Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nej kniha

ahoj hlasujte http://www.ceskatelevize.cz/program /knihamehosrdce/knihy/18946-stmivan i/ at nám vyhraje
    • Re: nej kniha

ta stranka nejde
      • martina7

Re: Re: nej kniha

Měěě taky ne:D:D:D
  • bellinka

Mensi dota

Ahooj lidi..tak me napadlo s ''kamoskama,, jsme mely napad jak nalakat fanousky ke Stmívání (k hercum) a tak nas napadlo udelat enco jako reklamu!..dalo by se to pak na youtobe!..jednalo by se o to ze by kazdej kdo chce udelal svoje video kde by neco rikal treba neco o filmu konkretne treba o Smívání a nebo o Robovy neo Kristen pste cokoliv co se tyka Stmívání pak by se vsechny ty videa daly dohromady a mazi to dali nejaky fotky a v pozadi by hrala pisnicka Roberta Pattinsona tak pisce jestli mate jeste naky napady!..diky
    • conceited.bitch

Re: Mensi dota

jo to je super nápad
      • bellinka

Re: Re: Mensi dota

a ty nemas nejakej napad co?.. *7*
    • Re: Mensi dota

NO podle mě by to nebylo špatný!
      • bellinka

Re: Re: Mensi dota

Mno prave mno..jenomze moc lidi se nehlasi!..a taky jeste sbirame dalsi napady co ejste by slo treba do toho vide adat!..tak piste lidii napady!.. *7* *7*
  • volse

12 kapitola

ahoj lidi pls nemáte nekdo 12 kapitolu midnight sun dekuji na volsanska1@seznam.cz *3*
    • mut.com

Re: 12 kapitola

ahojik,prosimte,ja mam jen jednu kapitolu midnight sun,muzes mi poslat ten zbytek co mas????nikde to nemuzu nejit...bylo by to super...lepsi na icq 353 999 709 , *3*
  • deniska-l

nwm

ahoojky nwíte plsky někdo jak je to s Půlnočním sluncem...někde sem četla že se rozhodla ho dopsat tak ja nwm jestli je to pravda *7* kuju *4*
    • Re: nwm

Mno...to nwm....ale já ten kousek mám stáhnutý...tak jestli ho chceš poslat....nwm jesli to je dopsaný ještě jsem to nečetla.....ale určo to mám...tak esli ceš poslat :) ozvi se na icq *3*
  • b.e.t.u.l.i

bravíčko

dneska vyslo novy bravicko a je tam rozhovor s taylorem a par veci o jacksonovi *5* a pak este plakat Jaspera a Alice :) skoda jen ze tam neni plaakat Roba :D ale musej to stridat *3*
  • deniska-l

hlasuuujte!!!

ahooojky chtěla bych vás všechny poprosit, abyste hlasovali pro Roba http://www.accessatlanta.com/entert ainment/content/entertainment/stori es/2009/02/09/pop-culture-vampire.h tml má nějak málo hlasů *9* tak díííky že pro něj hlásnete budu moooc ráda *3* *5*
  • Twilight

Ahojky nevíte někdo, kdy bude twilight aji s českým dangem? už to znám nazpaměť, takže se můžu dívat aji anglicky bez titulků, ale zajímalo by mě, jak to nadabovali, jaké jim dali hlasy.Pište na mail sretana@seznam.cz *5*
    • leila00

Re: Twilight

Česky to myslim zatim nikde neseženeš, protože DVD by mělo u nás vyjít až někdy v květnu. No ale třeba se pletu a už k sehnání je (: nwm no.. Dyštak jestli seženeš tak napiš. Ale myslim, že to v čj bude trochu děs no ):
      • Re: Re: Twilight

Jo....taky si myslím......myslím si že by se mi to i líbilo kdyby jsem neznala titulky z anglického nazpamět....takže je pozdě *4*
        ale jedno vím.... edwarda bude dabovat jan maxián (ten ho daboval i jako cedrika v harry potterovi) a bellu jitka moučková snad ti to stačí :) *3*
  • nikolletka

hmm

jo ten film celkem ujde ale ty knížky sou lepší...
  • beast

??

vy ste nejaky ulitly *7*
  • deniska-l

stmívání

ahooojky nemáte plsky někdo na poslání knížku stmívání...ostatní díly mám ale Stmívání mi nějak nejde stáhnout *7* ...můj email: D.en.A@seznam.cz ,...díky *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit