Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • děcka

nemate stmivani v dobre kvalite obrazu???????????, plssssssssssssssssss
  • kamik21

Perry Farrell - Going All The Way

Ahoj nemáte někdo pls tu písničku ze Stmívání od Perry Farrell - Going All The Way jestli jo pls tak mi napište na profil byla bych vám moc vděčná já ji nemůžu nikde najít

díky
    *3*
    • ametkaa

Re: Perry Farrell - Going All The Way

Ahoj..tady si ho můžeš stáhnout http://ulozto.cz/1421703/twilight-2 008-dvdrip-axxo.avi
      • ametkaa

Re: Re: Perry Farrell - Going All The Way

je sorry to patří k tomu filmu:D
    • sheepgirl

Pcheee mam taky xD cely soundtrack *14*
    • ferrerrka

ahojky
      ja ji mam taky mi muzes dat ajsko a ja ti ji poslu:)to bude hned:)
      • kamik21

Re: Re: Perry Farrell - Going All The Way

díky už ji mám taky:-)
  • Můj názor na film

Fakt boží,hodlám si koupit i tu knížku a těším se až natočí další film.Krásně zpracované,fakt best film *3*
    • Re: Můj názor na film

tak knížky ti rozhodně doporučuju sou upe úžasný *14* *14* *14* *14*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Můj názor na film

myslim ze knizky sou este lepci jak film....
        • l.enik

Re: Re: Re: Můj názor na film

Jo knížky jsou super *4*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Můj názor na film

myslim ze knizky sou este lepci jak film....
  • kt

baseball

Proč hráli baseball jen při bouřce? Protože vždycky, když odpálili míček udělali to tak silně, že u toho vznikla obrovská rána. Tak mohli hrát jenom při bouřce, aby si lidi mysleli, že ta rána je hrom. *4*
    • sheepgirl

Re: baseball

My vime.. to uz tady bylo xD ale jinak neva,aspon ze nekdo to vi *1*
      • debussygirl

Re: Re: baseball

Tjn *1* věčně se na to někdo ptá *1*
  • b.e.t.u.l.i

:)

super stranka :)
    http://www.closeup.de/show.asp? page=xsearch&query=search%3Dtwiligh t%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nl c=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop& referrer=&language=
  • heatcliff

Odkaz

Dobrý den všem, pokud se zajímáte o svět filmu a herece, zajděte na stránky http://coment.iplace.cz/ Můžete hlasovat i v anketě Oscar Internetu 2009! Díky *4*
    • kyra123

Re: Odkaz

no a hlavně když odpálí míček tak je to jak hrom *1*
  • zanesskaaaa

Baseba

ahojec nivíte prosím někdo proč hráli te baseball při bouřce?? děaneec *5*
    • dennyx

Re: Baseba

protoze když odpálili ten míček tak se to rovnalo zvuku bourky tak aby to nebylo napadny ze hrmi kdyz svitislunko tak hrajou v bource xD *1* *1*
    • mysak.kol

Rána při dopadu byla ohlušující, hromová; odrážela se od hor – okamžitě jsem pochopila nutnost hromu.
      Míč vystřelil jako meteor nad hřiště a zaletěl hluboko do okolního lesa.
      (citováno ze stmívání, snad ti to pomůže.) *3*
    • Re: Baseba

řekla bych že kvůli těm bleskům a hromům, ona je totiž mezi něma určitá doba a podle toho asi určovali ten čas, ale fakt nevim jestli je to tak. I pro mě je to celkem záhada *3*
    • sheepgirl

Ahoj.. (mam takovy dojem ze..)hraji pri bource ptze jsou silni a kdyby hrali v normal pocasi tak by je kazdy slysel *4*
      • Re: Re: Baseba

ja si jako myslim že ne!!!
        • Re: Re: Re: Baseba

no já už nevim jak to bylo přesně protože sem to tam četla (myslim v té knize stmívání) že aby ten rámus nikdo nepodezíral.sorry že to nevim přesně protože čtu ted čtvrto knihu jink nic.
      • debussygirl

Re: Re: Baseba

JJ já si to taky myslím protože přece jak Emmett a Edward do sebe narazí tak je to jako hrom ... *3*
        • sheepgirl

Re: Re: Re: Baseba

jn.. asi tak *4*
  • beast

pffff

tohle je opravdu priserny film *15* *15* *15* *15* kdyz sem videl scenu jak tam litaj *1* uplne o nicem film je to pro slaboduchy blbouny co na tom tak vidite je ten buzno herec pattinson jinak dej je uplne o nicem je nudny a cely film je spracovany tak ze si pripadam ze to natacely v zeleny stoce
    • Re: pffff

krávo!!!!!!ty ses narodila v zelený stoce co říkáš?líbí?jim se to tky nelíbí tk neser

když se ti to nelíbí, tak co sem lezeš?? běž si vylejvat mindráky někam jinam na tvůj názor není nikdo zvědavej!

tak na t nekoukej a di do pí.. nikdo nepotrebuje vedet ze se ti t nelibi. tady pisou lidi ktery to bavi tk nebuzeruj krávo!!! tebe jko nekdo nasilim nutil na t vejrat? v HSM zse poskakujou jk koko.. a nikomu t divny neprijde tkze newm c resis. ty upiri si u toho aspon tk kretensky nezpivaj debility. *10* *1*
    • mysak.kol

Re: pffff

je mi tě líto, nejspíš neumíš ohodnotit věc. To tě tak moc týrali, když jsi byl malý, nebo si šel na svět prdelí? Debile imbecilní *3*

no jestli se ti ten film nelíbí tak si teda pěkně zdegenerovaný. A když už se ti nelíbí, tak nám sem aspon nelez!!! *16*
    • sheepgirl

Hej decka ja myslim ze nervovat se neni zbytecne.. tim lip pro nej,kdyz vas nastve..Ja to beru jako vec nazoru,ale myslim ze u me by byla vyhoda to ze,kdyby mi se neco nelibilo co mu jo,tak bych neudelala to co on..
      • mysak.kol

Re: Re: pffff

máš pravdu, proč se snižovat na jeho úroveň? Jak jsem řekla, je mi ho líto.
      • sheepgirl

Re: Re: pffff

*je zbytecne xD
    • sheepgirl

Věc názoru kámo.. nemyslíš?..pokud tohle chceš někomu cpát tak na anti stránky,tady to máš zbytečné... *8*
    • b.e.t.u.l.i

musis nam vsem kazit naladu.... ?? *7* kdyz se ti nelibi tak sem nelez...

přesně vypadni tohle je něco jako fun club jestli ti něco vadí vem si to do hrobu a neodsuzuj to nwm co by si dokázal ty...ale tak jako sklidni muselo to dát zabrat to natočit newíš co to obnáší a když tomu nerozumíš nekomentuj too..

tak se na to nečum a drž hubu!!!!!!nazdar... spis sbohem *15*
  • podívejte se pls :)

ahojky... prosím podívejte se sem > http://nessie-cullen.blog.cz/ je to můj nově založenej blog a dávám tam svoje FanFiction... tak se podívejte a nechejte prosím nějakej koment... děkuju moc :) *3*
    • Re: podívejte se pls :)

jasně že se na to podívám a zanechám koment *3*
  • hannahmiley

Noo tak OK

Nooooo tak se milovali oba jak Eddie Tak Bell.Byl to moc hezkej film.Nejdřív Bell oslovil Eddie(Edward a bell je Bella) a pak se do něj Bell zamilovala.a měli románek a jejim rodičům to nevadilo tak se měli rádi nato že on byl upír a ona jenom obyč holka ale eddie jí mockrát zachránil život.Moc good film. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit