Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannahmiley

Film

Mám adresu kde si můžete pustit celej film a zadáčo ale je to anglicky s českejma titulkama ale to neva:http://www.megavideo.com/?v=V5 QWFEIY Mrkněte se.:-) *3*
  • b.e.t.u.l.i

twilight :)

cawes :) chtela bych se zeptat tam v jidelne jak ji edward rika ze co kdyz neni hrdina ale padoucj nebo ta nejkak ... rika Whai if I´m not a superhero nebo jeim hero? *4* diky :)
    • ferrerrka

Re: twilight :)

rika hero:)
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: twilight :)

jj jasne dik *3* sem si to taky myslela ale tady je totiz na nejaky tapete superhero a to mi prislo divny...
  • sraz

Ahooj, prosím víte někdo o nějakých srazech??..četla jsem něco, ale vůbec nevím coe na tom pravdy..byla bych ráda, kdyby někdo napsal kdy a kde..díky:-)
  • Jak to dopadne

ahojky chtěla bych se zeptat jak to teda dopadne uplně na konci?!jestli teda někdo víte?!
    • marka22

Re: Jak to dopadne

Edward se s Bellou vemou a budou mít dítě *3*
    • Re: Jak to dopadne

Ahoj, jestli myslíš jedničku tak ta dopadne tak, že budou prostě spolu. Pak v dalším dílech podle knížky je, že spolu budou žít, pak se budou brát a nakonec spolu budou čekat dítě (napůl upíra a napůl člověka). No a Bella by ten porod asik nepřežila, tak jí přemění na upírku...ale to až ve 4 díle. Doufám že ti to takhle stačí...pačko
      • _sabruska_

Re: Re: Jak to dopadne

A když už jí přemění na upírku co bude dál?díky za odpověd
        • debussygirl

Re: Re: Re: Jak to dopadne

Dojdou tam Vultariovi, protže si budou myslet že Nessie je nesmrtelný dítě, což ona ale není a budou chtít bojovat ale Alice to uvidí ve svojí vizi a tak Cullenovi shromáždí taky vojsko nebo spíš svědky že Nessie není upír ale jen polo upír.
          • Re: Re: Re: Re: Jak to dopadne

Moc díky,já totiž nemůžu sehnat tu knížku,,tak se zatím ptám jak to bude.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jak to dopadne

jo ,budu moc ráda,já myslela ,že už vyšla jsem já trdlo..xD...tak když tak napiš na icq 406784048...ted tam momentálne nebudu jsem nemocná,tak zatím.
            • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Re: Jak to dopadne

Není vůbec za co a no jestli bys chtěla tak já ji mám ale jako jen na pc protože knižně ještě nevyšla u nás. *3*
  • PÍSNIČKY

Mam prosbu.. neznate nekdo nejakej dobrej odkaz, kde by se daly poslechnout pisnicky ke Stmivani? A nebo kde by se nechalo koupit i cedo? Dekuju za odpoved. *3*
    • ametkaa

Re: PÍSNIČKY

Ahoj..pokud chceš mohla bych ti je poslat.. *3*
  • roxanda

parodie

je to šok, ale nekdo udelal parodii na twilight... je to hruza, ale na jednu stranu se jim to povedlo *1* juknete sse!!!! http://www.youtube.com/watch?v=2MKz0gkcgAo *3*
  • jjjj

Pro:Majushka Jo dekuju a chtela jsem jse ješte zeptat jestli je pravda,že Bella a Edward budou mít díte??Tak že tento příbeh dopadne dobře!!??
    • Re: jjjj

Jo je to pravda budou mít holčičku Renesme.
  • ...twilight saga...

takže tenhle film se ve srovnání s knížkou vůbec nepovedl...knížka je úžasná...nelepší..vim že to nejde udělat přesně ale mohla se ta režisérka aspon snažit ne? *16* ale kdybych to neměla porovnávat s tou knížkou tak je ten film moc pěknej akorat trošku zamtenej..asi to chtěla mít víc akční *15*
    • Re: ...twilight saga...

jn mas pravdu taky si to myslim
    • Re: ...twilight saga...

to máš pravdu že je knížka lepčí a hezčí a já než se kouknu na film tak si radši přečtu knížku!!!!!! *1*
    • odysseus

Re: ...twilight saga...

je pravda ze knizka mi prijde lepsi,ale ten film je taky moc dobre...oni ho nemohli udelat stejnej jako knizku..a)bylo by to moc dlouhy b)kdo by na to chodil? a podle me jsou tam fakt uzasny efekty a tak...treba ty skoky v baletnim studiu nebo to lezeni po stromech... a ver mi, ze se ta rezizerka urcite snazila *1* *4* *1* *4*
  • sarpop

twilight

ahojky lidi mě se ten filmík dooost hodně líbil a knihu jsem si taky přečetla je moc dobrá doporučuji!!!!! *3*
  • jjjj

Ahojte všecí chtela byjsem jse zeptat s kým teda bude Bella jestli s Edwardem nebo Jacobem!!!mužete mi prosím odpovedet dekuji
    • Re: jjjj

Ahoj Míšo Bella samozřejmě bude s Edwardem ale přizná si že miluje i Jacoba ale Edwarda více mno....a s Edwradem to v Rozbřesku potvrdí oficiálně
      • Re: Re: jjjj

já to pochopila tak, že ho miluje renesmee ne bella jako jestě než se narodila tak ho k sobě přitahovala a vypadalo to jako by ho balila bella. no toe divný chápu že ste asi ten můj příspěvek nepochopili nevim totiž jak bych to řekla prostě si přečtěte knižky a pochopíte ja už je mam všecky přečteny krom 12 kapitol pulnocniho slunce ale du uz na to *1* *14* *14* *14*
        • debussygirl

Re: Re: Re: jjjj

A ty máš půlnoční slunce celý??
          • Re: Re: Re: Re: jjjj

mate nekdo midnight sun (pulnocni slunce) ale cele??? napiste na email LIZ4@seznam.cz diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit