-