-
stmivani
ach jo..proč stmivani nemuže mit premieru tady v ČR...byli v nemecku,tokyu a dal ale tady ne *9* *9* -
-
Re: stmivani
njn co by ale delali v cechach *9* takova pidizemicka nevyznamna :( PROC JEN nemuzeme bejt bliz k americe... *9* -
-
Re: Re: stmivani
Přesně tak...hrozně mě to štve že ČR je takový NIC a kdo kdy bude mluvit češtinou. To je tak nespravedlivý. *9* *16* *7* *10* -
-
Re: Re: Re: stmivani
tjn ale s tim bohuzel nic nenadelame... *9*
-
-
-
-
Ahojky
Stmívání je úplně úžasný film a už se těším na Nový měsíc *4* -
-
Re: Ahojky
jj ja taky a moc... ale Rob tam moc nebude a to me stve :( ale este vic me stve ze to bude asi az v lednu 2010 *7* *9* -
-
Re: Re: Ahojky
Film Nový měsíc bude mí t premiéru 20.11.2009 a Zatmění 30.6.2010 nešla jsem ne více stránkách, kde byl rozhovor s režisérem obou filmů... dvojka a trojka se mají točit dohromady režisér je nucen je natočit v tomto šibeničním termínu proto že mu herci stárnou... kdežto v knížce ne *15* , jsem docela zvědavá jaký to bude mít důsledek na kvalitu filmu -
Re: Re: Ahojky
Jo bude to až v lednu 2010 a taky mě celkem štve že tam moc není Edward ale pořád ten debilní Jacob kterého nesnáším si myslí že má na Edwarda. *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
presne a pak se este ocucava s Bellou.... a Edward trpi *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
ja sem 4 zatim necetla.... cekam na knizku vis *4* to je pak lepsi poctenicko :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky
njn jasne -
mluvíš mi z duše -
j jasne ze chapu taky s tim mam problemy to vydrzet.... ale stejne neni nadto si to vzt do postele a cist si to pred spanim a pak mit krasny sny -
Jj je mi to jasný ...já si to taky myslím ale už jsem to nemohla vydržet..snad chápeš *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
Já vím že si budete myslet že sem asi na hlavu ale já fandím Jacobovi...ale zase sem ráda že si Bella vybrala Edwarda, protože jinak by se nemohl Jacob otisknout do... *1* -
-
Tak to jo no *1* ,ale když jsou to upíři a vlkodlaci, kteří vlastně ani neexistujou, tak už mi nepříjde divný vůbec nic *1* Ale možná by se mi víc líbilo kdyby Jacob zůstal s Leah a Renesmee s tím klukem co tam dojde na konci ..víš ten jak je stejnej jako ona...ted mi vypado to jméno. *1* *7* -
a tobe to nepride uchylny *1* jako kdyby nejakej chlap miloval nejprv tvoji mamu a pak tebe *15* fuj fuj fuj -
ale aspoň jsou jedna velká štastná rodina *1* -
do jeji dcery...mno jasne to je nechutny... nejprv miluje bellu a pak chce jeji dceru *16* fuj
-
-
-
-
-
-
....
ted jsme videla fotky jak kristen dava prst do huby robertovi a to melo byt jak ve stmivani??:D -
-
Re: ....
http://www.robertpattinsononline.co m/ -
ja videl ato video jak mu strka ted prst do pusy a pak si ho da jeste do svy..... -
jaka fotka?? -
-
Re: Re: ....
http://www.robertpattinsononline.co m/
potom klikni na to video -
-
Re: Re: Re: ....
a nemuzes mi uplne presne poslt ten odkaz :) ja to nemuzu nejit
-
-
-
-
NEW PHOTO
ta nova fotka jak je kristen v modrych šatech to je ona??? -
-
Re: NEW PHOTO
to snad neee -
-
Re: Re: NEW PHOTO
jj podle me je to ona... -
-
Re: Re: Re: NEW PHOTO
Podle mě teda určitě ne...nic proti tý holce ale Kristen je mnohem hezčí.
-
-
-
-
ja bych chtela jeho icq nebo myspace *8* *8* *14* *14* -
New moon
Dneska vyslo novy Bravicko a tam psaly ze new moon bude mit premieru az v lednu 2010.... to nevydrzim *9* *9* -
prosím o Třináctku
Ahoj já už jednou film Třináctka vidělahraje tam Nikky Reed která hraje Rose ve Stmívání:-D A chci vás poprosit jestli někdo nemá tento film a jestli by mi ho mohla poslat třeba přes icq jestli ho máte tak mi napiš na e mail anca.trhla.anca@seznam.cz
diky domluvíme se:-D -
DOTAZ
Hey, je Stmívání, Nový Měsíc, Zatmění, Rozbřesk a ještě něco?:D Díky :))) *4* -
-
Re: DOTAZ
Achoj!!!Hele 5 knížka je ale vůbec se newí jestli se vidá:-D Je psaná z pohledu Edwarda:-D je už napsaná a Robert si jí musel přečíst aby se dobře dostal do role!!Ale newíse jestli se tato knížka vidá ani není officiální název. *4* *4* -
-
Re: Re: DOTAZ
Díky :)
-
-
-
DOPORUČUJU
Nejlepší *14* Radím Vám, všechny knížky Stmívání jsou lepší, než film. Sice tam není Rob a všechny ty postavy, ale opravdu je knížka lepší. Ale Stmívání za každou cenu stojí skouknout!Ikdyž jsem na tom byla s titulkama, vůbec mi to nevadilo. Byla jsem nadšená! Proto jsem si nakoupila knížky xD Mám je všechny a právě čtu Nový měsíc a je to dost napínavý :D A četla jsem, že koncem roku 2009 by měl do kin přijít právě Nový měsíc. Tak se máme na co těšit XD Ikdyž do tý doby zatim přečtu všechny díly xD *4* -
Ještě jsem to neviděla X)
Já jsem eště Stmívání neviděla, potřebuji poradit, jestli to stojí za shlédnutí... *7* Nechci dělat namyšlenou, ale jestli to není pěkný, tak radši ani nezapnu bednu... *15* -
-
Re: Ještě jsem to neviděla X)
Je to největší kravina jaká byla natočena pro puberťáky...trapárna -
-
Re: Re: Ještě jsem to neviděla X)
tak proč sem chodíš když je to prej kravina
-
-
hej jestili si newiděla stmívání tak to děláš chibu je to pjeknej film a jastli nemáš možnost ho schlédnout tak tady je odkaz kde se zadarmo na Film koukni:-Dhttp://pozeraj.eu/index.ph p?page=movie&name=stmivani-sumrak-t wilight *4* -
Rozhodně se na ten film podívej, ale pozor jak se jednou na to podíváš nebudeš moct přestat. *15* *3*
-