-
dokonaly film
*14* Byla sem v kině sice s titulkama ale nádhera *14* *14* *14* *14* prej je dabing na hovno a edeard tam mluví jak buzerant takže.. ale stejně líp to vipada když je to anglicky, sice s titulkama ale je to podle mě super *15* *5* Robert Pattinson je chudak kerej hleda pořad holku *15* *14* Miluju ten film *14* -
pro debussy girl
hele nikomu to tu necpu precti si neco zdrivjejska a bud v obraze nejaka tvoje kamoska z fanklubu mi napsala ze kdyz se mi nelibi film tak sem zdegenerovanej a druha mi napsala at se neseru do funclubu a pokud umis anlicky tak si uz odhalila chybu -
Hlasujte!
ahojky hlasujte pro nej filmik tady http://pinkqueeen.blog.cz/0903/new- soutez
dikec ...a ahojky =))) -
DVD
A jeste neco. Nevite kdy vyjde Stmivani na DVDcku? A nevite nejakou stranku, kde by se to dyvko dalo objednat ? DIKY!! A jeste neco.. Kazdymu se libi neco jinyho, to je prece jasny, co by to bylo za svet, kdyby se kazdymu libilo to samy. Ale kdyz se vam to nelibi, tak nechapu proc nedrzite hubu a cpete nam to vsem tady, kdyz tady sou jen fanousci.. Achjo, ta demence. Lucka *13* -
-
Re: DVD
ahojky, nevim presne, ale na netu to ma vyjit kolem 7.cervna... jukni se na net a urco to najdeds... mej se :-))♥ *15* *1* -
A newite teda jestli to vyjde na DVDčku wubec někdy ?? *1* -
-
Re: Re: DVD
četla sem že by mělo vyjít až 29.května 2009 v češtině
-
-
Ahoj nevíte jestli je stmívání už i česky já to viděla jenom anglicky,díky *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: DVD
Ty bys chtěla vidět Stmívání česky?! Nechápu, nepochopím... *7* -
-
Re: Re: Re: DVD
No to já taky nechápu česky se to pokazí úplně ten filmík...Když je to anglicky tak tam slyšíme ten úžasnej hlas Roba,mám pravdu holky??? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: DVD
Jj naprosto :) ten hlas je ^-^ *14* -
byl ste někdo v kině?a bylo to česky? -
jj ma uzasnej hlaas *3*
-
-
Re: Re: Re: DVD
Jenom mě to zajímá docela sem zvědavá jak to bude vypadat v češtině *16* *7* *7* -
-
myslím že češtinou se to všechno zkazí,jako u všech filmů -
-
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
Souhlasím, mnohem lepší je to anglicky. *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: DVD
jj taky myslim..teda az na animaky:)tam to celkem jde:)
-
-
-
-
-
-
knizky
ahoj, urcite se tady na to ptalo moc lidi, ale kolik dilu Stmivani ma? ctyri ze? Stmivani, Novy mesic, Zatmeni a Rozbresk ne? cetl jste uz nekdo Rozbresk? me by mel za par dni prijit, pac sem si ho objednala na netu.. Diky a mejte se a fandete dal! Lucka -
-
Re: knizky
jasně sága má !!zatím 4díly já už rozbřesk četla je dobrý a Steph dopisuje poslední díl pulnoční slunce.nemáš zač za odpověd *3* -
Re: knizky
No čtyři...jako knížky, Stephenie psala ještě pátý díl Půlnoční slunce, ale když to dala několika lidem aby jí to zhodnotili, tak to někdo z nich dal na internet, takže to asi nikdy oficiálně nevýjde. *9* -
-
Re: Re: knizky
ahojky tak to někdo lže kniha oficiálně vyjde Steph začala dopisovat a měla by výjít but tento rok nebo příští nemáš zač za odepsání
-
-
-
Knížka
Ahojda lidišky.....plosím nemá někdo z vás knížku stmívání v compíčku? prosím....kdyby ji někdo měl ozvěte se mi prosím na mailík luherra@seznam.cz
prosím moc moc....hrozně moc si ji chci přečíst...anebo aspoň odkaz kde si ji můžu ztáhnout zadarmo. díkkky mocík...a pls ozvěte se někdo *4* -
-
Knížka
ahoj mam stažený všechny 4 jestli chceš napiš mi vzkaz a já ti je pošlu *4* -
-
Re: Knížka
ahojky posles mi to???
-
-
Re: Knížka
A proč si je nekoupíš? Teď už je seženeš levněji. Já si koupila Stmívání, Nový měsíc a Zatmění každou za 399 Kč a asi o 14 dní později jsem viděla všechny tři v Glóbusu každou za 249 Kč. *9* To nasere... A pokus mluvíš o Rozbřesku-si počkej, ne? *4* Už jsou to pouhý tři dny. *4*
-
-
ahojda
fůjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *13* *13* -
-
Re: ahojda
ticho
-
-
už fakt nevím
ahojky už fakt nevím, co mám dělat... do odkazů jsem se snažila zapsat svůj blog, ale nějak to nejde... když budete chtít tak se podívejte tady www.nessie-cullen.blog.cz a nevíte, proč to tam nezůstává? -
-
Re: už fakt nevím
musíš zadat html ale juknu se pp
-
-
---
*15* *15* *15* jo fakt dobry nektery z vas sou uplny blbci ,nekdo napise fun club a druhej ze kdyz se mi film nelibi sem zdegenerovanej, -
-
Re: ---
Cože??? A komu to tady jako cpeš??? *7*
-
-
sbírka
Ahoj mám sbírku Stmívání kdyby měl někdo zájem pište na lucibus-buffy@seznam.cz a je to fakt best film *4*