-
u
jsme sylšela že přijedou do kralových varu co je na tom pravdy???????????????, -
twilight
Ahoj všichni:)mama twilight ve výborný kvalite..jako v kine,barvy, zadny ukousnuty sceny, proste uz jako normalnu film...stahuju to ale pres program takze ti co maji nejakej torrent tem to urcite pujde a tem co ne, bych to hrozne rada poslala,ale asi to bude trvat moc dlouho,ale muzeme to zkusit:):):) -
-
Re: twilight
Kdyžtak sem pak hod odkaz odkud to stahuješ:) protože to posíláni se většinou vždycky sekne:( mě to tak posílala kamoška a u 80% se to seklo tak sem si to musela stahnout ale mam to ještě v te horší kvalitě... tak kdyžtak sem ten odkaz šoupni *3* -
-
Re: Re: twilight
no ale to musis mit nejakej ten program:)a pak si vlezes na torrentz.com, das movies, twilight a hned to prvni....:) -
-
Re: Re: Re: twilight
jo ták:D a ten program se nedá někde stahnout?:D třeba na slunečnici? nevíš jak se přesně jmenuje?:D -
-
Re: Re: Re: Re: twilight
no ja mam utorrent a vyhovuje mi,ale je to ruzny,myslim ale kdyz zadas do vyhledavace utorrent tak ti to nejde..je to takova zelena ikonka:)a nebo ti to muzu poslat treba pres ajsko:)zkusim to... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: twilight
no skust přes to icq to můžem třeba se to povede tak si mě prosím přidej 350-352-029 dík:)
-
-
-
-
-
-
Re:Bože kam to spěje filmový svět
souhlasim to ze se vam to libi je pekne ale stejne ste blby ze to tady tak rozpitvavate *15* -
film
Ahojky..tady na tom odkazu je film Stmívání..super kvalita(Edward se fakt třpytí:D)..tak stahujte!;D http://www.ulozto.cz/1421703/twilig ht-2008-dvdrip-axxo.avi a titulky http://www.ulozto.cz/1421794/twilig ht-titulky-axxo-.srt -
-
Re: film
a co k tomu ještě musí být aby mě to šlo.....jakej program nebo co....mě to nejede *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: film
prosim prosim prosim odp *9* *9*
-
-
-
m
Bella se pokusila spáchat sebevraždu skokem z útesu, ale to se jí nepodařilo, protože zakopla. Chudáček Charlie přišel o práci, protože se stal závislým na uklidňujících prášcích poté, co se Bella tak vážně zranila. Bellino krátké manželství s Mikem Newtonem skončilo poté, co Mike utekl s Ericem Yorkiem. To by bylo opravdu smutné. Jo jo, psát „Breaking Down“ by bylo skvělé. Možná ho jednoho dne sepíšu." -
-
Re: m
Co to jako má bejt?? *1* Ale je to docela vtipný. -
-
Re: Re: m
našla na netu od Stephenie Meyerová -
-
Re: Re: Re: m
jo tak to potom jo *1*
-
-
-
-
.....
http://film-diskuse.osobnosti.cz/tw ilight-twilight.php#
drsna stranka amužete se divat na fotky a přitom posluchat pisničky ze stmivani... -
Tak to souhlasím fakt dobrej film a vy co se vám to nelíbí sem radši nelezte to je fakt *3* -
Víte prosím?
Ahoj,
koukala jsem na ty znelky co nabizi youtube. Chtela jsem se zeptat, vetsinou jsou slozene ze Stmivani, Sil temna, Dum slunecnic nebo podobnych filmu, kde dani herci hrali. Nektera videa vsak obsahuji film me zahadny. Jedna se pouze o jeden zaber a to jak nejaci kluci vyskakuji do vzduchu a dopadaji na zem jako vlci. Je toho plne youtube, ale jmeno filmu jsem nenasla. Nevite nahodou o co se jedna? -
-
Re: Víte prosím?
Takhle se přeměňovali lidé na vlky ve filmu Krev jako čokoláda... můžu vřele doporučit je to pěknej film -
taky myslim...ale jso tam jeste asi dva itrzky z filmu Útěk do divočiny kde taky hrala kristen stewart:) -
Mysli že je to další díl pod jménem New moon (Nový měsíc), ale nikdy sem neslyšela že by byl další díl natočenej. Jestli o tom někdo víte řekněte mi pls víc.
-
-
Božee
Jak tak koukám na žebříček nejoblíbenějších filmů tak je mi z toho opravdu zle..Samé puberťácké přihlouplé, naprosto trapné film či seriály..Zkuste se podívat na jejich hodnocení na csfd.cz,kde nehodnotí děcka.Díky... -
-
Re: Božee
JJ proč chodíš na diskuze něčeho co považuješ za kravinu.
Náhodou je to úplně boží film tak se uklidni. *10* -
-
Re: Re: Božee
jj presne proc sem lezes kdyz to jen kritizujes schovej si to jinam kde to uvitaj *9*
-
-
Re: Božee
no a co koho to zajima... nam se to libi... *3* vsem co sme tady... kazdej na to mame svuj nazor tak nam ho neber mi ti zas neberem ten tvuj.... kolik ti je.. muzu-li vedet *15*
-
-
Bože kam to spěje filmový svět
Pili mi krev. Všichni. Dementi,dementní upíři.Je nevýslovně otravný a umělý film.s dobrým filmem to moc společného nemá.Už dlouho mě žádný film takhle nevytočil. Zpomalené záběry, detaily věčně zachmuřených tváří, naprostá absence byť jen špetky nadhledu a humoru, tupá frázovitost veškerých dialogů, směšnost létacích a akčních scén, prostě zoufalství pro přiblblé puberťáky.Je mi z toho zle..